Netflix Orange Is the New Black 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Netflix'in ilk sezonuyla ses getiren dizisi Orange Is the New Black'in ikinci sezonu için geri sayım sona erdi. Bugün Netflix dizinin 13 bölümlük ikinci sezonunun hepsini birden yayınlayacak.

İlk sezonuyla önümüzdeki aylarda yapılacak Emmy ödüllerinde de iddialı olması beklenen dizinin ikinci sezonu da eleştirmenlerden tam not almayı başardı.

Bu arada Netflix, diziyle ilgili olarak özellikle Arrested Development hayranlarının çok hoşuna gidecek bir yeni jenerik tanıtımı hazırladı. Yeni sezon öncesi bu sürpriz tanıtımla baş başa bırakalım sizleri. Unutmadan sezonla ilgili bölüm yorumlarınızı bu başlığa bekliyoruz. :) İşte Arrested Development style Orange Is the New Black:

Orijinal Arrested Development jeneriği:

özledik piper ı ikinci sezon bir an önce başlasın artık :)

arested devedikeni başlamasada olur :)

2x1

Özlemişim diziyi ama gelen son derece olumlu eleştirilere karşın bölümü pek beğenmedim açıkçası.

Piper üzerine yoğunlaşılması güzeldi ama süre de uzun olunca bir süre sonra sıktı.

Bölümün en iyi yeri Alex'in satışıydı. Piper dürüst olmamanın cezasını çekti. Haketti maalesef. :(

Doğum günü tarihçisinin Piper'ı Lindsay Lohan sandığı sahne güldürdü. :D

7/10

S02 B01 izledim

ne sıkıldım izlerken öyle:( Bayaa eziyet çektim amma;
Allah'tan Alex göründü dizide odaklanmama neden oldu.Seçilen karakterler hiç iyi değildi:(

Alex'in iş yaptiği adam türk çıktı:X Kübra'ymiş adı da :F Ben de alt yazıda KÜBA diye okuyorum. Onlarda söylerken KÜBA der gibidydiler:XSOnradan fark ettim.Neyse adamı türke benzetmişler, en azından türklerin nasıl oldugu konusunda çok ince bi betimleme göstermişler.

Telefen çalar Kübra der; "Haaaa" :F:F

Alo yada efendim demek yok:F Orası güzeldi. Adamın türkçe konuşma çabaları da iyiydi:A

son sahnede Alex'in satişi iyiydi ve tahmin edilebilir bi sahneydi:X Hamam Böceğinin kuryeliği ise süperdi:F:F

Bende 7/10 vericem bölüme oyumu:)