Ocak Ayında Perşembe Akşamlarının Tüm Dengesi Değişebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya siz burda hala neyi tartışıyorsunuz anlamadım gitti. Vadi bir efsanedir 10. Sezonunds hala Türkiye nin en fazla izlenen dizisi bunun başka bir örneği varmı? Hele bir Ocak ayı gelsinde öyle görüşürüz Vadi yi bu sezon Total de hicbir dizi gecemez bunuda iyi bilin. Finalide en az 17 Reyting alir

KVP'yi hiç seyretmedim fakat Finaline belki bakarım eğer o gün FOX'da çok iddialı birşey oLmazsa!
NOT : Diziyi hiç seyretmedim ama tüm oyuncuları, bölümleri hakkında bilgim var! :d

Revenge 3-4 ile başlar, sonrası belli olmaz ama zor yükselmesi...

20 dakika hakkında yeterli bilgim yok, daha konuşmak için çok erken...

Kurtlar Vadisi, 20 Dakika sürpriz yapmazsa rahat zirvede olur...

Revenge 3-4 ile başlar, sonrası belli olmaz ama zor yükselmesi...

20 dakika hakkında yeterli bilgim yok, daha konuşmak için çok erken...

Kurtlar Vadisi, 20 Dakika sürpriz yapmazsa rahat zirvede olur...

20 dakikanın vadiyi geçmesi sürpriz olur ama geçer ..

revenge in ise 15 reytingden aşağı reyting alması sürpriz olur...

Ya çıkmayan dizilerin bu kadar iddialı olacağını nereden biliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. Birçok iddialı dizi bu sezon daha tam olarak konuya girmeden reyting yüzünden yayından kaldırıldı .

Ya çıkmayan dizilerin bu kadar iddialı olacağını nereden biliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. Birçok iddialı dizi bu sezon daha tam olarak konuya girmeden reyting yüzünden yayından kaldırıldı .

warlords seni burada görmek ne şeref. :)

Hakkında hiç bir şey bilinmeyen bir dizinin akıbeti hakkında yorum yapmak saçma olabilir ama hikayesi, senaristi-yönetmeni belli olan yapımlar değerlendirilebilir bence...

Şu an Revenge hakkında yorum yapmak normaldir diye düşünüyorum, 20 dakika için erken...

dizi çıkmamış ama beren başrol olacakmış ordan hareketle 15 reyting garanti diyoruz :))

konuda vadinin ismi geçse yetiyo zaten dream iyi hit kazandın sana hit kazandırmak istemezdik ama oldu bi kere :D

beren ve tuba ara verdiler ikisinin de başarılari ortada. iddaali olup da batan tek dizi son yaz.bve ve veda ortadan fazla dgldi iddaasi bnm gozmde

demedi demeyin intikam dizisi vadinin özetini ge-çe-me-ye-cek eğer özeti geçerse helal olsun dicem :D

warlords seni burada görmek ne şeref. :)

Hakkında hiç bir şey bilinmeyen bir dizinin akıbeti hakkında yorum yapmak saçma olabilir ama hikayesi, senaristi-yönetmeni belli olan yapımlar değerlendirilebilir bence...

Şu an Revenge hakkında yorum yapmak normaldir diye düşünüyorum, 20 dakika için erken...

Bi uğrayayım dedim zaten takipteydim :)

Dizilerin bi tanıtımı çıksın bakalım herşey daha net belli olur :)