TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Aslında burada Murat'dan ziyade programı savunuyorum
Sistemde bir sorun yok Çiğdem saçmalayacak yer arıyor sadece şimdi de buraya sarmış
Sen ozaman juri olunca arkanı dönük programı sunmaya devam edersin
Şarkıya dönmek değil bu

@MasacRE- @HachiKo Bunu dönmeden sayıyorlar ama artık mecburiyetten programa devam için döneceksin ben Muratı şarkıya dönmeyerek kabul ediyorum onlar parlakçılıkta bizide geçmişler
@xBUGRAx

Bende biliyordum gerçeği ama TV8'i gömmeyi seviyorum napıyım.
@Çiğdem-
Bak hala ne diyor ya valla insanı katil eder bu kız
Mecburiyet diye bir şey yok butona basıyor işte 2.36'da kör müsün
Basmasaydı o zaman almaya hakkı olmazdı 😡😡😡 Sinirlenmeye başlıyorum artık

Hhaha ben bilmem ayoll
Şarkı bitmeden dönecen
Ben diyorumkı şarkı bitince dönmesi normal arkası dönükmü devam edecek programa
@xBUGRAx

Ama format yanlış bu formatı kabul etmiyorum
Acunun saçma programlarını iyi ki izlemiyorum
@Yiğitt @HachiKo

Ay sen formatı bilmiyorsun belli
Bak 2.36’da buton sesi duyuluyor. Murat o zaman dönüyor. Ki zaten Murat genelde şarkı bitince basıyor. Şarkı bittikten sonra da belli bir süre var o süre içinde basınca dönmüş oluyor

Allahın safozu
Bu kadar insan döndü diyor sen hala inadım inat kendi bildiğini okuyorsun

Acun her şeyi yapar reyting içün.

Neyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorum

Hahah Aaa geldi bir parlakçı daha
@xBUGRAx

@MasacRE- Demiyor kı şarkı bitince kabul ediliyor diye onu @HachiKo diyince anladım
Ama formatı doğru bulmuyorum benim şarkım bitince dönecek mesala ben onu seçmem öyle kalmayacaksınya zaten derim

Neyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorum

Ahahah ne uğraşacam be ben bunla

Konularda gezinirken yorumu dikkatimi çekti Murat dönmedi ama Tarık Bey onu seçti diyor açtım bir daha izledim ama uyduruyor
Dün izlemiştim zaten bu kız neresiyle izliyorsa artık bana bile Acun’u savundurdu
Asıl @Aserat savunsun

Allah seni ne etmesin beni neden parlakçı yaptın be
Anam ben kimseye sulanmıyorum forumda
Geçen de Özgür Çağatay için izliyor parlakçı çıktı diyordun ama ben diziyi Ayça Ayşin için izledim safoz

Bu konuya yorum yapmamın sebebi de tezini çürütmekti
Çatla

Aaa @MasacRE- ile aynı hareket ediyorsunuz önce Çağatay sonra bu baya baya rakip oluyorsunuz yakında bunun farkına varıp saç başa yoluşmaya baslarsınız sizin birliğiniz kısa sürecek gibi
@xBUGRAx

Hhaha Aaa yok ben normalde severim Muratı ama burada maksat Acunun programına laf etmek olsun
Bu saçma formatlarını nasıl izliyorlar @ozgur2113 @MasacRE- savunuyorlarda ayolll
Canım ben O Ses’i eskiden izlerdim şimdi baya kalitesiz oldu sadece yılbaşında sevdiğim isimler (Aslıhan, Bensu, Enis) var diye izledim mecburiyetten

Aaa @MasacRE- ile aynı hareket ediyorsunuz önce Çağatay sonra bu baya baya rakip oluyorsunuz yakında bunun farkına varıp saç başa yoluşmaya baslarsınız sizin birliğiniz kısa sürecek gibi
@xBUGRAx
Bak hala Çağatay diyor
Çağatay iyi oyuncu onunla ilgili başka bi düşüncem yok beni başka parlakçılarla karıştırma
Hem ben severim @MasacRE-’yi özellikle MS zamanı Ahmet Kaya’ya hep yüksek puan verdi asla bozulmaz aramız
Çatla Çiğdem
@MasacRE-