Teşekkürler canım.Sağol teşekkür ederim
Geçmiş olsun afetçim
Aynen ya
Teşekkürler canım.Sağol teşekkür ederim
Geçmiş olsun afetçim
Aynen ya
Nerede satılıyor biliyor musun?Şu soya soslu olanı çok seviyorum diğerleri de fena değil. Ama ayda 1 bilemedin 2 kez falan anca yiyorum, çok tüketmemek gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 99007
Migros ve carrefourlarda satılıyor. Eskiden diğer çeşitleriyle aynı fiyattaydı ama internette falan çok övülünce paketini değiştirip fiyatı 2 katına çıkarttılar. Diğerlerinden farklı olarak susuz tüketiliyor bu.Nerede satılıyor biliyor musun?
Ben de aynıgeceleri dizi ya da film izlerken tercih ederim ve aşırı severim
Bime de geliyorNerede satılıyor biliyor musun?
Bunun acılısını çok seviyorumŞu soya soslu olanı çok seviyorum diğerleri de fena değil. Ama ayda 1 bilemedin 2 kez falan anca yiyorum, çok tüketmemek gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 99007
Yuh. Neyse denk gelirsem alıyım bi kere.Migros ve carrefourlarda satılıyor. Eskiden diğer çeşitleriyle aynı fiyattaydı ama internette falan çok övülünce paketini değiştirip fiyatı 2 katına çıkarttılar. Diğerlerinden farklı olarak susuz tüketiliyor bu.
İyiymiş.Ben de aynı
Bime de geliyor
------
Bunun acılısını çok seviyorum
Anam hepsini yersen ağrıdan duramazsın sakın yapma bunu kendine.
Midenin dili olsa ana avrat küfreder.Hiç olmadı şimdiye kadar
Çok doğru.Midenin dili olsa ana avrat küfreder.
Sjjdajxjdjdjfjdjdjdjd o da doymak bilmiyor amaMidenin dili olsa ana avrat küfreder.
Hastalığın ayıbı yokturEskiden severdim ama en son hastalandım ve afedersin bunu yediğim için midem çok kötü oldu. Bir daha da yemedim.
Geceye saklıyom evde varsaSağol teşekkür ederim
Geçmiş olsun afetçim
Aynen ya
Gastrit mi?Yurtta acıkınca sürekli yerdim.Özellikle geceleri yediğimde o acısıyla midemi yakardı.
Severim yine de.
Midenin hislerine tercüman oldun yarın gel mide olarak işe başlaMidenin dili olsa ana avrat küfreder.
Tamam seni de bağırsak olarak yanıma alacağım.Midenin hislerine tercüman oldun yarın gel mide olarak işe başla
Pekala hocam hemen geliyorumTamam seni de bağırsak olarak yanıma alacağım.
Midenin hislerine tercüman oldun yarın gel mide olarak işe başla
AJSJSHSJSJWJXJSNXNDTamam seni de bağırsak olarak yanıma alacağım.
Öyle ortaya böyle röveşata
AJSJSHSJSJWJXJSNXND
Ama çok güldüm yaÖyle ortaya böyle röveşata
Kustum diye yazacaktım ondan afedersin yazmıştım.Hastalığın ayıbı yoktur
Geceye saklıyom evde varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?