Hazem
Favori Üye
O esnada misafirlikteydim ve ses kısıktı ama o foto falan izlemiştik. Benziyor gerçekten ama bende inek diye anladım şimdi dinlerken
Daha ayaktayım o yüzden şimdi sorabilirsin.Nezaman uyuyacaksın? Sana birşey soracağım ama yarına kesin mesajıni görürum diyorsan yarına yazarım fakat yarın akşama kadar mesajıma cevap vermen şartıyla
Twitter'a bak ozamanDaha ayaktayım o yüzden şimdi sorabilirsin.
Herkes öyle anlamıştır eminim.O esnada misafirlikteydim ve ses kısıktı ama o foto falan izlemiştik. Benziyor gerçekten ama bende inek diye anladım şimdi dinlerken
Adaşıma katılıyorum ama ben de şimdi bir başkayım yani. Sadece Enes bazlı bakamayız olaya... Evet söylemiştiniz, biliyorum...
Sus sus hatırlatma
Ahahaha Ceren reis elenince iyi dalga geçmişsin bizle. Cidden çok eğlenmiştik, hey gidi günler...Sus sus hatırlatma
Ne goygoylar dönmüştü o ara
Bu arada konu 6 sene önce açıldı, 4 değil
Mesajımdaki alıntınıda değiştirdim.Ahahaha Ceren reis elenince iyi dalga geçmişsin bizle. Cidden çok eğlenmiştik, hey gidi günler...
2014'ü 2016 olarak görmüşüm, saatin de etkisi var sanırım bu durumda. Başka ne olacak sanki...
Şimdi de senin için yanlış hesaplamış, 4'ü nereden çıkardı diyecekler ellemeseydin hiç.Mesajımdaki alıntınıda değiştirdim.
Aynen, baya bi dalga geçmiştim ilk elenen oldu diye
Benim desteklediğim isim kazanmıştı
Boşver, böyle daha iyiŞimdi de senin için yanlış hesaplamış, 4'ü nereden çıkardı diyecekler ellemeseydin hiç.
Evet hatırlıyorum, mesajları da gördüm. Alkan isimli, Thor kılıklı adam kazanmıştı. 😒 @MasacRE
Karar sana ait ama teşekkür ederim.Boşver, böyle daha iyi
Alkan'ı sadece Seda Kazansın diye destekledim. Zaten sadece final turlarında dinlemiştim @MasacRE ile ortak destekledik ve ortak desteklediğimiz her zaman kazandı O Ses yarışmasında
Yok yok öyle bir şey yazmadın. Hatırlamadım şuanKarar sana ait ama teşekkür ederim.
Evet evet öyle bir özelliğiniz vardı gerçekten, demek ki bizimle birlikte Ceren'i destekleseydin şampiyon olacaktı reis... Bunu kesin o zaman da söylemişimdir gerçi detaylı bakmadım mesajlara.
Korona ve MasterChef’in inanılmaz reytingleri sağ olsun, yarın için mi birini seçsek ne yapsak... @MasacREYok yok öyle bir şey yazmadın. Hatırlamadım şuan
Bu sene yarışma yoktu ki destekleyecek isim bulsaydık.
MasterChef Türkiye'de Barbados'u mu desteklesem bilemedim
Ben en fazla 2 yada 3 kere izledim. 2. Kez belki 3 ay öndeydi ve son izleyişim 3-4 gün önceydi. Konuna yazmıştım hatta açıkçası eski zamanda Serhat hiç yer edinmemiş bende. Farketmemişim bile. Onunla alakalı çok olumlu yorum gördüm Barbados sadece bana fena gelmişti ilk yazın baktığımda ve enerjisi iyiydi. Eray ile konuşmaları, millete şunu bunu takıma al demesi falanKorona ve MasterChef’in inanılmaz reytingleri sağ olsun, yarın için mi birini seçsek ne yapsak... @MasacRE
Biz @Maskeli Fedai ile Serhat’ı destekliyorduk ama full + full takip etmedik, forumda da çok yorum yapılmadığı için kaldı öyle. İstersen bizim safımıza katılabilirsin, biraz da desteklediğin yarışmacı kaybetsin... (Barbaros şampiyon olacak gibi bu arada cidden. )
Barbaros dediğin gibi sürekli ön planda duran birisi, onun da seveni çok. Zaten ilginçtir ki finalistlerin arasında herhangi bir kaos durumu falan yok tipik TV8 yarışmalarının aksine, iki isim de yemek konusunda baya başarılı. ALFA SERHAT’ın safındayız ama dediğim gibi bence Barbaros bir adım önde... @Maskeli FedaiBen en fazla 2 yada 3 kere izledim. 2. Kez belki 3 ay öndeydi ve son izleyişim 3-4 gün önceydi. Konuna yazmıştım hatta açıkçası eski zamanda Serhat hiç yer edinmemiş bende. Farketmemişim bile. Onunla alakalı çok olumlu yorum gördüm Barbados sadece bana fena gelmişti ilk yazın baktığımda ve enerjisi iyiydi. Eray ile konuşmaları, millete şunu bunu takıma al demesi falan