fok balığı olup baharı kurtarmak lazım götüreceksin kızı kutuplaraBuz kirilsa bahar gole dusse fok baliklari kacirsa bahari iyi olur
fok balığı olup baharı kurtarmak lazım götüreceksin kızı kutuplaraBuz kirilsa bahar gole dusse fok baliklari kacirsa bahari iyi olur
Yankiz baharla ates iyice yan karakter oldu kenan da gelincefok balığı olup baharı kurtarmak lazım götüreceksin kızı kutuplara
Yankiz baharla ates iyice yan karakter oldu kenan da gelince
efsunun babasına yaptığı ''yaşlı behlül'' benzetmesi süperdi@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati
Efsun bu gidişle bizide öldürür.bizimkiler izliyordu ama ben pek bakmadım noldu nolda haberim yokefsun öldüğünde bakarım
Efsun bu gidişle bizide öldürür.
Kösem'de de ilk başta 20 sonda da 20 dakikaya bakman yeterli.artık her hafta 5 dakika bakıyorum diziye ve konuyu kaçırmıyorum bu 5 dakikayla taktiği öğendim
Kösem'de de ilk başta 20 sonda da 20 dakikaya bakman yeterli.
Efsunla arda burak ozcivitle @Çiğdem- gibiler uyumda son nokta@destere @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @vadikızı
efsun kocasına kocişmi diyormuş ya ?) kaynanaya kaniş
efsunla bahar romanayyı sallamaya devam ediyor ocak ayı dizi listesinde 2.sıradakoskoca total D (romanya da AB D aslında @mrt-06) tek dizisi var listede ohb tutunca tüm günlere yaydılar galiba@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 49184
nuran ölene ka iyiydi hakkını yeme dizininhangisi o hayat ? bahar vata vuta olanmı ?
onlarda bizim gibiymiş işte kalite ne kadar düşerse reyting o kadar artıyor)
Nuran'dan sonra dizi çöker bence.efsunla bahar romanayyı sallamaya devam ediyor ocak ayı dizi listesinde 2.sıradakoskoca total D (romanya da AB D aslında @mrt-06) tek dizisi var listede ohb tutunca tüm günlere yaydılar galiba@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 49184
nuran ölene ka iyiydi hakkını yeme dizinin
şu reytingler yeter bence sonuçta @Forumdash aydirik yaPIMININ dizilerini izlemeyen yurtdışı halkları efsuna bayılıyorNuran'dan sonra dizi çöker bence.
zaten diziyi efsunla hülya götürüyor diğerleri figuran gibi senaryoda en iyi yaptıkları şey hastanaye düşüp ölmemekzaten nuran ölene kadar sektirmeden izlemiştim yine ıvır zıvır sahneelr vardıda belli bir kaliteyi tutturmuştu ? sonra oya başar gelince tam sıvadılar sonra karakterler karikatürleşti komedimi yapmaya çalışıyorlar napıyorlarsa sıkıyor ? efsunun baştaki bir çok parlak sözü ilginç geliyordu kulağa ama tekrar ede ede fokunu çıkardılar şimdi efsun konuşunca kanalı değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?