TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

@MasacRE- @HachiKo Bunu dönmeden sayıyorlar ama artık mecburiyetten programa devam için döneceksin ben Muratı şarkıya dönmeyerek kabul ediyorum onlar parlakçılıkta bizide geçmişler :A :A :A @xBUGRAx

Bende biliyordum gerçeği ama TV8'i gömmeyi seviyorum napıyım. :A:A @Çiğdem-
Bak hala ne diyor ya valla insanı katil eder bu kız :A Mecburiyet diye bir şey yok butona basıyor işte 2.36'da kör müsün :A Basmasaydı o zaman almaya hakkı olmazdı 😡😡😡 Sinirlenmeye başlıyorum artık :A

Bak hala ne diyor ya valla insanı katil eder bu kız :A Mecburiyet diye bir şey yok butona basıyor işte 2.36'da kör müsün :A Basmasaydı o zaman almaya hakkı olmazdı 😡😡😡 Sinirlenmeye başlıyorum artık :A
Hhaha ben bilmem ayoll :F Şarkı bitmeden dönecen :A Ben diyorumkı şarkı bitince dönmesi normal arkası dönükmü devam edecek programa :F @xBUGRAx

Ama format yanlış bu formatı kabul etmiyorum :A Acunun saçma programlarını iyi ki izlemiyorum :A :A :A @Yiğitt @HachiKo

Ayoll ilk değil hiç dönmedi :A :A :A

2:20 İtibaren bakın @HachiKo @xBUGRAx @Sherlock Murat şarkı bitmeden dönmeyen tek kişi Tarık beyin onu seçmesine izin verdiler bir de dönmeyen var mı diyince yok demediler :A @sokak sanati @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx

2:20 den bakın video bitene kadar :A
Ay sen formatı bilmiyorsun belli :A Bak 2.36’da buton sesi duyuluyor. Murat o zaman dönüyor. Ki zaten Murat genelde şarkı bitince basıyor. Şarkı bittikten sonra da belli bir süre var o süre içinde basınca dönmüş oluyor :A

Allahın safozu :A Bu kadar insan döndü diyor sen hala inadım inat kendi bildiğini okuyorsun :A

Acun her şeyi yapar reyting içün. :A

Hhaha ben bilmem ayoll :F Şarkı bitmeden dönecen :A Ben diyorumkı şarkı bitince dönmesi normal arkası dönükmü devam edecek programa :F @xBUGRAx

Ama format yanlış bu formatı kabul etmiyorum :A Acunun saçma programlarını iyi ki izlemiyorum :A :A :A @Yiğitt @HachiKo

Ay sen formatı bilmiyorsun belli :A Bak 2.36’da buton sesi duyuluyor. Murat o zaman dönüyor. Ki zaten Murat genelde şarkı bitince basıyor. Şarkı bittikten sonra da belli bir süre var o süre içinde basınca dönmüş oluyor :A

Allahın safozu :A Bu kadar insan döndü diyor sen hala inadım inat kendi bildiğini okuyorsun :A
Neyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorum :A

giphy.gif

Hahah Aaa geldi bir parlakçı daha :A :A :A @xBUGRAx

@MasacRE- Demiyor kı şarkı bitince kabul ediliyor diye onu @HachiKo diyince anladım :A Ama formatı doğru bulmuyorum benim şarkım bitince dönecek mesala ben onu seçmem öyle kalmayacaksınya zaten derim :A :A :A

Neyse biraz da Özgür uğraşsın, ben mısırımı alıp kenara çekiliyorum :A

giphy.gif
Ahahah ne uğraşacam be ben bunla :A

Konularda gezinirken yorumu dikkatimi çekti Murat dönmedi ama Tarık Bey onu seçti diyor açtım bir daha izledim ama uyduruyor :A Dün izlemiştim zaten bu kız neresiyle izliyorsa artık bana bile Acun’u savundurdu :A Asıl @Aserat savunsun :A

Hahah Aaa geldi bir parlakçı daha :A :A :A @xBUGRAx

@MasacRE- Demiyor kı şarkı bitince kabul ediliyor diye onu @HachiKo diyince anladım :A Ama formatı doğru bulmuyorum benim şarkım bitince dönecek mesala ben onu seçmem öyle kalmayacaksınya zaten derim :A :A :A
Allah seni ne etmesin beni neden parlakçı yaptın be :A Anam ben kimseye sulanmıyorum forumda :A Geçen de Özgür Çağatay için izliyor parlakçı çıktı diyordun ama ben diziyi Ayça Ayşin için izledim safoz :A

Bu konuya yorum yapmamın sebebi de tezini çürütmekti :A Çatla :A

Allah seni ne etmesin beni neden parlakçı yaptın be :A Anam ben kimseye sulanmıyorum forumda :A Geçen de Özgür Çağatay için izliyor parlakçı çıktı diyordun ama ben diziyi Ayça Ayşin için izledim safoz :A

Bu konuya yorum yapmamın sebebi de tezini çürütmekti :A Çatla :A
Aaa @MasacRE- ile aynı hareket ediyorsunuz önce Çağatay sonra bu baya baya rakip oluyorsunuz yakında bunun farkına varıp saç başa yoluşmaya baslarsınız sizin birliğiniz kısa sürecek gibi :A :A :A @xBUGRAx

Hhaha Aaa yok ben normalde severim Muratı ama burada maksat Acunun programına laf etmek olsun :A :A :A Bu saçma formatlarını nasıl izliyorlar @ozgur2113 @MasacRE- savunuyorlarda ayolll :A :A :A
Canım ben O Ses’i eskiden izlerdim şimdi baya kalitesiz oldu sadece yılbaşında sevdiğim isimler (Aslıhan, Bensu, Enis) var diye izledim mecburiyetten:A

Aaa @MasacRE- ile aynı hareket ediyorsunuz önce Çağatay sonra bu baya baya rakip oluyorsunuz yakında bunun farkına varıp saç başa yoluşmaya baslarsınız sizin birliğiniz kısa sürecek gibi :A :A :A @xBUGRAx
Bak hala Çağatay diyor :bağır: Çağatay iyi oyuncu onunla ilgili başka bi düşüncem yok beni başka parlakçılarla karıştırma :A Hem ben severim @MasacRE-’yi özellikle MS zamanı Ahmet Kaya’ya hep yüksek puan verdi asla bozulmaz aramız :A Çatla Çiğdem :A @MasacRE-