Meyve suyu muFaceden yorumlar geliyor şimdi :
ismiini duyunca hadiseye koşanı değil, yanında ki kaybedeni teselli edeni birinci yapın adı da #Emre #Sertkayadır.
Ha yine basladi annem icin annem icin. Su cocugu bi ben mi sevemedim. O ses EMRE olmalı.
Emre Dedik yürüyoruz adım adım. Kirazları toplayın da meyve suyu yapalım. Şampiyon Emre Sertkaya
Bu yaşta onlar klavyede millete laf söyler, Aziz bu yaşta finale kadar yürür. Farkı o.Meyve suyu muBuram buram ergenlik kokuyor
İşte bu yüzden Aziz. Bu yorumları gördükçe daha da destekliyorum. Acun bu geceki performanslardan birini söyleyin dedi Annem İçin'i o yüzden iki kere söyledi.Faceden yorumlar geliyor şimdi :
ismiini duyunca hadiseye koşanı değil, yanında ki kaybedeni teselli edeni birinci yapın adı da #Emre #Sertkayadır.
Ha yine basladi annem icin annem icin. Su cocugu bi ben mi sevemedim. O ses EMRE olmalı.
Emre Dedik yürüyoruz adım adım. Kirazları toplayın da meyve suyu yapalım. Şampiyon Emre Sertkaya
KesinlikleBu yaşta onlar klavyede millete laf söyler, Aziz bu yaşta finale kadar yürür. Farkı o.
Bana kalsa Nutsa kazanmalıydıArtık Hadise kazansın. İkisinin sesi de çok iyi değil bana göre.
Aynen. İkisi de buraları hak etmedi bence daha iyi sesler vardı.Bana kalsa Nutsa kazanmalıydıAma ne zaman en iyiler kazandı ki? Stüdyodaki seyircilerin eline buton verip oylama yapmak nedir ki?
Aslında haklısın çok iyiydi.ayrıca tek başına sahne starı tarzındaydı sanki sahnede ünlü yabancı bir star söylüyor gibiydi başka bir yarışmacıda öyle bir ışık bulmak zor sahne açısındanBana kalsa Nutsa kazanmalıydıAma ne zaman en iyiler kazandı ki? Stüdyodaki seyircilerin eline buton verip oylama yapmak nedir ki?
Helal olsun Batmanlı EmreyeYesss işte bu beee şampiyon Emre helal olsun adamım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?