TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Seda Sayan gerçekten çok istedi ve ilkkez bukadar istekli bir jüri gördüm oyüzden günlerdir kazanan o olsun diye defalarca yazdım. Yine ikimiz ortak isimde buluştuk ve kazandık :bhr: iyi ki @Sherlock bey bulaşmadı. Ceren'de gördük :A @MEnes dizileri reytinge kurban ederken Sherlock ise ilk oylamada elenmesini sağladi kızın :A

@Ahmed kazandık :Z

Adaşım... bu mesaj ne demek, ne yapmak, nereye varmak istemektedir... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Seda Sayan gerçekten çok istedi ve ilkkez bukadar istekli bir jüri gördüm oyüzden günlerdir kazanan o olsun diye defalarca yazdım. Yine ikimiz ortak isimde buluştuk ve kazandık :bhr: iyi ki @Sherlock bey bulaşmadı. Ceren'de gördük :A @MEnes dizileri reytinge kurban ederken Sherlock ise ilk oylamada elenmesini sağladi kızın :A

@Ahmed kazandık :Z
Biz söylediysek olay bitmiştir zaten. Yine yaptık yapacağımızı ve doğru kişiyi şampiyonluğa ulaştırdık :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Hazem
İkinizede aynı soruyu sordum ama biriniz ikinizi överken, diğeri kendini övdü :F
Mükemmel biri olduğunuzu söylemişmiydim daha önce? :bhr: :A
Söylemişseniz bile hatırlamam zaten Dosi hanım. :A
Mükemmel biri olduğunuzu daha önce söylemismiydim? :bhr: :A @Sherlock
İsmi Enes olan birinin mükemmel olmama ihtimali mi? Zaten öyle bir ihtimal yok. :A @MEnes
Adaşıma katılıyorum ama ben de şimdi bir başkayım yani. Sadece Enes bazlı bakamayız olaya... :A Evet söylemiştiniz, biliyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Bunu söylemiştim daha önce zaten... :A Kendim dışında birini çok az överim artık... :A
Nezaman uyuyacaksın? Sana birşey soracağım ama yarına kesin mesajıni görürum diyorsan yarına yazarım fakat yarın akşama kadar mesajıma cevap vermen şartıyla :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes