Ocak Ayında Perşembe Akşamlarının Tüm Dengesi Değişebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet aga aldım da interneti çok kötü sinir krizigeçirttiriyo resmen sabahtan beri giremedim internete daha demin düzeldi amaçok yavaş bi de mesaj yazarken sorun var diyo mesaj gidiyo falan kötü yani :D<o😛></o😛>

mesela bunu 3.yazışım sinir oldum internete kırcam valla

- - - Ekleme - - -

yazdığım mesajı word e kopyalıyom ki boşa gitmesin niye böyle oluyo anlamadım

evet aga aldım da interneti çok kötü sinir krizigeçirttiriyo resmen sabahtan beri giremedim internete daha demin düzeldi amaçok yavaş bi de mesaj yazarken sorun var diyo mesaj gidiyo falan kötü yani :D<o>😛></o>😛>

mesela bunu 3.yazışım sinir oldum internete kırcam valla

- - - Ekleme - - -

yazdığım mesajı word e kopyalıyom ki boşa gitmesin niye böyle oluyo anlamadım

Bende de oluyor ama sadece bu sitede, sitede bir sorun var...

Desterw ve digerleri intikam birinci olacak diyor, bizde Vadi olacak diyoruz yani hic tartişmaya gerek yok Ocak ayinda herşeyi görecegiz

ocak ayı gelsn bakalm ben ab de 1.diyorm

- - - Ekleme - - -

ocak ayı gelsn bakalm ben ab de 1.diyorm

Beren gelsinde persembe aksamlari neselenek :)

beren persembenin sultani , kvp olsa olsa vezir olur o kadar :d

Öyle Bir Şey Olursa Beren 4 yıldır zirvede ve yine Kesinlikle Perşembenin Zirvesinde Olur ... Hem 20 Dakika Cuma Günü Olursa Kayıp Şehir Gibi Güçlü Bir Dizi Varken 1. Olması İMKANSIZ Perşembe Olursa
İNTİKAM 1.
KVP .2 olur
20 Dakika İlk Onda Olurmu Bilmem !

Öyle Bir Şey Olursa Beren 4 yıldır zirvede ve yine Kesinlikle Perşembenin Zirvesinde Olur ... Hem 20 Dakika Cuma Günü Olursa Kayıp Şehir Gibi Güçlü Bir Dizi Varken 1. Olması İMKANSIZ Perşembe Olursa
İNTİKAM 1.
KVP .2 olur

20 dakika dizisi ilk 10'da olur rahatça (tahminimce 8.veya 9.olarak hep devam eder)

İNTİKAM 1.
KVP .2 olur

yarışmaya kana l d den mi katılıyın acaba :))))))

kayıp şehir ne güçlüsü ya cuma günü tek yalan dünya ab de güçlü okadar diğer diziler vasat

tubanın işi her türlü zor koçan ve yalan dünya varken her 2 grupta da zirve şansı az:d