Noodle Sever Misiniz?

Noodle Sever Misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and EmreCan
Guzel ya :A Soyle dusun hem fiyati da iyi tadi da :A O yönden dusunursen belki seversin :F
Şimdi konsept olarak ben makarnayı şekerli yediğim için Noodle'ın içeriği benim makarna damak zevkime hiç uymadığı için tadının benim damak tadıma uygun olduğunu hiç düşünmüyorum... :A Bu açıdan düşününce tadına bakmadan dahi onu sevmediğimi iddia edebilirim bence... :A
Emrecan, sen mecnun u bilmezsin.O sevse de sevmemiş gibi yapar.Yoldaşım @MEnes cinsin sözlük anlamıdır. :A :F
Adam haklı, tuhaf biri olduğum doğru... :A Anlatıp anlatmama meselesi değişkenlik gösterecek bir mesele... :A Anlatılmaz yaşanır denir ya, biraz öyle bir durum bu sanki... :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and 12.Adam
Ama çok güldüm ya :F beklemiyordum böyle bir laf @EmreCan Emrecim kusura bakma tutamadım kendimi :A
Gülebildiysen ne güzell Aloscumm :A
------

Şimdi konsept olarak ben makarnayı şekerli yediğim için Noodle'ın içeriği benim makarna damak zevkime hiç uymadığı için tadının benim damak tadıma uygun olduğunu hiç düşünmüyorum... :A Bu açıdan düşününce tadına bakmadan dahi onu sevmediğimi iddia edebilirim bence... :A

Adam haklı, tuhaf biri olduğum doğru... :A Anlatıp anlatmama meselesi değişkenlik gösterecek bir mesele... :A Anlatılmaz yaşanır denir ya, biraz öyle bir durum bu sanki... :A
Anladım @MEnes ama ben bu mesajın bildirimini bile almadım ya inşallah damak zevkine daha uygun şeyleri yersin:A
------

@Alos az önce yedim. :A