Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ocak 2013'e adım adım yaklaşıyoruz.. Yeni dizilerin başlayacağı ve genellikle reytinglerin de daha da yükseleceği bir dönem..
Aralık ayında Star TV'de çok iddialı bir dizi başlıyor: 20 Dakika. Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik var. Dizinin yapımcılığı Ay Yapım'a ve senaryosu ise Kerem Deren ve Pınar Bulut'a ait. Fragmanları izlenme rekorları kıran dizinin ilk bölümü nasıl sonuçlar alacağı çok merak ediliyor. Özellikle Tuba Büyüküstün'ün hayranları diziyi büyük bir merakla bekliyorlar. Tuba Büyüküstün, İlker Aksum, Fırat Çelik, Burçin Terzioğlu ve usta oyuncu kadrosuyla birbirine bağlı hayatlar.. "20 Dakika" yakında Star TV'de!
Ocak 2013'te Beren Saat'in başrol oynayacağı bir dizi başlıyor.. "İntikam" dizinin adı olacak. Amerika'da yayınlanan "Revenge" dizisinin Türk versiyonu. Mert Fırat ve Nejat İşler Beren Saat'e eşlik edecek diğer oyuncular. Dizinin senaryosu Berkun Oya'ya, yönetmenliği ise Mesude Erarslan Tekin'e ait. Dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide Beren Saat 'Efsun' karakterine hayat veriyor.
Yeni dizilerden sadece iki dizisini mercek altına aldık, diziler açık ara zirvede yer alırlar mı orası muamma ama her iki dizinin de şansı şimdiden bol olsun diyorum..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.