Allah cızırtınıOlsun.Mart senin ayın olur işte hem hayvanlarıda seviyorsun tam üreme dönemlerinde çifte bayram olur.
Allah cızırtınıOlsun.Mart senin ayın olur işte hem hayvanlarıda seviyorsun tam üreme dönemlerinde çifte bayram olur.
Bana ayıp olmuyor mu ne nezaketsizlik bu@Yakamoz-Asi aga oyum hep senindir burda da direk sana verecektim ama geçen ay kazandın bully agama da ayıp olmasın ona veriyorum şimdi sen hep 1.sin zaten hakediyosunda
oyum @Bully
sana geçen sefer oy vermiştim deniz unuttun muBana ayıp olmuyor mu ne nezaketsizlik bu
Yok canım oy ver demiyorum zaten şuan ama adımı zikretmiyorsun sanki ben yokum gibi.sana geçen sefer oy vermiştim deniz unuttun mu
Kusur görene aittir
Diziyi bıraktık diye hemen küstü bizimleYakamoz-Asi Karadayı izliyor, ona vermem asla.
w/ Tapatalk
biraz öyle oldu harbiden kusura bakma ya diğerinde sana atarım karagül izliyosun sonuçta babanla vadide izlemiştinYok canım oy ver demiyorum zaten şuan ama adımı zikretmiyorsun sanki ben yokum gibi.
Kusur görene aittir
Aynen Vadide izliyorumbiraz öyle oldu harbiden kusura bakma ya diğerinde sana atarım karagül izliyosun sonuçta babanla vadide izlemiştin
Bilmiyodum, oyum senin.Aynen Vadide izliyorum
Sağol canım bu güzel iltifatların için ama kim kimi eziyor
@Yakamoz-Asi aga oyum hep senindir burda da direk sana verecektim ama geçen ay kazandın bully agama da ayıp olmasın ona veriyorum şimdi sen hep 1.sin zaten hakediyosunda
oyum @Bully
Oyları izlenen dizilere göremi veriyorsunbiraz öyle oldu harbiden kusura bakma ya diğerinde sana atarım karagül izliyosun sonuçta babanla vadide izlemiştin
Aynen diziye göre oy veriyorlar hiç şansım yokBirincilikte gözüm yok zaten aga, ön elemede de demistim vermeyin oy diye
Lakin bazi arkadaslar izledigin diziye göre oy veriyor oda baya bir ilginc yani
Sağol Melih babam izleyici ara ara bakmak durumunda kalıyorumBilmiyodum, oyum senin.
w/ Tapatalk
Aynen diziye göre oy veriyorlar hiç şansım yok
Sağol Melih babam izleyici ara ara bakmak durumunda kalıyorum
İzlediğim dizilere göre şansım düşük mesela vadi ve karadayı izliyorsun oy oranın daha fazlaTOTAL olarak sansin daha yüksek bence
Eğer düzenli izleseydin verirdim.Aynen diziye göre oy veriyorlar hiç şansım yok
Sağol Melih babam izleyici ara ara bakmak durumunda kalıyorum