O sırada iyice diziden koptum en son gülüyordum.Perşembe'nin zirvesi belli.
Ahahshshsh duygusuz olmuşsun, yazıkkkk. Bana da garip geldi zaten daha sonra bakıcam gülücem mi ağlıcam mı görücez.
O sırada iyice diziden koptum en son gülüyordum.Perşembe'nin zirvesi belli.
Ahahshshsh duygusuz olmuşsun, yazıkkkk. Bana da garip geldi zaten daha sonra bakıcam gülücem mi ağlıcam mı görücez.
Olsun boşver ağlamaktan iyidir.O sırada iyice diziden koptum en son gülüyordum.Gerçi benimki anlattığım sebepten yoksa gülmezdim de.
Başta beğenmesi yetiyor.@Forumdash'ın beğenmemesine kalsa Çukurova'nın bu sezon 1-2 reyting alması lazımdı.
Baba bana da tutacakmış gibi geliyor, en azından başta yüksek reytingler alabilir bence. Gökhan Horzum saçma şeyler yazabiliyor olsa da tutturuyor sanki genelde.Baba > Oğlum
Bknz: < . . . >Başta beğenmesi yetiyor.
Baba bana da tutacakmış gibi geliyor, en azından başta yüksek reytingler alabilir bence. Gökhan Horzum saçma şeyler yazabiliyor olsa da tutturuyor sanki genelde.Bir de daha rahat güne geliyor o.
Efe itirafından sonra; acı olayın yaşandığı sırada üzerinde bulunan gömleğin dolabında olduğunu söyler. Zeynep ile eve giden polisler kapıda Tuğrul ile karşılaşır. Her yeri ararlar ama Efe’nin bahsettiği gömlek hiçbir yerde yoktur. Polisler gittikten sonra Tuğrul gömleği bulduğunu Zeynep’e söyler ve yok etmeyi teklif eder. Zeynep gömleği Tuğrul’dan alır ve büyük bir vicdan muhakemesi içine hapsolur… Gerçekten Tuğrul’u dinleyip gömleği yok mu etmelidir yoksa polise teslim mi etmelidir? Bu sırada Melike ve İlyas oğulları Kaan’ın yokluğunun acısıyla baş etmeye çalışmaktadır. İlyas, yaşanan acı olay ile ilgili bir şüpheli olduğunu öğrenir fakat şüphelinin kimliği hakkında bilgi sahibi değildir. Ancak İlyas kararlıdır, oğluna bu kötülüğü yapanın cezasını kendi elleriyle verecektir.
Yarın yükselir miyiz.Yine çok güzel bir bölümdü. Dram yine fazlaydı ama diğer ucuz Total dizilerinin aksine bomboş trajedi dayamak yerine anlamlı noktalara değinip bizi de bol bol sorgulattı (özellikle Zeynep'in gömleği verip vermeme kararı) o yüzden dizinin misyonunu değerli buluyorum. Geçen bölüm Nihal Yalçın ve Timur Acar çok öne çıkmıştı ama bu bölüm onlara ek olarak Canan Ergüder ve Songül Öden de fazlasıyla döktürdü. Oyuncular nezdinde tek sorunum Feyyaz Duman'la. Aslında karakterinin şerefsiz olduğuna inandırıyor ama el kol kullanımını fazla abarttığını düşünüyorum zira izlerken bayağı rahatsız oldum. Umarım senaryoyla alakalı bir durumdur yoksa genel olarak da böyleyse büyük sıkıntı.
Demet-Sedat sahneleri açısından da güzel malzemeler çıkması ayrıca mutlu ediyor.Eğer illa ship göreceksek Bulut-Sedef kısmına değil bu ikiliye yoğunlaşmalılar geçmişten kalan bir hesabımız var.
https://twitter.com/x/status/1494020736155017223------
Ayrıca 3. bölüm fragmanında da gördüğümüz gibi Efe katil değilmiş. Zaten çocuk katil olayının televizyonlarda işlenmek için çok ağır bir şey olduğundan ve altından başka şeyler çıkacağını düşündüğümden bahsetmiştim. Twitter'da da Tuğrul öldürmüş olabilir diyenler var ki bu bölüm oğluyla karşılaştığı sahnedeki bakışlarını az önce tekrar görünce mantıklı bir teori gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?