Lig senin olsun @Tolstoyevski kupayı ben aldım. İlk defa bu kadar çok başarılı oldum galiba. Bu arada maç çok heyecanlıydı rakip öne geçti 80 de sonra benim gol falan sayılmadı ama kazandık.
@Sherlock @DarkLegenD
ben hiç uğraşmak istemiyorum panik oluyorumEkli dosyayı görüntüle 91184
Lig senin olsun @Tolstoyevski kupayı ben aldım. İlk defa bu kadar çok başarılı oldum galiba. Bu arada maç çok heyecanlıydı rakip öne geçti 80 de sonra benim gol falan sayılmadı ama kazandık.
@Sherlock @DarkLegenD
Bu defa katılamayacağım biraz yoğunum 😊"Alman Disiplini" ismiyle ekip kurdum, katılabilirsiniz.
Katılanlar, "Savaşlar" kısmına gelerek takıma katılırsa iyi olur. 5 kişilik bir takım oluştuğu an başka ekiplerle bir lige giriyoruz ve savaşıyoruz. Savaş ligleri belli aralıklarla oyun tarafından belirleniyor. 5 vs. 5 savaşa giriyoruz, örneğin savaşa girdiğimiz ligin Premier Lig olması durumunda o ligden toplam 10 tane takımla bir lig oluşturuluyor. 5 takım bizim ekibin üyelerine, 5 takım ise diğer ekibin üyelerine veriliyor. Lig sonunda hem menajerler, hem de ekibe savaş puanı geliyor. Bence baya keyifli oluyor oynaması, artı kısa sürüyor. Önce ekibe, ardından da takıma katılmanızı ve savaşmanızı öneririm.
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg @DarkLegenD @xdragxx @UgrArks...
Ekli dosyayı görüntüle 91184
@Sherlock @DarkLegenD
Bu defa katılamayacağım biraz yoğunum 😊
3.sezon ne zaman?Ooooo tebrik ederim. Ankaragücü ile sana çelme takabildiğimiz için mutluyuz.
Müsait olduğun zaman bekleriz, bu klasik lig değil zaten. Üçüncü sezonumuza var daha.
3.sezon ne zaman?
Ayrıca dm'ye cevap vermiyorsun zaman geçti olay soğudu
En başından beri çalıştırsaydım takımı, siler süpürürdüm kupaları, ah ah.Ekli dosyayı görüntüle 91184
@Sherlock @DarkLegenD
Antrenman kampı olacak mı ona göre coins toplayayım bendeEylül ortasından önce olmaz gibi, benim de coin biriktirmem lazım zaten ligi kurabilmek için.
Mesajına cevap vereceğim.
Ben katılırım"Alman Disiplini" ismiyle ekip kurdum, katılabilirsiniz.
Katılanlar, "Savaşlar" kısmına gelerek takıma katılırsa iyi olur. 5 kişilik bir takım oluştuğu an başka ekiplerle bir lige giriyoruz ve savaşıyoruz. Savaş ligleri belli aralıklarla oyun tarafından belirleniyor. 5 vs. 5 savaşa giriyoruz, örneğin savaşa girdiğimiz ligin Premier Lig olması durumunda o ligden toplam 10 tane takımla bir lig oluşturuluyor. 5 takım bizim ekibin üyelerine, 5 takım ise diğer ekibin üyelerine veriliyor. Lig sonunda hem menajerler, hem de ekibe savaş puanı geliyor. Bence baya keyifli oluyor oynaması, artı kısa sürüyor. Önce ekibe, ardından da takıma katılmanızı ve savaşmanızı öneririm.
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg @DarkLegenD @xdragxx @UgrArks...
fazla harcadın şu virüs bitsin rahatlıcam irlandada bir arkadaşıma bir espri yapıyım dedim o esprinin gerçek olması garip olduEylül ortasından önce olmaz gibi, benim de coin biriktirmem lazım zaten ligi kurabilmek için.
Mesajına cevap vereceğim.
Bana davet gelmedi osm den bilgim yok
Takımlarıma bak.Bana davet gelmedi osm den bilgim yok
Takımlarıma bak.
Irlanda ligi olsun dedimYeni 1 lig kurulabilir mi?Hatta anket yapılarak Lig de belirlenebilir.İster Türkiye Ligi ile 5 tane Avrupa Ligi olur veya Meksika - Avustralya gibi Ligler de olur..