bu sene bitsin zaten saftirik bahar intikam lamayı beceremedi yine efsun vs. hülyaya döndük.ssDizi zaten hızla eriyor 5'in altına da düştü şimdi Macun geldi yarın 3 alırsa şaşırma.![]()
bu sene bitsin zaten saftirik bahar intikam lamayı beceremedi yine efsun vs. hülyaya döndük.ssDizi zaten hızla eriyor 5'in altına da düştü şimdi Macun geldi yarın 3 alırsa şaşırma.![]()
Bahar gerçekleri öğrendi demi?bu sene bitsin zaten saftirik bahar intikam lamayı beceremedi yine efsun vs. hülyaya döndük.ss
ay bir kutlama yaptılar kutlamada olanlar göç zamanı ilk bölümü geçtiBahar gerçekleri öğrendi demi?Yani tam olarak ne döndüğünü anlamıştır umarım.
Çok saf bir karakter böylesini görmedim.
![]()
Bu diziyi de izleyen bir tek sen kaldın.Efsun magaza aciyor kendi stilini yayacakmis iste simdi yandik@mrt-06 @sokak sanati @cookies @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
Napayim macun mu izliyim.ssBu diziyi de izleyen bir tek sen kaldın.![]()
Efsun magaza aciyor kendi stilini yayacakmis iste simdi yandik@mrt-06 @sokak sanati @cookies @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
Geçen yıl izliyordun arada benim gözümden kaçmaz.Napayim macun mu izliyim.ss
Forumdaki videolara bakiyordumGeçen yıl izliyordun arada benim gözümden kaçmaz.![]()
@sokak sanati da güya sadece videolara bakıyor.Forumdaki videolara bakiyordum![]()
Turbosum selvi boylum bebusim diyen sokak totosu degil miydi
Survivor'dan bahsediyorduk. .ssBen Karagülün sadece fragmanlarına bakıyorum. Bununda öyle.![]()
Survivor'dan bahsediyorduk. .ss
Biz beyimle hamile kalmaya karar verdikSurvivor'dan bahsediyorduk. .ss
Asla Vazgeçmem - Nazan'dan copy paste yapmışlar.Biz beyimle hamile kalmaya karar verdikdedi efsun khaleesi hulyayla Dexter kenan sok
![]()
O kadin da cok dusmus grcen gecekobdudaydiAsla Vazgeçmem - Nazan'dan copy paste yapmışlar.![]()
Efsun magaza aciyor kendi stilini yayacakmis iste simdi yandik@mrt-06 @sokak sanati @cookies @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
Buz kirilsa bahar gole dusse fok baliklari kacirsa bahari iyi olurmehmet emir kenanın adamlarına bundan büle mahallenin hamilesi benim diyor
bu arada fulya doğurmaya başladı heyecandan nihayet![]()