Yok bakmadım ama sevmemek için tadına bakmam gerekmiyor...
Emrecan, sen mecnun u bilmezsin.O sevse de sevmemiş gibi yapar.Yoldaşım @MEnes cinsin sözlük anlamıdır.Guzel ya  Soyle dusun hem fiyati da iyi tadi da O yönden dusunursen belki seversin
Yok bakmadım ama sevmemek için tadına bakmam gerekmiyor...
Emrecan, sen mecnun u bilmezsin.O sevse de sevmemiş gibi yapar.Yoldaşım @MEnes cinsin sözlük anlamıdır.Guzel ya  Soyle dusun hem fiyati da iyi tadi da O yönden dusunursen belki seversin
Vay be sevip sevmemiş gibi yapmak iyiymişEmrecan, sen mecnun u bilmezsin.O sevse de sevmemiş gibi yapar.Yoldaşım @MEnes cinsin sözlük anlamıdır.
Ahhhh, ahhh Mecnun'da ne numaralar var öğrensen dudağın uçuklar.Vay be sevip sevmemiş gibi yapmak iyiymiş
Anlatsın bir günAhhhh, ahhh Mecnun'da ne numaralar var öğrensen dudağın uçuklar.
Yoldaşım,fazlasıyla tuhaf bir kişiliğe sahip olduğu için anlatacağını sanmıyorum.Anlatsın bir gün
Sen anlatırsın izin verirseYoldaşım,fazlasıyla tuhaf bir kişiliğe sahip olduğu için anlatacağını sanmıyorum.
Yooo, Yoldaşımla @MEnes le beni papaz edersin.Kendine sorarsın, uygun bulursa anlatır.Sen anlatırsın izin verirse
Şimdi konsept olarak ben makarnayı şekerli yediğim için Noodle'ın içeriği benim makarna damak zevkime hiç uymadığı için tadının benim damak tadıma uygun olduğunu hiç düşünmüyorum... Bu açıdan düşününce tadına bakmadan dahi onu sevmediğimi iddia edebilirim bence...Guzel ya  Soyle dusun hem fiyati da iyi tadi da O yönden dusunursen belki seversin
Adam haklı, tuhaf biri olduğum doğru... Anlatıp anlatmama meselesi değişkenlik gösterecek bir mesele... Anlatılmaz yaşanır denir ya, biraz öyle bir durum bu sanki...Emrecan, sen mecnun u bilmezsin.O sevse de sevmemiş gibi yapar.Yoldaşım @MEnes cinsin sözlük anlamıdır.
Gülebildiysen ne güzell AloscummAma çok güldüm ya beklemiyordum böyle bir laf @EmreCan Emrecim kusura bakma tutamadım kendimi
Anladım @MEnes ama ben bu mesajın bildirimini bile almadım ya inşallah damak zevkine daha uygun şeyleri yersinŞimdi konsept olarak ben makarnayı şekerli yediğim için Noodle'ın içeriği benim makarna damak zevkime hiç uymadığı için tadının benim damak tadıma uygun olduğunu hiç düşünmüyorum... Bu açıdan düşününce tadına bakmadan dahi onu sevmediğimi iddia edebilirim bence...
Adam haklı, tuhaf biri olduğum doğru... Anlatıp anlatmama meselesi değişkenlik gösterecek bir mesele... Anlatılmaz yaşanır denir ya, biraz öyle bir durum bu sanki...
SağolAfiyet olsun bal şeker olsun Emrecim
İşte böyle onlar insanları seviyorumNoodle candır.