Damien Duff
Süper Favori Üye
Bizim grupta yok ilk iki çıkıyorTurnuva sistemini tam bilmiyorum ama geçen baya bir üçüncü çıkmıştı gruptan, son maçı kazanırsa turlar Tols hocam.@Tolstoyevski
Bizim grupta yok ilk iki çıkıyorTurnuva sistemini tam bilmiyorum ama geçen baya bir üçüncü çıkmıştı gruptan, son maçı kazanırsa turlar Tols hocam.@Tolstoyevski
Ben 3 puandayım. Sonraki maç bilgisayar ile yani İsveç ama 2 kere berabere kalmış. Ya yenilirsem 😱 kampa mı gitsem![]()
Cevap verTurnuva sistemini tam bilmiyorum ama geçen baya bir üçüncü çıkmıştı gruptan, son maçı kazanırsa turlar Tols hocam.@Tolstoyevski
Sen 6 puan alırsın
Bende hep unutuyorumAllah rızası için birisi şuradan Euro 2020 maçlarını hatırlatsın, iki gündür kadroyu ayarlamayı unuttuğum için paramparça oluyoruz.![]()
Bende hep unutuyorum![]()
Ben hatırlatırdım ama bende unutuyorumHatırlatan yok ki, paramparçayız.(Kendileri oynamayı beceremiyorlardı.
)
Puan durumunu paylaşamıyorsun Euro 2020 ninHatırlatan yok ki, paramparçayız.(Kendileri oynamayı beceremiyorlardı.
)
Ben hatırlatırdım ama bende unutuyorum![]()
Puan durumunu paylaşamıyorsun Euro 2020 nin
unutmaman için bunu yap ikinizin averajıda kötü @Sherlock @TolstoyevskiHerkes yoktu ya ondan paylaşmıyordum, yarından itibaren başlarım paylaşmaya olmazsa.![]()
Rusya 3 puandayımSen hangi milli takımı almıştın, durum nedir?![]()
Rusya 3 puandayım![]()
Hepimize kolaylık diliyorum 😄Senin de işin zor, kolaylıklar diliyorum.![]()
Ben 4 puandayım PortekizleSenin de işin zor, kolaylıklar diliyorum.![]()