Allah cızırtınıOlsun.Mart senin ayın olur işte hem hayvanlarıda seviyorsun tam üreme dönemlerinde çifte bayram olur.![]()
Allah cızırtınıOlsun.Mart senin ayın olur işte hem hayvanlarıda seviyorsun tam üreme dönemlerinde çifte bayram olur.![]()
Bana ayıp olmuyor mu ne nezaketsizlik bu@Yakamoz-Asi aga oyum hep senindir burda da direk sana verecektim ama geçen ay kazandın bully agama da ayıp olmasın ona veriyorum şimdi sen hep 1.sin zaten hakediyosunda
oyum @Bully
sana geçen sefer oy vermiştim deniz unuttun muBana ayıp olmuyor mu ne nezaketsizlik bu![]()
Yok canım oy ver demiyorum zaten şuan ama adımı zikretmiyorsun sanki ben yokum gibi.sana geçen sefer oy vermiştim deniz unuttun mu![]()
Kusur görene aittir
Diziyi bıraktık diye hemen küstü bizimleYakamoz-Asi Karadayı izliyor, ona vermem asla.
w/ Tapatalk
biraz öyle oldu harbidenYok canım oy ver demiyorum zaten şuan ama adımı zikretmiyorsun sanki ben yokum gibi.
Kusur görene aittir![]()
Aynen Vadide izliyorumbiraz öyle oldu harbidenkusura bakma ya diğerinde sana atarım karagül izliyosun sonuçta babanla vadide izlemiştin
![]()
Bilmiyodum, oyum senin.Aynen Vadide izliyorum![]()
Sağol canımbu güzel iltifatların için ama kim kimi eziyor
![]()
@Yakamoz-Asi aga oyum hep senindir burda da direk sana verecektim ama geçen ay kazandın bully agama da ayıp olmasın ona veriyorum şimdi sen hep 1.sin zaten hakediyosunda
oyum @Bully
Oyları izlenen dizilere göremi veriyorsunbiraz öyle oldu harbidenkusura bakma ya diğerinde sana atarım karagül izliyosun sonuçta babanla vadide izlemiştin
![]()
Birincilikte gözüm yok zaten aga, ön elemede de demistim vermeyin oy diye
Lakin bazi arkadaslar izledigin diziye göre oy veriyor oda baya bir ilginc yani![]()
Sağol Melih babam izleyici ara ara bakmak durumunda kalıyorumBilmiyodum, oyum senin.
w/ Tapatalk
Aynen diziye göre oy veriyorlar hiç şansım yok
Sağol Melih babam izleyici ara ara bakmak durumunda kalıyorum![]()
İzlediğim dizilere göre şansım düşük mesela vadi ve karadayı izliyorsun oy oranın daha fazlaTOTAL olarak sansin daha yüksek bence![]()
Eğer düzenli izleseydin verirdim.Aynen diziye göre oy veriyorlar hiç şansım yok
Sağol Melih babam izleyici ara ara bakmak durumunda kalıyorum![]()