Netflix Orange Is the New Black 2. Sezon Yorumları

Dedik ya Ramazan'ın ilk gününde başlayacağız diye. Ramazan'da baya hızlı şekilde izleyeceğiz onu zaten. :)

Şu 1-2 gün izleyecek bir şey bulamıyorsan filmlerden takıl istersen Salı'dan itibaren tam gaz devam ederiz elde dizi bol. :):)
Tamam o zaman Ramazan ilk gece izlerim:X Ben yeni sezona da yetişiriz diye diye hızlıdan aldım :F

İzleyecek harbiden bişey yok:X Dünya sineması izleyebilirim(b)

Tamam o zaman Ramazan ilk gece izlerim:X Ben yeni sezona da yetişiriz diye diye hızlıdan aldım :F

İzleyecek harbiden bişey yok:X Dünya sineması izleyebilirim(b)
Yeni sezonu başlamış bile boşver bir sonraki sezona yetişiriz. :D

B99'ı bıraktın mı bir daha yazmadın hiç :(

Bizim etkinliğin 1. sezonu bitmedi daha beğenilen filmlerden izle işte 1-2 tanesini. Film izletemiyoruz sana bir türlü. :D

Yeni sezonu başlamış bile boşver bir sonraki sezona yetişiriz. :D

B99'ı bıraktın mı bir daha yazmadın hiç :(

Bizim etkinliğin 1. sezonu bitmedi daha beğenilen filmlerden izle işte 1-2 tanesini. Film izletemiyoruz sana bir türlü. :D
B99 duruyor :X Kıyamıyorum izlemeye 😛 İzleyince peş peşe izliyorum onu, sorun yok onda :X 1.sezon etkinliğiniz ne zaman biter ki? Bakayım en beğenilenlere:)

ben 1*1'de kaldım dest :D
diziyimi sevmedin oysa birinci bölümdeki sahneler hayli bir açık ve cömertti :))

hatta ben buna başlamadım bile orphan black ile karıştırmışım :D
zaten başlasan bırakamazsın :))

de get fan takımının izlediği hangi dizi güzel olur :F
izlediğimiz tüm diziler harika orphan olsun orange olsun yada true olsun senin izlediğin dizileri kalitesiyle sekize katlar :)

diziyimi sevmedin oysa birinci bölümdeki sahneler hayli bir açık ve cömertti :))

zaten başlasan bırakamazsın :))

izlediğimiz tüm diziler harika orphan olsun orange olsun yada true olsun senin izlediğin dizileri kalitesiyle sekize katlar :)
sekize değil sakıza katlar bence sakız gibidir onlar:X

2x1 . bölümü izledim yine çok çok iyi bir bölümdü piper muhteşem herzamanki gibi ,
piper ın chicago ya yolculuğuyla başlayan dizide yol macerası süperdi piper la birlikte bende sıkıştım nedense onun bir an önce tuvalete ulaşmasını bekledim tuvalete ulaşınca bende rahatladım :)
pennytucky e herhangi bişey olmamış o kızın ilerleyen bölümlerde diziye katılmasını isterim sesiyle gevrek sesiyle ön plana çıkan süper bir karakter :)
dizideki kübra balik isimli uyuşturucunun başındaki vatandaşın türkçesi çok kıytırıktı :)
hamam böcekleriyle hücreler arası sigara taşıma işide ilginç sahnelerdendi :)
finalde alex in piper a attığı kazık çok kötü oldu

Kararsızım 2'yi izlesem mi izlemesem mi? 2.bölümü izleyeceksen bu gece ben de izleyeyim Six Feet Under ile:X Tek izleyip önden gitmeyeyim.
sadece 2x1 i izledim devamını izlemedim çünkü bu tarz dizileri bir daha bulmak zor bir pll gibi dizi günde 5 bölümde izlenir ama bir piper altın değerinde azar azar sindirmeli :))

bu diziyi izlemiyorumkı ben orphan black dısındakı bütün dizilerim sezon finalındeler şuan elimde sadece orphan black kaldı :T
umarım en kısa zamanda başlarsın diziye harika bir dizi başlasan devamını getireceğinden eminim :)

2x2

Bir önceki bölümü eleştirdim ama bu bölümü izledikten sonra o bölüm 10 Oscarlı bir başyapıt gibi kaldı. :):)

Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü.

Larry'nin ziyaret ettiği bebekli kadının rahatlığı dışında kaydadeğer hiçbir şey yoktu. :(

Hangi akla hizmet Piper'sız bölüm çekmişler anlamadım. :(

Böyle devam ederse bırakmayı bile ciddi düşünürüm ama IMDb'ye göre sezonun en düşük puanlı iki bölümünden biriymiş. İzlemeye devam. :)

6/10

Bu arada @destere @Forumdash ben diziyi iyice ağırdan alalım diyorum haftada 1, en fazla 2 bölüm yeter. Bitireceğiz diye hiç acele etmeyelim. Bitince zaten 1 sene yok bir daha. :):) Bu ara çok fazla sayıda diziye gömüldüğümden nasıl yetiştireceğim diye kara kara düşünmeye başladım. :D Bilmem siz ne düşünürsünüz?

@sürgünüm'ü de etiketleyim daha sezonu açmadı. :):)

2x2

Bir önceki bölümü eleştirdim ama bu bölümü izledikten sonra o bölüm 10 Oscarlı bir başyapıt gibi kaldı. :):)

Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü.

Larry'nin ziyaret ettiği bebekli kadının rahatlığı dışında kaydadeğer hiçbir şey yoktu. :(

Hangi akla hizmet Piper'sız bölüm çekmişler anlamadım. :(

Böyle devam ederse bırakmayı bile ciddi düşünürüm ama IMDb'ye göre sezonun en düşük puanlı iki bölümünden biriymiş. İzlemeye devam. :)

6/10

Bu arada @destere @Forumdash ben diziyi iyice ağırdan alalım diyorum haftada 1, en fazla 2 bölüm yeter. Bitireceğiz diye hiç acele etmeyelim. Bitince zaten 1 sene yok bir daha. :):) Bu ara çok fazla sayıda diziye gömüldüğümden nasıl yetiştireceğim diye kara kara düşünmeye başladım. :D Bilmem siz ne düşünürsünüz?

@sürgünüm'ü de etiketleyim daha sezonu açmadı. :):)
bende ağırdan gidiyorum daha ikinci bölümü izlemedim bu akşam ikiyi izlerim :)