Online Soccer Manager (OSM) | Genel Yorum & Sohbet Konusu

Screenshot_20200819-191518.jpeg

Lig senin olsun @Tolstoyevski kupayı ben aldım. İlk defa bu kadar çok başarılı oldum galiba. Bu arada maç çok heyecanlıydı rakip öne geçti 80 de sonra benim gol falan sayılmadı ama kazandık. :A :oley:
@Sherlock @DarkLegenD

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
"Alman Disiplini" ismiyle ekip kurdum, katılabilirsiniz. :A

Katılanlar, "Savaşlar" kısmına gelerek takıma katılırsa iyi olur. 5 kişilik bir takım oluştuğu an başka ekiplerle bir lige giriyoruz ve savaşıyoruz. Savaş ligleri belli aralıklarla oyun tarafından belirleniyor. 5 vs. 5 savaşa giriyoruz, örneğin savaşa girdiğimiz ligin Premier Lig olması durumunda o ligden toplam 10 tane takımla bir lig oluşturuluyor. 5 takım bizim ekibin üyelerine, 5 takım ise diğer ekibin üyelerine veriliyor. Lig sonunda hem menajerler, hem de ekibe savaş puanı geliyor. Bence baya keyifli oluyor oynaması, artı kısa sürüyor. Önce ekibe, ardından da takıma katılmanızı ve savaşmanızı öneririm.

@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg @DarkLegenD @xdragxx @UgrArks...
Bu defa katılamayacağım biraz yoğunum 😊

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 91184
Lig senin olsun @Tolstoyevski kupayı ben aldım. İlk defa bu kadar çok başarılı oldum galiba. Bu arada maç çok heyecanlıydı rakip öne geçti 80 de sonra benim gol falan sayılmadı ama kazandık. :A :oley:
@Sherlock @DarkLegenD

Ooooo tebrik ederim. :D Ankaragücü ile sana çelme takabildiğimiz için mutluyuz. :A

Bu defa katılamayacağım biraz yoğunum 😊

Müsait olduğun zaman bekleriz, bu klasik lig değil zaten. Üçüncü sezonumuza var daha. :D

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
"Alman Disiplini" ismiyle ekip kurdum, katılabilirsiniz. :A

Katılanlar, "Savaşlar" kısmına gelerek takıma katılırsa iyi olur. 5 kişilik bir takım oluştuğu an başka ekiplerle bir lige giriyoruz ve savaşıyoruz. Savaş ligleri belli aralıklarla oyun tarafından belirleniyor. 5 vs. 5 savaşa giriyoruz, örneğin savaşa girdiğimiz ligin Premier Lig olması durumunda o ligden toplam 10 tane takımla bir lig oluşturuluyor. 5 takım bizim ekibin üyelerine, 5 takım ise diğer ekibin üyelerine veriliyor. Lig sonunda hem menajerler, hem de ekibe savaş puanı geliyor. Bence baya keyifli oluyor oynaması, artı kısa sürüyor. Önce ekibe, ardından da takıma katılmanızı ve savaşmanızı öneririm.

@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg @DarkLegenD @xdragxx @UgrArks...
Ben katılırım

Eylül ortasından önce olmaz gibi, benim de coin biriktirmem lazım zaten ligi kurabilmek için. :A

Mesajına cevap vereceğim. :D
Ben kazanabilsem @Sherlock Bursa resmen Fenerbahçe gibi bitirdi berbat transfer hataları yaptım @Sherlock
Fenerbahçe’yi kötü kadrosuyla şampiyon ettimle
kupada şampiyon yaptım

Yeni 1 lig kurulabilir mi?Hatta anket yapılarak Lig de belirlenebilir.İster Türkiye Ligi ile 5 tane Avrupa Ligi olur veya Meksika - Avustralya gibi Ligler de olur..

• Beğendim
Reactions: Billy Kane