TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Iki gündür denk geldim bir kaç dakikalık O Ses'e. 2. tura geçilmiş ve o eleştirdiğimiz durum yok artık. Herkese şarkı söyleme şansı verilmiş ve tabi biz sadece kısa bir kısmını dinliyoruz çünkü uzun versiyon olsa süre yetmez. Sonra jüri bu kişiler arasında (6 kişi falan galiba) 2 tanesiyle yoluna devam ediyor ve diğer jürilerde eleneni alabiliyor takımına.

@Yiğitt şu sokakta Vazgeçtim şarkısını söyleyen çocuk yine katılıp bir takıma dahil oldu. Bu çocuğun hikayesi yalan dolan. Kesin jüriler vesilesiyle hep tur atlar ama halk onu şampiyon etmez. Üstelik eskidende katılmıştı kimse dönmemişti.Bu senede öyle ahım şahım bir performans değildi ve bu çocuk zaten klip falan çıkarmıştı. Reklam peşinde olmasından dolayı bir an önce elensin isterim

Samimiyetsiz geliyor bana

O Ses'e ilk katılırken:

Bu klibi:
buda son katılışı:

Ben jürilerin de değişmesiyle iyice soğudum programdan. Gökhan en sevdiğim isimdi, o gitti bir de üstüne en sevmediğim ünlülerden Seda Sayan geldi
Beyaz da idare eder ama onun da müzikle pek alakası yok. Hadise ile Murat da baydı zaten artık. Yine son final turlarına bakarım ama. 2. turda da herkese şans verilmesi iyi olmuş, o önceki sistem baya kötüydü.

Pek izlemedim ama YouTube'den performans izleyeyim diye bakınca hep Beyaz'ın espirileri var
bu sene sesden çok konuşmalara odaklanmış herkes. Bir kaç sağlam ses vardı ama dinlediklerim arasında ve Beyaz'a baya iyi sesler geldi. Müzik tecrübesi olması önemli değilki, koçlar var zaten. Final turlarına bende bakarım

Yok Beyaz'ı yarışmacıyı yetiştirmesi açısından söylemedim, programda göze batıyor müzikle alakasız oluşu ondan dedim. Zaten hiçbiri doğru düzgün uğraşmıyordur yarışmacıyla, koçlar çalıştırıyor dediğin gibi, onlar da çekim için iki görünüp kaçıyorlardır

Niye kimse yorum yapmamış.
Şimdi bakıyorum ama Demet Özdemir ve Can Yaman iticileri çıkacağı zaman kapatacağım.

Aslıhan Gürbüz kraliçeliğini gösterdi tekrar. Şarkı söylerken yaşadığı heyecan ve annem ısrar etti demesi çok sempatikti.
Gerçi herkes yarım saat dururken onun 5 dakika kalması kötüydü ama kısa zamanda damgasını vurdu.
Hadise'nin herkese dönerken Aslıhan'a dönmemesi sinirimi bozdu.ss Seda Sayan'ın dizini severek izliyorum demesi iyiydi de orada izlenecek dizi kalmadı be anam.

Enis Arıkan gecenin yıldızıydı resmen. Sertab Erener kadar iyiydi hatta. Adam hem şan dersi almış, hem de tül masrafına girmiş helal olsun.

Doğu Demirkol komikti ama konuşmasını fazla uzattı. Yine de doğallığıyla öne çıkan isimlerden biriydi bana göre.

Bence daha dizinin çekimleri devam ederken yapıldı bu program.
Şuana kadar Enis açık ara en eğlendiğim oldu

Enis ve Beren kurtardı Hadise'yi. Seda kazanır gibi duruyordu.

Seda onu ayağının altına alacak bir gün inşallah.
Seda'ya da atarlanıyor hadsiz.
Saygısız dönmedi sonrada dönmeyen yok diyorlar zaten şarkıcılığını beğenmyordum onun tipinede gıcık kapmaya basladım

Şarkı bitti hala dönmüyor
Tarık bey seçmeden önce dönmeyen oldumu dedi yok dediler Muratı seçti diğerleri hiç itiraz etmiyor zaten dönmeyen yok diyorlar @xemrexxx videosunu bulursa atar

Bence son anda dönmüştür, sanmıyorum Çiğdem’in dediği gibi olduğunu.
@Çiğdem-
Ben de tam Sherlock'un diyeceğini diyecektim. Murat hep son anda döner çünkü
Zaten dönmezse de seçemez Murat'ı, ama yılbaşı diye istisna yapmışlarsa bilemeyeceğim