anna gunn ı kaçırmam ama gracepoint tek bölüm değil ya da film değil film olsa anında izlerimGracepoint'e de baksana Anna Gunn var.
Mini dizi, ilk bölüme bak beğenmezsen yine izlemezsin.anna gunn ı kaçırmam ama gracepoint tek bölüm değil ya da film değil film olsa anında izlerim
bir hafta içinde bu birbirine benzer diziler biterse eğer bakacağım mutlakaMini dizi, ilk bölüme bak beğenmezsen yine izlemezsin.
The Killing'e de başlayalım en kısa zamanda.bir hafta içinde bu birbirine benzer diziler biterse eğer bakacağım mutlaka
Ocağın 20 sinden sonra sanırım blacksails başlıyor , şimdiden plan yaptım ocağın birinde killing e başlayacağız 20 günde tüketiriz ondan sonra zaten blacksails, vikings falan filan herşey başlar ortam cennet olurThe Killing'e de başlayalım en kısa zamanda.
Hacı o zamana kadar çok var. Elinin altında başka dizi yoksa önümüzdeki hafta başlayalım. Şu an kaç dizi izliyorsun?Ocağın 20 sinden sonra sanırım blacksails başlıyor , şimdiden plan yaptım ocağın birinde killing e başlayacağız 20 günde tüketiriz ondan sonra zaten blacksails, vikings falan filan herşey başlar ortam cennet olur
tamam başlayalım sorun olmaz zaten etkinlik kapsamında izleyeceğimiz dizi kalmadı bir ara @Tolstoyevski fringe i önermişti onada @OzaN razı olmadı bize 4 veya 5 sezonluk yeni dizi lazım ben varım başlayalım derim @Forumdash ve @yatutarsa da bize katılacaktır umarımHacı o zamana kadar çok var. Elinin altında başka dizi yoksa önümüzdeki hafta başlayalım. Şu an kaç dizi izliyorsun?
@Forumdash ve @Harunnn60 daha önce izlemiş.tamam başlayalım sorun olmaz zaten etkinlik kapsamında izleyeceğimiz dizi kalmadı bir ara @Tolstoyevski fringe i önermişti onada @OzaN razı olmadı bize 4 veya 5 sezonluk yeni dizi lazım ben varım başlayalım derim @Forumdash ve @yatutarsa da bize katılacaktır umarım
elde var @yatutarsa zaten parlak avcısı @xemrexxx ile @Çiğdem- izlemez@Forumdash ve @Harunnn60 daha önce izlemiş.
4.bölüm final altyazısı düşmüş, bu akşam izlerim. Deli gibi dolanıp izlemeye dizi arıyordum.olsun alışkanlık )
ben ayrıca dizinin devam etmesinden yanayım bakarsın bir gün 1x5 . bölüm der devam eder
toplam dört bölüm istesem çok rahat biter bitmesini istemiyorum çok sıkıldığım diziler olursa bunu araya koyuyorum örnek alsınlar diye4.bölüm final altyazısı düşmüş, bu akşam izlerim. Deli gibi dolanıp izlemeye dizi arıyordum.
Bilmiyordum, ilginçmiş. Aslında çok da fazla ortak projede yer almadı sanırım Coenler ile ama yeni filmlerinde olacakmış. Aslında harika bir oyuncu, ben Fargo'da da çok beğenmiştim ama nedense özellikle son yıllarda pek geriplanda kalmış oyunculuk olarak...toplam dört bölüm istesem çok rahat biter bitmesini istemiyorum çok sıkıldığım diziler olursa bunu araya koyuyorum örnek alsınlar diye
neden bu kadar kısa yapmışlar anlamadım? ayrıca başroldeki olive(frances mcdormand) joel coen in karısıymış @sürgünüm @OzaN siz belki çoktan biliyorsunuzdurda ben yeni öğrendim coen lerin başarısı bu kadın yüzündendir, her filminde bu kadını oynatsalar zaten ödülle dönerler ve fargo da ödüllede dönmüşler tabiki )