Ocak'ta Yer Yerinden Oynayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bu kadar reklamdan sonra bu dizide tutmasa varya.. yorumsuz sekilde burdaki yorumlari takib edecegim.. 20 Dakkika ve Intikam dizisine yapilan reklam hangi diziyi yapildi allah askina... Her basligin altinda bu iki dizi yer aliyor..

Hayirlisi olsun diyorum ama Vadi'yle basa cikamayacaktir..

Abi bu kadar reklamdan sonra bu dizide tutmasa varya.. yorumsuz sekilde burdaki yorumlari takib edecegim.. 20 Dakkika ve Intikam dizisine yapilan reklam hangi diziyi yapildi allah askina... Her basligin altinda bu iki dizi yer aliyor..

Hayirlisi olsun diyorum ama Vadi'yle basa cikamayacaktir..

Tabii yeni baslayan diziler de olacaktir ama bu yeni dizilerden en iddialilari kuskusuz 20 Dakika ve Intikam olacaktir.

Ilk bölümlerle Intikam zirvede yer almayabilir ama senaryo dogru ve heyecanli yere ilerledikçe yükselme olabilir..

beren son 4 yılda olduğu gibi yine perşembeye damgasını vurmaya geliyor

efsunlu efsaneye 1 ay kaldı .. emanetçiler şimdiden ikincilikteki yerlerine alışsın derim..

Yer yerinden oynamayacak kasmayın, sakin... Beren'in dizisi 7-8 reyting alacak. Tuba'nınki 4-5 alacak. Bir süre sonra ikisini de dehleyecekler. :D

20 Dakika'nın önce başlaması büyük avantaj zaten Tuba Büyüküstün'ün kitlesi ortada birde bu kitleye Kerem Deren'in kalemini seven İlker Aksum'un oyunculuğunu beğenen ve Kaçış Planı filmini sevenler eklendi mi 20 Dakika bir adım öne çıkacak.2 dizininde ses getireceğini düşünüyorum :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan