NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yankiz baharla ates iyice yan karakter oldu kenan da gelince :F

bir türlü tam oturtamadılar konuyu şu anda mesela ilyasın mahallesi ve çevre komşuları harika oynuyor ama dönüp hülya efsun sahneleri gelince ayını çöp devam ediyor ? orantısız bir kalite dağılımı :)
baharla ateş baştan beri başrol gözüken ama bir türlü başrole çıkamamış yancılar :)

nuran ölene ka iyiydi hakkını yeme dizinin :F

zaten nuran ölene kadar sektirmeden izlemiştim yine ıvır zıvır sahneelr vardıda belli bir kaliteyi tutturmuştu ? sonra oya başar gelince tam sıvadılar sonra karakterler karikatürleşti komedimi yapmaya çalışıyorlar napıyorlarsa sıkıyor ? efsunun baştaki bir çok parlak sözü ilginç geliyordu kulağa ama tekrar ede ede fokunu çıkardılar şimdi efsun konuşunca kanalı değiştiriyorum :)

Nuran'dan sonra dizi çöker bence. :A
şu reytingler yeter bence sonuçta @Forumdash aydirik yaPIMININ dizilerini izlemeyen yurtdışı halkları efsuna bayılıyor:F geçen sene elif dizisini getiren endonezya kanalına bu sene efsunla baharı getirin diyollamış :F

zaten nuran ölene kadar sektirmeden izlemiştim yine ıvır zıvır sahneelr vardıda belli bir kaliteyi tutturmuştu ? sonra oya başar gelince tam sıvadılar sonra karakterler karikatürleşti komedimi yapmaya çalışıyorlar napıyorlarsa sıkıyor ? efsunun baştaki bir çok parlak sözü ilginç geliyordu kulağa ama tekrar ede ede fokunu çıkardılar şimdi efsun konuşunca kanalı değiştiriyorum :)
zaten diziyi efsunla hülya götürüyor diğerleri figuran gibi senaryoda en iyi yaptıkları şey hastanaye düşüp ölmemek :D