TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Yorumlaşırız buradan.
tamam güzel olur
Bu aralar aktifliğim arttı zaten ve sende aktif gibisin. Bol bol eleştiririz
yorumlaşamadık, eleştiremedik

ta ilk turda beğendiğim ve hep acaba elenmişmidir diye merak ettiğim bir isim vardı, çıktı o da yarı finale ama performansında sıkıntı vardı,rahatsızmış. şu aşağıda paylaştığim kız, renkli saçlıyı demiyorum

Cuma günü takip edemem belki ama cumartesi gündüzden finale çıkan isimlerin son ve ilk performaslarına bakacağım.

@MasacRE diğer konuda izlediğini gördüm. Seninle klasikleşen final yorumlaşmaya bu senede devam edelim
aynı anda online olmasakta kazananı konuşuruz

Gönlüm Seda Sayan'dan yana bu sene.

yarı finalde olan şu isimlerin ilk performansını TV'den izlemiştim zamanında:
diğer isimleride yarı finalde kazananlar belli olunca izlerim

Şu oğlan için baya mücadele etmişlerdi

Reactions: MasacRE
@Dosi Bende ilk kez bu sene izlemedim sadece dün çeyrek finale baktım, şu ceren ve üstündeki pırasa saçlıyı beğendim😉😊

Reactions: Dosi
Alkan şampiyon olur bence bu sene.
favorin kim peki senin? Ben daha tam hakim değilim yarışmacılara ama daha yarışmacı alırlarken Seda Sayan'a güçlü isimler gitti diyordum. Yarı finale kim kaç yarışmacı soktu bakmadım daha😊

Reactions: Hazem
favorin kim peki senin? Ben daha tam hakim değilim yarışmacılara ama daha yarışmacı alırlarken Seda Sayan'a güçlü isimler gitti diyordum. Yarı finale kim kaç yarışmacı soktu bakmadım daha😊
Benim favorilerim Alkan, Biran ve Anıl, üçünüde çok beğeniyorum. Hadise'nin 6, Beyaz'ın 5, Murat ve Seda'nın 3 yarışmacısı olacak yarı finalde.

Benim favorilerim Alkan, Biran ve Anıl, üçünüde çok beğeniyorum. Hadise'nin 6, Beyaz'ın 5, Murat ve Seda'nın 3 yarışmacısı olacak yarı finalde.
Ben 8 yarışmacı tek kaldı sandım

En iyisi azalsınlar, cumartesi günü detaylı inceleyeyim

Reactions: Hazem
Ben cuma da cumartesi de bir işim olmazsa izlerim. Gelirim bakarım buraya, burada olursan yorumlaşırız yine
Seda Sayan, Alkan ile kazanacak gibi ya bu sene. Ben Seda'yı hiç sevmem de bu herif nasıl gitti Seda'yı seçti yahu. Onun yüzünden Seda şampiyon olacak gibi duruyor maalesef

ilk videoyu izle, nasıl gitti anlarsın
Güzel sahneler var.
Misafir durumları olmazsa muhakak gelirim. Cuma kimse gelmezse TV 8 türk yayınından açarım aynı anda yorumlaşabilmek için
Seninle herzaman keyifli oluyor yorumlaşmak

Şöyle bir baktım da Hadise ile Beyaz bloklu görünüyor. Bütün konuşmaları da dinleyemeyeceğim
Murat'ı seçseydi bari Seda nedir ya

Aynen güzel olur yorumlaşarak izlemek, bakalım artık bir mani olmazsa buradayız

Genelde böyle sözlerde beni yarı yolda bırakıyorsunuz, oyüzden beklentiye girmeyeceğim

Aa ben ne zaman yarı yolda bırakmışım, hiç huyum değildir öyle şeyler
Pazartesi için 👎 savaşlarına bakacam demiştin

2020'ye resmen tüm imajını 0'ladin 😔 şimdi tüm bildirimlere dönen, beni az hayal kırıklığına uğratan 1 numara @MEnes oldu
@Sherlock hep son numara, oyüzden rahat olabilirsin

Şimdilik @MEnes yoldaşım birinciliğin tadını çıkarsın, zamanı gelince alırım ben tahtımı geri
Neyse dur ben şu dis savaşlarına bir ışınlanayım

Reactions: MEnes
Şimdilik @MEnes yoldaşım birinciliğin tadını çıkarsın, zamanı gelince alırım ben tahtımı geri
Neyse dur ben şu dis savaşlarına bir ışınlanayım
son kutlama konunda beni kandırıp hediyeleri kapıp benimkine gelmemen zaten en büyuk eksi olmuştu sana

son kutlama konunda beni kandırıp hediyeleri kapıp benimkine gelmemen zaten en büyuk eksi olmuştu sana
Aa evet öyle bir şey olmuştu değil mi
Forumdaki yıldönümüne 1 aydan kısa bir süre kalmış. Sanırım en yakın kutlama konusu o olur. Orada veririm hediyelerini artık

Aa evet öyle bir şey olmuştu değil mi
Forumdaki yıldönümüne 1 aydan kısa bir süre kalmış. Sanırım en yakın kutlama konusu o olur. Orada veririm hediyelerini artık
en az 6 hediye bekliyorum ona göre

hediye artı sıva

ondan sonra kabuğa çekilirim belki yine, o yüzden diğer kutlama konusu çoook uzar gibi gibi

en az 6 hediye bekliyorum ona göre

hediye artı sıva

ondan sonra kabuğa çekilirim belki yine, o yüzden diğer kutlama konusu çoook uzar gibi gibi
Oo o kadar birikti mi hediyelerim ya
Yok yok kabuğa çekilme, kimse çekilmesin kabuğuna

Oo o kadar birikti mi hediyelerim ya
Yok yok kabuğa çekilme, kimse çekilmesin kabuğuna
Sen ikidebir kayboluyorsun, @MEnes ve @Sherlock ta öyle çok aktif sayılmaz ve son 1 buçuk senedir en fazla sizlerle muhabbet ediyorum forumda, ee sizler olmayınca banada yol görünüyor
Etkinlikler olunca aktif oluyorum sonra hop kayboluyorum
Forumun kapanmasını fırsat bilip 2 hafta kendimi dizilere falan verdim. Enes'ler beni SNK'ye başlattı. Şimdide @Tolstoyevski sayesinde Death Note izlemekteyim ama onu sakin sakin izliyorum. benden beklenmeyen hareket