fok balığı olup baharı kurtarmak lazım götüreceksin kızı kutuplaraBuz kirilsa bahar gole dusse fok baliklari kacirsa bahari iyi olur![]()
fok balığı olup baharı kurtarmak lazım götüreceksin kızı kutuplaraBuz kirilsa bahar gole dusse fok baliklari kacirsa bahari iyi olur![]()
Yankiz baharla ates iyice yan karakter oldu kenan da gelincefok balığı olup baharı kurtarmak lazım götüreceksin kızı kutuplara![]()
Yankiz baharla ates iyice yan karakter oldu kenan da gelince![]()
efsunun babasına yaptığı ''yaşlı behlül'' benzetmesi süperdi@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati
Efsun bu gidişle bizide öldürür.bizimkiler izliyordu ama ben pek bakmadım noldu nolda haberim yokefsun öldüğünde bakarım
![]()
Efsun bu gidişle bizide öldürür.![]()
Kösem'de de ilk başta 20 sonda da 20 dakikaya bakman yeterli.artık her hafta 5 dakika bakıyorum diziye ve konuyu kaçırmıyorum bu 5 dakikayla taktiği öğendim![]()
Kösem'de de ilk başta 20 sonda da 20 dakikaya bakman yeterli.![]()
Efsunla arda burak ozcivitle @Çiğdem- gibiler uyumda son nokta@destere @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @vadikızı
efsun kocasına kocişmi diyormuş ya ?) kaynanaya kaniş
![]()
efsunla bahar romanayyı sallamaya devam ediyor ocak ayı dizi listesinde 2.sıradakoskoca total D (romanya da AB D aslında @mrt-06
) tek dizisi var listede ohb tutunca tüm günlere yaydılar galiba
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 49184
nuran ölene ka iyiydi hakkını yeme dizininhangisi o hayat ? bahar vata vuta olanmı ?
onlarda bizim gibiymiş işte kalite ne kadar düşerse reyting o kadar artıyor)
Nuran'dan sonra dizi çöker bence.efsunla bahar romanayyı sallamaya devam ediyor ocak ayı dizi listesinde 2.sıradakoskoca total D (romanya da AB D aslında @mrt-06
) tek dizisi var listede ohb tutunca tüm günlere yaydılar galiba
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 49184
nuran ölene ka iyiydi hakkını yeme dizinin![]()
şu reytingler yeter bence sonuçta @Forumdash aydirik yaPIMININ dizilerini izlemeyen yurtdışı halkları efsuna bayılıyorNuran'dan sonra dizi çöker bence.![]()
zaten diziyi efsunla hülya götürüyor diğerleri figuran gibi senaryoda en iyi yaptıkları şey hastanaye düşüp ölmemekzaten nuran ölene kadar sektirmeden izlemiştim yine ıvır zıvır sahneelr vardıda belli bir kaliteyi tutturmuştu ? sonra oya başar gelince tam sıvadılar sonra karakterler karikatürleşti komedimi yapmaya çalışıyorlar napıyorlarsa sıkıyor ? efsunun baştaki bir çok parlak sözü ilginç geliyordu kulağa ama tekrar ede ede fokunu çıkardılar şimdi efsun konuşunca kanalı değiştiriyorum![]()