Ocak Ayında Perşembe Akşamlarının Tüm Dengesi Değişebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam öyle bi sallıyo ki kafasında senaryo kurmuş resmen :d :d vadiyle ilgili sallama izin vermem beyazsoy :D

RAUF DENKTAŞ ın vadide oynadığı bölüm reytingi sezonun en yüksek reytingi dedin sen
işte rauf denktaşın oynadığı bölümün reytingi

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL36"]1
[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]20,00[/TD]
[TD="class: XL39"]44,40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL36"]2
[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD="class: XL39"]11,90[/TD]
[TD="class: XL39"]28,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

20 üzeri aldım dedim sezonun en yükseği olmasada en yükseklerinde biriydi. bir adam paso konuşuyor ne aksiyon ne bişey ve 20 reyting alıyor buna gülünmezde ne yapılır yahuu. ben o zaman reytingleri görünce kısa süre şok yaşamıştım :))))))))))))

hani sezonun en yüksek reytingiydi ergenokon falan diyonkimden duyduysan kim söylemişse kandırmış seni :D<o😛></o😛>

bir sonraki bölüm reytingi
[TR]
[/TD]
[TD="class: XL39"]20,80[/TD]
[TD="class: XL39"]45,50[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="class: XL39"]12,70[/TD]
[TD="class: XL39"]29,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kardeşim oturup kurtların reytinglerini mi aklımda tutacağım aradan geçmiş 5 sene 20 reyting iki adam konuşmasını nasıl olur sen onu açıkla :))))))))

KVP'nin ne kadar reyting aldığı veya alacağı hiç önemli değil bence. Çünkü sonuçta Yıllardır Zirveden İnmiyor! :D

KVP'nin ne kadar reyting aldığı veya alacağı hiç önemli değil bence. Çünkü sonuçta Yıllardır Zirveden İnmiyor! :D

son 4 yıl hariç diye başlasaydın sözlerin gerçekçi olurdu .. vadinin ekram macerası berenden önce ve berenden sonra diye ikiye ayrılır berenden önce parlak yılları vardı, berenden sonra osmanlı saltanatı gibi taklalar atıp düşmeye başladı :))

iki adam dediğin cumhurbaşkanı :d ve bir dizide ilk ve tek cumhurbaşkanı dizide oynar m ı oynar işte kurtlar vadisiyse oynar :D

- - - Ekleme - - -

iki adam dediğin cumhurbaşkanı :d ve bir dizide ilk ve tek cumhurbaşkanı dizide oynar m ı oynar işte kurtlar vadisiyse oynar :D

son 4 yıl hariç diye başlasaydın sözlerin gerçekçi olurdu .. vadinin ekram macerası berenden önce ve berenden sonra diye ikiye ayrılır berenden önce parlak yılları vardı, berenden sonra osmanlı saltanatı gibi taklalar atıp düşmeye başladı :))

Ben KVP'ye ömrüm boyunca hiç bakmadım ama savunuyorum diziyi. Çünkü reytingleri Çok İyi :d

beyazsoy bak rauf denktaş oynadıktan sonraki bölümleri :d iyi salladın

[TR]
[/TD]
[TD="class: XL39"]21,40[/TD]
[TD="class: XL39"]46,70[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="class: XL39"]13,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

beyazsoy bak rauf denktaş oynadıktan sonraki bölümleri :d iyi salladın

[TR]
[/TD]
[TD="class: XL39"]21,40[/TD]
[TD="class: XL39"]46,70[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="class: XL39"]13,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

niye oynayanlar var türkiye (kıbrısın değil :))) ) meclis başkanı ekmek tekneside oynadı hiçte 20 leri görmedi. bu sene kurtlar aksiyon yapmasın hemen reytingleri düşüyor.orda iki adam sürekli konuşuyor ve dizi 20 reyting alıyor olacak iş mi. şimdi koysunda göreyeyim hanyayı konyayı :)))))))))))))

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,0[/TD]
[TD]46,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]11,5[/TD]
[TD]26,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sezonun en yükseği dedi en düşüğü çıkacak nerdeyse yav ne adamsın :d :d

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]22,50[/TD]
[TD]51,50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]12,20[/TD]
[TD]28,40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KVP'nin 20'lere kadar çıkacağını hiç düşünmemiştim eğer doğruysa helal diziye :D

Ya siz burda hala neyi tartışıyorsunuz anlamadım gitti. Vadi bir efsanedir 10. Sezonunds hala Türkiye nin en fazla izlenen dizisi bunun başka bir örneği varmı? Hele bir Ocak ayı gelsinde öyle görüşürüz Vadi yi bu sezon Total de hicbir dizi gecemez bunuda iyi bilin. Finalide en az 17 Reyting alir

arkadaş adam 7-8 dk konuştu sadece ne alaka tüm bölümkonuştu sanki :d ayrıca bak mesela vadinin son bölümüne ihtiyarlar başkanınerdeyse 10 dk aralıksız konuştu yani anlayacağın çok sallıyosun ama vadiyesallama biz yemeyiz git başka şeylere salla hadi :D<o😛></o😛>

Ya siz burda hala neyi tartışıyorsunuz anlamadım gitti. Vadi bir efsanedir 10. Sezonunds hala Türkiye nin en fazla izlenen dizisi bunun başka bir örneği varmı? Hele bir Ocak ayı gelsinde öyle görüşürüz Vadi yi bu sezon Total de hicbir dizi gecemez bunuda iyi bilin. Finalide en az 17 Reyting alir

tartıştığımız bişey yok son 4 yılda olduğu gibi ocak ayında zirve gerçek sahibine geçecek diyoruz arkadaşlar kabul etmiyor kabul etseler sorun yok :))

Aynen

En iyisi cevap vermemek vadi bu sezon zirveden inmeyecek berenin yeni dizisi perşembe olmasın çünkü ezilecek ben tartışmadan cevap yazmaktan bıktım artık