Galiba öyle ama ben öyle değilimKızlar birbirinin kuyusunu kazmaya daha çok meraklı demek ki.![]()
Erkeklerde benle uğraştığı için firsat bulamiyorum kızlarla savaşmaya
Galiba öyle ama ben öyle değilimKızlar birbirinin kuyusunu kazmaya daha çok meraklı demek ki.![]()
Erkeklerin ilgisi artıyor da kızların artmıyor mu kendi cinslerineGenel olarak erkekler kazanıyor zaten bu yarışmaları da iki sene önce Lütfiye kırmıştı işte bunu
![]()
Bir kız var bu arada, diğer grupta çıkacak. İsmi Ceren. Biz Şerlok beyciğimle ona yüklenelim de finale çıkartalımResmen rezillik, illa Utku beyciğim ve benim oy kullanmamız mı gerekiyor. Büyük rezillik.![]()
kendini değil, beni alıntılaman gerekirdiBir kız var bu arada, diğer grupta çıkacak. İsmi Ceren. Biz Şerlok beyciğimle ona yüklenelim de finale çıkartalım![]()
Bir kız var bu arada, diğer grupta çıkacak. İsmi Ceren. Biz Şerlok beyciğimle ona yüklenelim de finale çıkartalım![]()
Galiba öyle ama ben öyle değilim![]()
Erkeklerde benle uğraştığı için firsat bulamiyorum kızlarla savaşmayaOkul zamani az erkek dövmedim küçüklüğümde
![]()
neyse sarı yapmış, daha iyi şimdiYine mi hayal kırıklığı... böyle Ceren mi olur Utku beyciğim...@MasacRE
Şu anki saçı böyle değil Şerlok beyciğim, bu kadar korkunç bir görüntüsü yok merak etmeYine mi hayal kırıklığı... böyle Ceren mi olur Utku beyciğim...@MasacRE
Şu anki saçı böyle değil Şerlok beyciğim, bu kadar korkunç bir görüntüsü yok merak etme![]()
sorun değil, söz konusu siz olunca alıntı ve etiket olmadanda bakıyorum mesajlarınizaArada böyle körleşiyorum ben, @Sherlock beyciğim iyi bilir![]()
Arada böyle körleşiyorum ben, @Sherlock beyciğim iyi bilir![]()
Şu anki saçı böyle değil Şerlok beyciğim, bu kadar korkunç bir görüntüsü yok merak etme![]()
neyse sarı yapmış, daha iyi şimdi![]()
Bugün baya eğleniyorum sayenizde Sherlock Bey![]()
Al işte Uygar geçti, yazık.
Ablam be, evde değildim. Yeni açdım.@Ahmed hani yorumlaşacaktık ve eleştirecektik 😱