Netflix Orange Is the New Black 2. Sezon Yorumları

Big Boo ile Nicky bir mi Big Boo tipten kaybediyor. :D

Soso da tamamen masum değil zaten ama yaptığı Piper'ın yaptığına göre çok daha normal karşılanabilir. :):)

Bir de çok aşırı konuşturuyorlar kızı, konuşturmasınlar o kadar çok. :(
sosoyu susturma konusunda nicky çareyi buldu sonunda :))

2x5. bölümü izledim
bu dizide sevmediğim hiç bir bölüm olmuyor her bölüm harika muhteşem :)

nick ve big boo nun girdiği yarış ilginçti komikti :) nicky bu kez çıtayı yükseltti kancayı bayan gardiyan fischer e takacaktı ama olmadı gardiyanı yatağa atabilse 10 puanı kapıyordu :))
zencilerin liderliğine oynayan Vee adlı karakter çok kurnaz biri, ispanyolların başındaki gloria yı oyuna getirdi, iki zenci kadını kayıt bölümüne aldırdı , red in gloria yı uyarmaya çalışmasıda artık işe yaramayacak gibi
bu bölüm gloria nın geçmiş hayatına göz attık, geçmişe gidilen kısımlar fazla yer tutmadığı müddetçe rahatsız etmiyor ,

puanım =9

@sürgünüm için alex in olmadığı bölümler belki hoş olmayabilir ama alex karakteri olmayınca bence dizi daha hoş yeterki piper a bişey olmasın :)

Bunu hangi günler izliyoruz? Dün başlayacaktık ama The Fall'ı araya soktum takvim aksadı bende :X
Belirleyin günleri @destere @OzaN @sürgünüm
Cumartesi - Çarşamba iyidir herhalde. Bu Cumartesi benim de aksadı nedense ama yetişiriz sorun olmaz. 6. bölümü Çarşamba diyelim, o zamana kadar yakalarız :)

Böyle gidersek 30 Ağustos'ta biter dizi, ideal tarih bence. :)

Bunu hangi günler izliyoruz? Dün başlayacaktık ama The Fall'ı araya soktum takvim aksadı bende :X
Ben hangi birine yetişeyim, diziler üst üste geldi. Bunlar yetmezmiş gibi 3 yeni diziye daha başladım. Bakalım nasıl altından kalkacağım. Forum etkinliklerinde sinema filmi hiç izleyemedim.:(

Ben hangi birine yetişeyim, diziler üst üste geldi. Bunlar yetmezmiş gibi 3 yeni diziye daha başladım. Bakalım nasıl altından kalkacağım. Forum etkinliklerinde sinema filmi hiç izleyemedim.:(
Sen hepimizi solluyordun sana yetişmekte zorlanıyorduk nasıl bu hale düştün anlamadık. :):)

Cumartesi - Çarşamba iyidir herhalde. Bu Cumartesi benim de aksadı nedense ama yetişiriz sorun olmaz. 6. bölümü Çarşamba diyelim, o zamana kadar yakalarız :)

beşinci bölümü bir an önce izleyin o zaman çarşamba 6. bölüme geçelim birlikte, bu yaz izlediğim en güzel iki üç diziden biri orange bir harika gidiyor :)

Uyar:X Günü gününe izlemem ama hafta iki idealdir. Zaten SFU ile doldum:X

Uyar:X Günü gününe izlemem ama hafta iki idealdir. Zaten SFU ile doldum:X
Aynen günü şart değil zaten maksat sınırlar belirlensin. :):)

Her gece 2 bölüm dizi izliyorum olmasa 3'e çıkaracağım, yaz günü uyku çöküyor üstüme. Kış olsaydı bu durumlara düşmezdim hep bu havalar bozdu beni.:)
Bu aralar 1 bölüm Rectify izliyorsun galiba başka dizi de mi var gözden kaçırdığım? :):)

@sürgünüm ü GOT dizisi bozdu:) eskiden süper hızlıydı khaleesi ye takıldı ordan çıkamadı artık :)
GoT'un üstüne 12 bölümlük Homeland'ın ilk sezonunu bitirdim. Eldekiler bitmeden daha başka diziye başlamayacağım.:)

Aynen günü şart değil zaten maksat sınırlar belirlensin. :):)

Bu aralar 1 bölüm Rectify izliyorsun galiba başka dizi de mi var gözden kaçırdığım? :):)
GoT ve Homeland'ın ilk sezonu daha yeni bitti, Rectify'e başladım onunda ilk sezonu bitti yorumumu az sonra yaparım. Sırada Ray Danavon ve Six Under Feet'in ikinci sezonları var. You're the Worst'u da unutmamalı tabi.:)

Boardwalk Empire'de başlamam gerekiyor napacağım bilmiyorum.:(

GoT'un üstüne 12 bölümlük Homeland'ın ilk sezonunu bitirdim. Eldekiler bitmeden daha başka diziye başlamayacağım.:)
sonbahar da yaklaştı şimdi benim iki dizim daha başlayacak hell on wheels ve downton abbey.. o zamana kadar iki üç diziyi bitirirsem homeland a başlarım artık .

GoT ve Homeland'ın ilk sezonu daha yeni bitti, Rectify'e başladım onunda ilk sezonu bitti yorumumu az sonra yaparım. Sırada Ray Danavon ve Six Under Feet'in ikinci sezonları var. You're the Worst'u da unutmamalı tabi.:)

Boardwalk Empire'de başlamam gerekiyor napacağım bilmiyorum.:(
Ray Donovan, Six Feet Under şu an için üçer bölüm. You're the Worst zaten ilk bölümü izledin izlemediğin iki bölüm var ve toplamı 40 dakika. Yani saydığın dizilere üç günde rahat yetişirsin. :):)

S02B05 izledim

güzel bölümdü yer yer sıkıldım yer yer pür dikkat izledim:X
İspan-yollu kadının hikayesi ve oyunculuklar sanki türk dizisi gibiydi:X Bİzden bir dizi izliyormuşuz gibiydi:F Özellikle tokat sahnesi:X

Nicky ve Boo sahneleri tebessüm ettirdi. Gardiyan kadını iyiki atamadı gizli köşeye :F yazık olurdu gardiyan kızcağiza:)

Piper'ın sahneleri artık düşük performans gösteriyor bende. Diğerleri gibi sıradan bir rolmüş gibi :T:
Vee yeni favorim ama Red'le biraz daha kapişssa süper olacak :X

7.5'dan 8/10

S02B05 izledim

güzel bölümdü yer yer sıkıldım yer yer pür dikkat izledim:X
İspan-yollu kadının hikayesi ve oyunculuklar sanki türk dizisi gibiydi:X Bİzden bir dizi izliyormuşuz gibiydi:F Özellikle tokat sahnesi:X

Nicky ve Boo sahneleri tebessüm ettirdi. Gardiyan kadını iyiki atamadı gizli köşeye :F yazık olurdu gardiyan kızcağiza:)

Piper'ın sahneleri artık düşük performans gösteriyor bende. Diğerleri gibi sıradan bir rolmüş gibi :T:
Vee yeni favorim ama Red'le biraz daha kapişssa süper olacak :X

7.5'dan 8/10
ispan--yollu ayrımı güzel olmuş :)
ben gardiyan kadınıda seviyorum çok sempatik gözleride çok güzel :)
ayrıca içini merak ediyorduk gardiyancığın, nicky nin kazanmasını çok istiyordum onun sayesinde gardiyanı ayrıntısıyla inceleyecektik :)