Ocak'ta Yer Yerinden Oynayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ocak ayında Star zirveyi temelli ele geçirecek, ATV onu takip edecek gibi...

İnşallah 20 dakika hayal kırıklığı yaşatmaz,
Beklentiler Büyük,
Bu beklentiyi boşa çıkarmazlar inşalah :)

Öncelikle ellerine sağlık Furkan. İki dizi de bence AB de güçlü olacak, Cuma günü yayınlanırsalar İntkam zirvede olur, Perşembe günü ise AB yi bilemem ama Total de ikiside Vadi yi indiremez.

Bu arada iki dizide Perşembe yayınlanırsa ikisi birbirini yer ve Vadi aradan çok daha karlı çıkar

Öncelikle ellerine sağlık Furkan. İki dizi de bence AB de güçlü olacak, Cuma günü yayınlanırsalar İntkam zirvede olur, Perşembe günü ise AB yi bilemem ama Total de ikiside Vadi yi indiremez.

Bu arada iki dizide Perşembe yayınlanırsa ikisi birbirini yer ve Vadi aradan çok daha karlı çıkar

Aynısını Pazartesi için de söylüyordunuz. O Ses'le Yalan Dünya birbirine yer Karadayı sıyrılır diye. Ama tam tersi oldu. O Ses rahatladı. Yalan Dünya iddiasını ortaya koydu. Karadayı arada kaynadı. :D

Dalga geçmek için yazmadım bunları. Kim kimi yer, kim sıyrılır, kim kaynar önceden belli olmuyor; bunu anlatmak için örnek verdim. Sürprizler olabiliyor.

Son düzenleme:

Rica ederim Yasin..

Aynısını Pazartesi için de söylüyordunuz. O Ses'le Yalan Dünya birbirine yer Karadayı sıyrılır diye. Ama tam tersi oldu. O Ses rahatladı. Yalan Dünya iddiasını ortaya koydu. Karadayı arada kaynadı. :D

Dalga geçmek için yazmadım bunları. Kim kimi yer, kim sıyrılır, kim kaynar önceden belli olmuyor; bunu anlatmak için örnek verdim. Sürprizler olabiliyor.

aynen katılıyorum aga o işl öyle olmuyo ama vadi arada kaynayacak dizi değil arada tost yapar o ikisini :d

Perşembe İntikam olur kesin ve Beren Vadiyi parça pinçik eder.
Cumada Tuba aynı sekilde farkla zirvede olur.
Kısacası iki dizide çok başarılı olacaktır.Ama bence Beren'in dizisi daha iyi sonuçlar alır.

Perşembe İntikam olur kesin ve Beren Vadiyi parça pinçik eder.
Cumada Tuba aynı sekilde farkla zirvede olur.
Kısacası iki dizide çok başarılı olacaktır.Ama bence Beren'in dizisi daha iyi sonuçlar alır.

yav he he kim gelse eziyo zaten :d veda için de aynı yorumları yapmıştın takmamak lazım :d
adam4: Kesin zirveyi alır bu dizi.
Kanal işini iyi biliyor her zamanki gibi.

yav he he kim gelse eziyo zaten :d veda için de aynı yorumları yapmıştın takmamak lazım :d
adam4: Kesin zirveyi alır bu dizi.
Kanal işini iyi biliyor her zamanki gibi.

Veda'da Beren olsaydı oda Vadiyi parçalardı.
Ama karasızım şuan Vadiyi 48lemi 50'ylemi çarpar bilmiyorum :d

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan