TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Tamam işte biz buradayız, kimse kaybolmasın bir yere artık

Bırak şu Titana Saldırıyı ya, ben sana izleyecek güzel diziler bulurum. Dinleme sen benim yoldaşlarımı, ne anlar onlar
@MEnes @Sherlock

Bırak şu Titana Saldırıyı ya, ben sana izleyecek güzel diziler bulurum. Dinleme sen benim yoldaşlarımı, ne anlar onlar
@MEnes @Sherlock
yok yok yok bulma, gelme önerilerle artık
@Tolstoyevski bana listeler dizmekte ama yok istemiyorum
daha önerip izleyelim diye ısrar eden kişilerde var

BCS gelsin, onu izleyip yorumlarız
Ayda 1 @Tolstoyevski ile eski ödüllü filmler izliyoruz şimdilik.
@MEnes ve @Sherlock bana Manga önerdiler ve 1 buçuk bölüm okuyup bıraktım. Baya söylendi Menes ama yapacak birşey yok, sarmadi beni

İyi tamam elindekiler bitince haber edersin o zaman
Mangaya bulaşmaman iyi olmuş, oralara bir giren çıkamıyor zaten. Anime yeterli işte boşver ne yapacaksın mangayı

Reactions: Sherlock and Dosi
Mangaya bulaşmaman iyi olmuş, oralara bir giren çıkamıyor zaten. Anime yeterli işte boşver ne yapacaksın mangayı
Elimdeki bu hafta biter ama sen aktif olacaksan, foruma vakit ayırırım şubatin geri kalan günlerinde
diziler dursun, yeter gayri

Reactions: MasacRE
Elimdeki bu hafta biter ama sen aktif olacaksan, foruma vakit ayırırım şubatin geri kalan günlerinde
diziler dursun, yeter gayri
Aktif olurum olmasına da her zaman uzun süreli duracağımı sanmam, sen yine düşün dizi işini

Reactions: Dosi
Aktif olurum olmasına da her zaman uzun süreli duracağımı sanmam, sen yine düşün dizi işini
haftada 2, bugün gibi yapalım. Cidden özlemişim sohbetini, aa geçen sohbet edelim demiştim
hal hatır soracaktım

özelden firlatırim sorularımi

haftada 2, bugün gibi yapalım. Cidden özlemişim sohbetini, aa geçen sohbet edelim demiştim
hal hatır soracaktım

özelden firlatırim sorularımi
Şimdi söz vermeyeyim haftada 2 gün uzun kalırım diye, gerçekleşmez çünkü muhtemelen

Şimdi söz vermeyeyim haftada 2 gün uzun kalırım diye, gerçekleşmez çünkü muhtemelen
Neyse, artık nezaman gelirsen, gelirsem arada denk geldikce ederiz muhabbeti. Şu son haftalar gibi yapma ama.

bu arada top10 oylamalarında daha olacaksan aradan çıkar bu gece

@MEnes @Sherlock

Kan dondurucu yorumlar yapılmış yine, bırakın artık şu ÇEKİK düşmanlığını. Parasite’in de ödül kazanmasıyla yıllardır süren bu algıyı yıkmaya başladı ÇEKİK kardeşlerim, siz de bu oyuna gelmeyin ve ÇEKİK kardeşlerimin eserlerini okuyun, izleyin ve başkalarına da bunları yaptırın.

AKILLARINI SEVDİĞİMİNİN ÇEKİKLERİ...
@MEnes

Yakında ben de salabilirim hiç belli olmaz...
Ama şimdilik bu minvalde devam edelim bakalım bir süre daha...

Ah bölüm 25 ah... @Tolstoyevski de bu bölüm numarasını vermiştir diye düşünüyorum...
Oraya gelene kadar keyfini çıkar sonrası dipsiz bir uçurum...

Hatırlatmasaydın unutmuştum ne güzel. Ha tabi ki unutmamıştım ama bir süredir aklımdan çıkmıştı kendimi yeni bölümün büyüsüne kaptırmıştım.
Ama sen hatırlattın ve yine neler kaçırdığını görmemi sağladın. Ne diyim tüyler ürpertici o tercihten sonuna kadar pişman olacaksın...

ÇEKİKLER hep sanatsal ve sabarsal eserler yapmaya devam etsin. Ve ben hep bunları izlemeye, okumaya devam edeceğim. Çünkü ÇEKİKLER başka kafada insanlardır ve o hayal gücü düz gözlülerde zor bulunur...

Reactions: Sherlock
haha
yeminle bu tarz bir mesaj yazacaktım ama sonunada 'Ama Sherlock Adamdır' diye birşeyler yazacaktım

Yakında ben de salabilirim hiç belli olmaz...
Ama şimdilik bu minvalde devam edelim bakalım bir süre daha...
Kanım dondu 👎
Ah bölüm 25 ah... @Tolstoyevski de bu bölüm numarasını vermiştir diye düşünüyorum...
Oraya gelene kadar keyfini çıkar sonrası dipsiz bir uçurum...
Şuan tam hatırlamiyorum ama 27 mi ne o bölümden sonrasıni izlemesende olur dedi
belki 25'ti
@Tolstoyevski

Bak su ucunu izle yeter de artar

Gece dinledim. Anıl'ın bu performamsını beğendiğimi söyleyemem ama gün içinde ilk ve sonraki performamslarına göz atarım.
Kız bu şarkıyı harika yorumlamış fakat hareketleri ve sağa sola hızlı gidişleri göz yormuş. Daha öncede katılmıştı O Ses'e ve dış görünüş olarakta çok değişmiş

Alkan bu şarkınında hakkını vermiş. Onunda başka performanslarına göz atacağım.

Ayşenur eğerki iyi bir performans sergileyebilirse Ferhat Üngür tarzı olduğu için finali de görebilir gibi ama tabi önceki şarkılarda performans nasıldı bilmiyorum. aklımda hep ilk performansı kalmış.

Kanın donsun diye yaptım ama hemen dissi basmışsın, hem de benim gibi adama...

25'tir o 25, 27 olsa duramazsın...