Sen ozaman juri olunca arkanı dönük programı sunmaya devam edersinAslında burada Murat'dan ziyade programı savunuyorumSistemde bir sorun yok Çiğdem saçmalayacak yer arıyor sadece şimdi de buraya sarmış
Ama saçma değil mi ayoll
Bak hala ne diyor ya valla insanı katil eder bu kız
Ama saçma değil mi ayoll
Hhaha ben bilmem ayollBak hala ne diyor ya valla insanı katil eder bu kızMecburiyet diye bir şey yok butona basıyor işte 2.36'da kör müsünBasmasaydı o zaman almaya hakkı olmazdı 😡😡😡 Sinirlenmeye başlıyorum artık
Ay sen formatı bilmiyorsun belliAyoll ilk değil hiç dönmedi
2:20 İtibaren bakın @HachiKo @xBUGRAx @Sherlock Murat şarkı bitmeden dönmeyen tek kişi Tarık beyin onu seçmesine izin verdiler bir de dönmeyen var mı diyince yok demediler@sokak sanati @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx
2:20 den bakın video bitene kadar
Acun her şeyi yapar reyting içün.
Neyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorumAy sen formatı bilmiyorsun belliBak 2.36’da buton sesi duyuluyor. Murat o zaman dönüyor. Ki zaten Murat genelde şarkı bitince basıyor. Şarkı bittikten sonra da belli bir süre var o süre içinde basınca dönmüş oluyor
Allahın safozuBu kadar insan döndü diyor sen hala inadım inat kendi bildiğini okuyorsun
Hahah Aaa geldi bir parlakçı dahaAy sen formatı bilmiyorsun belliBak 2.36’da buton sesi duyuluyor. Murat o zaman dönüyor. Ki zaten Murat genelde şarkı bitince basıyor. Şarkı bittikten sonra da belli bir süre var o süre içinde basınca dönmüş oluyor
Allahın safozuBu kadar insan döndü diyor sen hala inadım inat kendi bildiğini okuyorsun
Biz formatı kabul etmiyoruz @xBUGRAx ile siz Acuna devam edin ayollNeyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorum
Ahahah ne uğraşacam be ben bunlaNeyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorum
Allah seni ne etmesin beni neden parlakçı yaptın be
Hhaha Aaa yok ben normalde severim Muratı ama burada maksat Acunun programına laf etmek olsun
Türkiye'nin en itici insanlarında ilk 3'e oynar bu kadın
Aaa @MasacRE- ile aynı hareket ediyorsunuz önce Çağatay sonra bu baya baya rakip oluyorsunuz yakında bunun farkına varıp saç başa yoluşmaya baslarsınız sizin birliğiniz kısa sürecek gibiAllah seni ne etmesin beni neden parlakçı yaptın beAnam ben kimseye sulanmıyorum forumdaGeçen de Özgür Çağatay için izliyor parlakçı çıktı diyordun ama ben diziyi Ayça Ayşin için izledim safoz
Bu konuya yorum yapmamın sebebi de tezini çürütmektiÇatla
Canım ben O Ses’i eskiden izlerdim şimdi baya kalitesiz oldu sadece yılbaşında sevdiğim isimler (Aslıhan, Bensu, Enis) var diye izledim mecburiyettenHhaha Aaa yok ben normalde severim Muratı ama burada maksat Acunun programına laf etmek olsunBu saçma formatlarını nasıl izliyorlar @ozgur2113 @MasacRE- savunuyorlarda ayolll
Bak hala Çağatay diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?