Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2x1 . bölümü izledim yine çok çok iyi bir bölümdü piper muhteşem herzamanki gibi ,
piper ın chicago ya yolculuğuyla başlayan dizide yol macerası süperdi piper la birlikte bende sıkıştım nedense onun bir an önce tuvalete ulaşmasını bekledim tuvalete ulaşınca bende rahatladım
pennytucky e herhangi bişey olmamış o kızın ilerleyen bölümlerde diziye katılmasını isterim sesiyle gevrek sesiyle ön plana çıkan süper bir karakter
dizideki kübra balik isimli uyuşturucunun başındaki vatandaşın türkçesi çok kıytırıktı
hamam böcekleriyle hücreler arası sigara taşıma işide ilginç sahnelerdendi
finalde alex in piper a attığı kazık çok kötü oldu
sadece 2x1 i izledim devamını izlemedim çünkü bu tarz dizileri bir daha bulmak zor bir pll gibi dizi günde 5 bölümde izlenir ama bir piper altın değerinde azar azar sindirmeli )
Bir önceki bölümü eleştirdim ama bu bölümü izledikten sonra o bölüm 10 Oscarlı bir başyapıt gibi kaldı.
Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü.
Larry'nin ziyaret ettiği bebekli kadının rahatlığı dışında kaydadeğer hiçbir şey yoktu.
Hangi akla hizmet Piper'sız bölüm çekmişler anlamadım.
Böyle devam ederse bırakmayı bile ciddi düşünürüm ama IMDb'ye göre sezonun en düşük puanlı iki bölümünden biriymiş. İzlemeye devam.
6/10
Bu arada @destere@Forumdash ben diziyi iyice ağırdan alalım diyorum haftada 1, en fazla 2 bölüm yeter. Bitireceğiz diye hiç acele etmeyelim. Bitince zaten 1 sene yok bir daha. Bu ara çok fazla sayıda diziye gömüldüğümden nasıl yetiştireceğim diye kara kara düşünmeye başladım. Bilmem siz ne düşünürsünüz?
Bir önceki bölümü eleştirdim ama bu bölümü izledikten sonra o bölüm 10 Oscarlı bir başyapıt gibi kaldı.
Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü.
Larry'nin ziyaret ettiği bebekli kadının rahatlığı dışında kaydadeğer hiçbir şey yoktu.
Hangi akla hizmet Piper'sız bölüm çekmişler anlamadım.
Böyle devam ederse bırakmayı bile ciddi düşünürüm ama IMDb'ye göre sezonun en düşük puanlı iki bölümünden biriymiş. İzlemeye devam.
6/10
Bu arada @destere@Forumdash ben diziyi iyice ağırdan alalım diyorum haftada 1, en fazla 2 bölüm yeter. Bitireceğiz diye hiç acele etmeyelim. Bitince zaten 1 sene yok bir daha. Bu ara çok fazla sayıda diziye gömüldüğümden nasıl yetiştireceğim diye kara kara düşünmeye başladım. Bilmem siz ne düşünürsünüz?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.