- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Ben de bayılıyorum şuan Sadakatsiz var 8 paket yaptım . Evet var ama ben küçük alıyorum aynı fiyata geliyor yineHarika bir yiyecek. Yapımı kolay ve kısa sürede olduğu için de ayrı bir hoş oluyor yalnız normal olanlar yetmiyor ona da double versiyonu mu ne var.
Yuh 8 paket mi? 😱 Sanırım biri çok az ucuza geliyordu ve hatırladığım kadarıyla küçük olandı.Ben de bayılıyorum şuan Sadakatsiz var 8 paket yaptım . Evet var ama ben küçük alıyorum aynı fiyata geliyor yine
8 paket miiBen de bayılıyorum şuan Sadakatsiz var 8 paket yaptım . Evet var ama ben küçük alıyorum aynı fiyata geliyor yine
Lop lop et olsun bdjddjjfjf
Sağol HshdhdjdjddjLop lop et olsun bdjddjjfjf
Anam hepsini yersen ağrıdan duramazsın sakın yapma bunu kendine.
Hiç olmadı şimdiye kadarAnam hepsini yersen ağrıdan duramazsın sakın yapma bunu kendine.
Eh iyi o zaman.Hiç olmadı şimdiye kadar
😱 😱Yurttayken arada yapıyordum ama gerçekten nefret ederek yiyordum.
Eskiden severdim ama en son hastalandım ve afedersin bunu yediğim için midem çok kötü oldu. Bir daha da yemedim.
Nötr yerine "Ne severim ne sevmem" deyip Türkçemizi korumanı beklerdik. Üzüldük.. 🇹🇷Konu anketler kısmında daha uygundu o yüzden oraya aldım @Alos haberin olsun.
Ayrıca anket de oluşturdum oy da verebilirsiniz
Sağol teşekkür ederimKonu anketler kısmında daha uygundu o yüzden oraya aldım @Alos haberin olsun.
Ayrıca anket de oluşturdum oy da verebilirsiniz
Geçmiş olsun afetçimEskiden severdim ama en son hastalandım ve afedersin bunu yediğim için midem çok kötü oldu. Bir daha da yemedim.
Aynen yaSeverim geceleri yemek daha da zevkli