Damien Duff
Favori Üye
Bizim grupta yok ilk iki çıkıyorTurnuva sistemini tam bilmiyorum ama geçen baya bir üçüncü çıkmıştı gruptan, son maçı kazanırsa turlar Tols hocam. @Tolstoyevski
Bizim grupta yok ilk iki çıkıyorTurnuva sistemini tam bilmiyorum ama geçen baya bir üçüncü çıkmıştı gruptan, son maçı kazanırsa turlar Tols hocam. @Tolstoyevski
Ben 3 puandayım. Sonraki maç bilgisayar ile yani İsveç ama 2 kere berabere kalmış. Ya yenilirsem 😱 kampa mı gitsem
Cevap verTurnuva sistemini tam bilmiyorum ama geçen baya bir üçüncü çıkmıştı gruptan, son maçı kazanırsa turlar Tols hocam. @Tolstoyevski
Sen 6 puan alırsınCevap ver
@Tolstoyevski ne yapayım?
Bende hep unutuyorumAllah rızası için birisi şuradan Euro 2020 maçlarını hatırlatsın, iki gündür kadroyu ayarlamayı unuttuğum için paramparça oluyoruz.
Bende hep unutuyorum
Ben hatırlatırdım ama bende unutuyorumHatırlatan yok ki, paramparçayız. (Kendileri oynamayı beceremiyorlardı. )
Puan durumunu paylaşamıyorsun Euro 2020 ninHatırlatan yok ki, paramparçayız. (Kendileri oynamayı beceremiyorlardı. )
Ben hatırlatırdım ama bende unutuyorum
Puan durumunu paylaşamıyorsun Euro 2020 nin
unutmaman için bunu yap ikinizin averajıda kötü @Sherlock @TolstoyevskiHerkes yoktu ya ondan paylaşmıyordum, yarından itibaren başlarım paylaşmaya olmazsa.
Rusya 3 puandayımSen hangi milli takımı almıştın, durum nedir?
Rusya 3 puandayım
Hepimize kolaylık diliyorum 😄Senin de işin zor, kolaylıklar diliyorum.
Ben 4 puandayım PortekizleSenin de işin zor, kolaylıklar diliyorum.