Nasıl bir makine? Çamaşır mı Bulaşık mı? Aaa buldum dikiş makinesiMakine gibiyiz.
Nasıl bir makine? Çamaşır mı Bulaşık mı? Aaa buldum dikiş makinesiMakine gibiyiz.
Ahahahahaha bak bak geldi dede sevici... Çok yakında o 1 numara diyişleriniz bitecek sen merak etme... Çoook yakında...Biz aşağıdaki fotoğrafta solda bulunan adama 'toprak ağası' diyor muyuz, lütfen tenisin gelmiş geçmiş (hala öyle neticede...) bir numarası hakkında konuşurken sözlerimize dikkat edelim. @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 91739
Unutulur mu be, takıntılı bir ruh hastası, ritüelleri bitmiyor Kral'ımın...Her Servise başlarken üçlemesini hatırlıyor musun?
Eurosport u nerden seyrediyorsunuz? Link yoluyla mı?Ben hep hazırım zaten, 10 yıldır aktif tenis izliyorum sonuçta...
Ahahahahaha bak bak geldi dede sevici... Çok yakında o 1 numara diyişleriniz bitecek sen merak etme... Çoook yakında...
Novak,pergel gibi açılmışAhahahaha her zaman buradaydık. Doğru bak, o konuda haklısın... Aşağıdaki şahıs belki burada şanssız bir şekilde yok olmuş olabilir ancak son noktada Fedal'ımızı geride bırakacaktır... O yüzden beraber ağlayacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 91746
Beinconnect var oradan seyrediyorum. Bazı maçları ise aynen Link adlı kutsal içeceğimizden içerek izliyorum tabi...Eurosport u nerden seyrediyorsunuz? Link yoluyla mı?
Yaaa bıraakkk buradaymışmış... Şov yapıyorsun her zamanki gibi, yap... Yok yok aşağıdaki şahıstan önde bitireceğiz biz, ben o konuda Kral'ım Nadal'a güveniyorum sonuna kadar... Son ağlayan siz DEDE severler olacak... Çünkü ikisi de DEDE'yi geçecek tenisi bıraktığında...Ahahahaha her zaman buradaydık. Doğru bak, o konuda haklısın... Aşağıdaki şahıs belki burada şanssız bir şekilde yok olmuş olabilir ancak son noktada Fedal'ımızı geride bırakacaktır... O yüzden beraber ağlayacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 91746
Ne zamandan beri üyesiniz? B mi R mi?Beinconnect var oradan seyrediyorum. Bazı maçları ise aynen Link adlı kutsal içeceğimizden içerek izliyorum tabi...
Yaaa bıraakkk buradaymışmış... Şov yapıyorsun her zamanki gibi, yap... Yok yok aşağıdaki şahıstan önde bitireceğiz biz, ben o konuda Kral'ım Nadal'a güveniyorum sonuna kadar... Son ağlayan siz DEDE severler olacak... Çünkü ikisi de DEDE'yi geçecek tenisi bıraktığında...
Yaaa bıraakkk buradaymışmış... Şov yapıyorsun her zamanki gibi, yap... Yok yok aşağıdaki şahıstan önde bitireceğiz biz, ben o konuda Kral'ım Nadal'a güveniyorum sonuna kadar... Son ağlayan siz DEDE severler olacak... Çünkü ikisi de DEDE'yi geçecek tenisi bıraktığında...
10 yıl üzeri üyeyiz Digiturk'e, o yüzden Eurosport'umuz hep elimizde mevcuttu... Eskiden Digiturk'ün yanında D Smart da vardı o zamanlarda da Eurosport kardeşimiz hep vardı listemizde... Ama bazen zor zamanlarda gerektiğinde içeceği içmek zorunda kalıyorduk işte...Ne zamandan beri üyesiniz? B mi R mi?
Fark etmez elbet bir yerde o şahsı toprak dışında da yeneceğiz... Hep böyle devam etmeyecek... Wimbledon 2018'de çok yakındık bu duruma, neredeyse başarıyorduk... Yine yeniden bu yakın maçlar olacak ve bu sefer belki de Nadal kazanacak kim bilir... O yüzden siz DEDE severler ağlayacaksınız ama bizim öyle bir kesinliğimiz yok...Her turnuvadan böyle ihraç edilmeyecek sonuçta bu şahıs, o yüzden fazla güvenme bence adaşım. Seninki toprak dışında sapıtıyor zaten, Federer de yaşlandı. O yüzden bu işin sonunda beraber ağlayacağız. @MasacRE
Ezelden beri Nadalcıyız.Profesör de Solakçı çıktı.Yehuuuuuuu
Fark etmez elbet bir yerde o şahsı toprak dışında da yeneceğiz... Hep böyle devam etmeyecek... Wimbledon 2018'de çok yakındık bu duruma, neredeyse başarıyorduk... Yine yeniden bu yakın maçlar olacak ve bu sefer belki de Nadal kazanacak kim bilir... O yüzden siz DEDE severler ağlayacaksınız ama bizim öyle bir kesinliğimiz yok...
@Bully @Dosi @MEnes @SherlockBana da diskalifiye kararı ağır geldi bu pozisyon için ama teniste kurallar çok katı ve ona uyarak söz konusu 1 numaralı oyuncu bile olsa acımadan yollamışlar Novak'ı.
Yalnız bende Nadalcılar gibi pek üzüldüm diyemem, malum Nadal'ın arkasından Djokovic geliyor, ikisi de yakın takibini sürdürüyor. Bir turnuva da olsa rakiplerin şampiyonluğunu atlatmamız iyi oldu
Şimdi bu turnuvayı Medvedev kazansın bari, bir açılış yapsın adam hazır en zorlu rakibi de devre dışı kalmışken. Fransa'da da Thiem'in kazanma vakti geldi artık, Nadal'a yeter bu kadar Roland Garros @Bully @MEnes @Dosi @Sherlock @12.Adam
Nadal varken başka birinin RG kazanması mı... İmkansız...Bana da diskalifiye kararı ağır geldi bu pozisyon için ama teniste kurallar çok katı ve ona uyarak söz konusu 1 numaralı oyuncu bile olsa acımadan yollamışlar Novak'ı.
Yalnız bende Nadalcılar gibi pek üzüldüm diyemem, malum Nadal'ın arkasından Djokovic geliyor, ikisi de yakın takibini sürdürüyor. Bir turnuva da olsa rakiplerin şampiyonluğunu atlatmamız iyi oldu
Şimdi bu turnuvayı Medvedev kazansın bari, bir açılış yapsın adam hazır en zorlu rakibi de devre dışı kalmışken. Fransa'da da Thiem'in kazanma vakti geldi artık, Nadal'a yeter bu kadar Roland Garros @Bully @MEnes @Dosi @Sherlock @12.Adam
Dedi iki gözümün çiçeğiNadal varken başka birinin RG kazanması mı... İmkansız...