Netflix Orange Is the New Black 2. Sezon Yorumları

aslında sende haklısın hep aynı düşünsek zaten bir araya gelemeyiz saadetimiz fazla sürmez :)
zıt olmalıyız mıknatıs gibi farklı uçlar birbiriyle öpüşür derler :))
hadii ben sahura kaçıyorum bişiler hazırlıcam iyi geceler 🙂🙂

ben yavaş yavaş başladım izlemeye ramazanın etkisi bende fazla sürmedi :))

ayol Allah seni bana nasip eder inşallah ne güzelde anlatmışsın :Z:Z hep aynı düşünüyoruz :))

ahahahah ilk defa 40 yılın bası aynı düşünmüşüz benim yorumumdakı şeyleri demişsin sende bu konuda beni anlayan birisi olması güzel duygu cnm :kiki::kiki:
@Çiğdem- neden konuyu degistiriyorsun , destere daha farklı birşey demiş :)))

uzuun bir aradan sonra
2x4. bölümü izledim
muhteşemdi harikaydı ilk üç bölümden çok çok daha iyiydi..araya çok zaman girince piper ı özlemle kucaklayasım geldi :)

dördüncü bölüm komedi unsuru çok fazlaydı özellikle vajinada kaç delikmolur çiş deliği nasıldır ayrımıdır aynımıdır
çişin musluk başlığı gibi olmasıyla ilgili derin bilgiler içeren sahneler harikaydı :)
ayrıca big boo nun göz koyduğu geveze ama güzel asyalı kızı, nicky sonunda kapıp havalandırdı :))
piper ın battaniye uğruna asyalı kızı big boo ya yamama çalışmaları başarısızlıkla sonuçlandı..
red yine fırsat kolluyor bahçıvanlık işi diye yeni bir alan buldu kendine ..
lorna nın geri dönüşlerle sevgilisinin evine yaptığı kaçamak ilginçti
piper ın nişanlısı larry ile polly fazla yakınlaştı gibi her an birbirlerine koyabilirler (göz) :)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @yatutarsa @Harunnn60

siz bekleyin ben başladım fazla dayanamadım :)

2x3

Öncelikle bölümün büyük kısmını dün gece izlediğimi, sabah kalan 15 dakikayı tamamladığımı belirteyim de bayram sabahı 1 saat diziyi izlediğimi sanmayın. :D

Bölüm, sezonun ilk iki bölümüne göre bariz şekilde daha iyiydi. Yine de daha da iyi olabilir tabii. :)

Bölümde Suzanne üzerinde yoğunlaşılması iyiydi. Normalde geçmişe gidilen sahnelerden ben de pek hoşlanmam ama bu seferkiler ilgimi çekti az çok. :)

Sezon finalindeki olayı çok güzel bağlamışlar. :)

Yeni gelen güçlü karakter hapishanede dengeleri karıştıracak gibi. Red yeniden eski günlerine döndü görünüm olarak kadını görünce. :):)

Yalnız benim bu bölümdeki favori yeni karakterim Soso idi. Yalnız Piper sonda niye sertledi anlamadım. Eski Piper'dan pek eser yok gibi. :(

Yeni dişler güzel olmuş dinci kadının, farketmedik sanmasın. :D

Bennett ile Diaz'ın konuştuğu sahnelerde heyecan tavan yapıyor yakalanacaklar diye ama onlar pek korkmuyorlar gibi. :D

@destere @Forumdash ben daha ilerdesinizdir diye konuya girmeye bile korkuyordum ama çok az izlemişsiniz teşekkürler. :)

@Forumdash senle 4. bölümü de izleyelim bu hafta da ondan sonra günleri belirleyip haftada iki bölüm şeklinde düzenli olarak devam ederiz. :):)

8/10

2x3

Öncelikle bölümün büyük kısmını dün gece izlediğimi, sabah kalan 15 dakikayı tamamladığımı belirteyim de bayram sabahı 1 saat diziyi izlediğimi sanmayın. :D

Bölüm, sezonun ilk iki bölümüne göre bariz şekilde daha iyiydi. Yine de daha da iyi olabilir tabii. :)

Bölümde Suzanne üzerinde yoğunlaşılması iyiydi. Normalde geçmişe gidilen sahnelerden ben de pek hoşlanmam ama bu seferkiler ilgimi çekti az çok. :)

Sezon finalindeki olayı çok güzel bağlamışlar. :)

Yeni gelen güçlü karakter hapishanede dengeleri karıştıracak gibi. Red yeniden eski günlerine döndü görünüm olarak kadını görünce. :):)

Yalnız benim bu bölümdeki favori yeni karakterim Soso idi. Yalnız Piper sonda niye sertledi anlamadım. Eski Piper'dan pek eser yok gibi. :(

Yeni dişler güzel olmuş dinci kadının, farketmedik sanmasın. :D

Bennett ile Diaz'ın konuştuğu sahnelerde heyecan tavan yapıyor yakalanacaklar diye ama onlar pek korkmuyorlar gibi. :D

@destere @Forumdash ben daha ilerdesinizdir diye konuya girmeye bile korkuyordum ama çok az izlemişsiniz teşekkürler. :)

@Forumdash senle 4. bölümü de izleyelim bu hafta da ondan sonra günleri belirleyip haftada iki bölüm şeklinde düzenli olarak devam ederiz. :):)

8/10
Seni bekledik :X

Bu akşamki izleyeceğim dizilerin altyazıları bayram dolayısıyla geç çıkacağindan bu akşam araya sıkıştırabilirim (b) Sana da uygunsa bu akşam izleyelim?

S02B04 izledim

Kuku muhabettleri bol kahkaha attırdı:F:F Dİzinini en güldüren anlarıydı:A Kukudan bahsetmişken hemen Nicky ve şu gevezeli kıza geçeyim:F Kız sexte bile susmuyor:F Ama Nicky onu da susturmayı başardı:X

Red o bahçıvanlık işinde ot mot mu yetiştirecek napcak(b) Ayrıca Red'in rakibi olan zenci kadın da ortalığı mikserliyor resmen. Kankaların arasını bozdu:bağır: Gerçi Tasytee'yi pek sevmem ama Poussey için üzüldüm:(

Larry'nin oynaştiği kadın Piper'ın ablası değilmiydi? Baldız baldan tatlıdır'ın senaryosunu izleyiciğiz efenim :A

Üstteki postaki cevabı durum güncellemeni görmeden önceden yazmiştim:( @OzaN durum güncellenmeni görünce izleyeyim dedim. 2.sezona kaldiğimiz yerden yine eskisi gibi cmts olarak başlatılım.Sende o zamana kadar 4'ü izlersin?

edit edit edit

@xemrexxx Tesadüfün bu kadarı olur:F senin durum güncellemene (Karadayıyla ilgili olana)
Bir cümleyle örnek olarak kullanmişlardi dizide :F

Son düzenleme:
S02B04 izledim

Kuku muhabettleri bol kahkaha attırdı:F:F Dİzinini en güldüren anlarıydı:A Kukudan bahsetmişken hemen Nicky ve şu gevezeli kıza geçeyim:F Kız sexte bile susmuyor:F Ama Nicky onu da susturmayı başardı:X

Red o bahçıvanlık işinde ot mot mu yetiştirecek napcak(b) Ayrıca Red'in rakibi olan zenci kadın da ortalığı mikserliyor resmen. Kankaların arasını bozdu:bağır: Gerçi Tasytee'yi pek sevmem ama Poussey için üzüldüm:(

Larry'nin oynaştiği kadın Piper'ın ablası değilmiydi? Baldız baldan tatlıdır'ın senaryosunu izleyiciğiz efenim :A

Üstteki postaki cevabı durum güncellemeni görmeden önceden yazmiştim:( @OzaN durum güncellenmeni görünce izleyeyim dedim. 2.sezona kaldiğimiz yerden yine eskisi gibi cmts olarak başlatılım.Sende o zamana kadar 4'ü izlersin?

edit edit edit

@xemrexxx Tesadüfün bu kadarı olur:F senin durum güncellemene (Karadayıyla ilgili olana)
Bir cümleyle örnek olarak kullanmişlardi dizide :F
kuku muhabbeti şahaneydi :))
nicky nin soso yu susturmak için ağzını kalçasının arasına bastırışıda muhteşemdi çok güldüğüm sahnelerdendi , asyalı soso güzel kız renk kattı diziye :)
larry dediğin gibi baldızla oynaşıyor yokluktan düz duvara çıkacak adam poly de fazla yanaştı olacağı buydu :)

kuku muhabbeti şahaneydi :))
nicky nin soso yu susturmak için ağzını kalçasının arasına bastırışıda muhteşemdi çok güldüğüm sahnelerdendi , asyalı soso güzel kız renk kattı diziye :)
larry dediğin gibi baldızla oynaşıyor yokluktan düz duvara çıkacak adam poly de fazla yanaştı olacağı buydu :)
Zaten ben
anlamiştim, kadın bi ara göğsü açık bile dolaşmişti Larry'nin yanında:F Ama Piper için olay bitmiş:X Crazy eyes'a resmi verdi:A

Zaten ben
anlamiştim, kadın bi ara göğsü açık bile dolaşmişti Larry'nin yanında:F Ama Piper için olay bitmiş:X Crazy eyes'a resmi verdi:A
poly nin orda niyeti kötü değildi çocuğa süt veriyordu masumane bir şekilde :)) larry dümbeleği o sahnede yine iyi dayanmıştı :)

2x4

İyi bölümdü, dizi baya toparlandı ilk iki bölümden sonra. :):)

Bölüm boyunca herkese yayılan vajina muhabbeti fena değildi. En sonda resimli anlatım yapılması ders niteliğindeydi. :D:D

Piper'dan soğumaya başladım. Hapishane çok bozdu onu. İyice tecrübeli oldu ama Soso'ya yaptığı kabul edilebilir değildi. Soso'ya spin-off yapsınlar onu izleyelim. :(

Piper'ın herkeste eşyalarını toplarken en son Larry ile olan fotoğrafını Suzanne'da bulması komikti. :D

Red ile Piper'ın oda arkadaşı olmaları da iyi oldu, ikisinin sahnelerinin çoğalması dizi adına olumlu. :)

Larry bence devam etsin o işte. Piper'dan hayır gelmez artık. :):)

Lorna nasıl eve gitmeyi başardı öyle, o kadar kolay mı hapisten kaçmak? 😱
😱

8/10

2x4

İyi bölümdü, dizi baya toparlandı ilk iki bölümden sonra. :):)

Bölüm boyunca herkese yayılan vajina muhabbeti fena değildi. En sonda resimli anlatım yapılması ders niteliğindeydi. :D:D

Piper'dan soğumaya başladım. Hapishane çok bozdu onu. İyice tecrübeli oldu ama Soso'ya yaptığı kabul edilebilir değildi. Soso'ya spin-off yapsınlar onu izleyelim. :(

Piper'ın herkeste eşyalarını toplarken en son Larry ile olan fotoğrafını Suzanne'da bulması komikti. :D

Red ile Piper'ın oda arkadaşı olmaları da iyi oldu, ikisinin sahnelerinin çoğalması dizi adına olumlu. :)

Larry bence devam etsin o işte. Piper'dan hayır gelmez artık. :):)

Lorna nasıl eve gitmeyi başardı öyle, o kadar kolay mı hapisten kaçmak? 😱
😱

8/10
piper ın yaptığı yanlıştı ama soso nun son sahnede nicky ile yaşadığı macerayı görünce soso nunda pek öyle masum bişey olmadığını anlamış olduk:) piper iyi yapmış soso madem o işi yapacaktı bari big boo ya gitseydi big boo onun için herşeyi göze alacak kadar istekliydi :)
yalnız soso güzel kadın diziyi bayağı renklendirdi ..:)
ayrıca red ve piper ın aynı yere düşmesi konusunda seninle aynı fikirdeyim şimdi birlikte çalışıp ispanyolları tahttan indirebilirler :)

piper ın yaptığı yanlıştı ama soso nun son sahnede nicky ile yaşadığı macerayı görünce soso nunda pek öyle masum bişey olmadığını anlamış olduk:) piper iyi yapmış soso madem o işi yapacaktı bari big boo ya gitseydi big boo onun için herşeyi göze alacak kadar istekliydi :)
yalnız soso güzel kadın diziyi bayağı renklendirdi ..:)
ayrıca red ve piper ın aynı yere düşmesi konusunda seninle aynı fikirdeyim şimdi birlikte çalışıp ispanyolları tahttan indirebilirler :)
Big Boo ile Nicky bir mi Big Boo tipten kaybediyor. :D

Soso da tamamen masum değil zaten ama yaptığı Piper'ın yaptığına göre çok daha normal karşılanabilir. :):)

Bir de çok aşırı konuşturuyorlar kızı, konuşturmasınlar o kadar çok. :(