Ocak 2014 Ayının En Favori Editörü - Final

En Favori Editör Kim Olsun ?

• Bully

Oy: 11 37.9%
  • denizz19

Oy: 9 31.0%
  • Yakamoz-Asi

Oy: 9 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
İzlediğim dizilere göre şansım düşük mesela vadi ve karadayı izliyorsun oy oranın daha fazla :D

Karadayisever sayisi forumda azaldi baya :)
Vadici arkadaslar ile iyi anlasiyorum evet :)

Ama oylamanin amaci aslinda gecmis ayin icerisinde dikkat cekeni seciyoruz diziye göre oy mu verilir :D

Eğer düzenli izleseydin verirdim. :D

w/ Tapatalk
Oy istemiyorum zaten çok ilgilendirmiyor bu yarışlar beni artık :) kazanırsam da takdir kazanmasam da şeydir :F

Karadayisever sayisi forumda azaldi baya :)
Vadici arkadaslar ile iyi anlasiyorum evet :)

Ama oylamanin amaci aslinda gecmis ayin icerisinde dikkat cekeni seciyoruz diziye göre oy mu verilir :D
Gel de bunu anlat :F

Vadiyi izlemiyor ki :T:
Valla ara ara göz ucuyla bakıyorum ama sonra gözüm ağrıyor o şekilde bakmaktan vazgeçiyorum :F

ADAYLAR:

@Bully
@denizz19
@Yakamoz-Asi

Final anketi 2 gün sürecektir.

Kendinize oy kullanabilirsiniz.​
ön elemede 3 arkadaşada oy vermiştim ben oyüzden üçününde finale kalmasına sevindim :)
ama şimdi zor bir tercih hakkı kaldı bana ben @denizz19 nickli kişiye kullandım oyumu
çünkü favori üye ön elemelerde bana oy kullanmıştı @denizz19 herşey karşılıklı olmalı oyüzden bende ona kullandım :):):)

ön elemede 3 arkadaşada oy vermiştim ben oyüzden üçününde finale kalmasına sevindim :)
ama şimdi zor bir tercih hakkı kaldı bana ben @denizz19 nickli kişiye kullandım oyumu
çünkü favori üye ön elemelerde bana oy kullanmıştı @denizz19 herşey karşılıklı olmalı oyüzden bende ona kullandım :):):)
Ayy sağol ÇİĞDEM :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd