Ben bunu yazmıcaktımm aa silmiştimKustum diye yazacaktım ondan afedersin yazmıştım.
Ben bunu yazmıcaktımm aa silmiştimKustum diye yazacaktım ondan afedersin yazmıştım.
Geçmiş olsun.Tarihi mi geçmişti?Eskiden severdim ama en son hastalandım ve afedersin bunu yediğim için midem çok kötü oldu. Bir daha da yemedim.
Artık çok geç Emrecim.Ben bunu yazmıcaktımm aa silmiştim
Ustam sağolasın. Yok tarihi geçmemişti de ne biliyim sonra hastalandım zaten, herhalde gelecek hastalığın bir habercisiydi..Geçmiş olsun.Tarihi mi geçmişti?
Önemli değil hocam.Artık çok geç Emrecim.
Ustam sağolasın. Yok tarihi geçmemişti de ne biliyim sonra hastalandım zaten, herhalde gelecek hastalığın bir habercisiydi..
Şu hoca yerine öğretmene geçsek süper olacak.Önemli değil hocam.
Bilmiyorum 🤷🏻♂️ Reflü de olabilir ama gitmedim doktora.Gastrit mi?
Ağız alışkanlığı @xdragxx a da hocam diye hitap ettiğim için hem öğretmenim kelimesi uzun hecesi de çok diğer kelime öyle değil kısa.Şu hoca yerine öğretmene geçsek süper olacak.
İhmal etmeden gitmek gerek.Acı falan sana yasaktır.Bilmiyorum 🤷🏻♂️ Reflü de olabilir ama gitmedim doktora.
Hocam iyidir iyiAğız alışkanlığı @xdragxx a da hocam diye hitap ettiğim için hem öğretmenim kelimesi uzun hecesi de çok diğer kelime öyle değil kısa.
Takımımızın konusuna üç beş birşey bıraktım. Müsaitsen ilgilenirsin.Hocam iyidir iyi
Yeni cihaz işleri ne alemde? Beinsport'a rakip olacak kutu var mı?O arkadaşımızla (@xdragxx) aynı hitapta yer almaktan çok mutlu oldum.
Yav ustam o konuda biraz şevkim kırıldı. 2 model ürettim, arkadaşlarla paylaştım bunu seri üretim yapalım vs. diye. Sanki farklı bir şey bulmuşsun, bilgisayarı bulan ilk insan vs. gibi yorumlar gelince şevkim kırıldı.Yeni cihaz işleri ne alemde? Beinsport'a rakip olacak kutu var mı?
Resmini görebilir mym?Yav ustam o konuda biraz şevkim kırıldı. 2 model ürettim, arkadaşlarla paylaştım bunu seri üretim yapalım vs. diye. Sanki farklı bir şey bulmuşsun, bilgisayarı bulan ilk insan vs. gibi yorumlar gelince şevkim kırıldı.
Çiziyorum şimdilik, bakalım uygun ince sunta bulursam birde işlemciler çok pahılalaştı gerekli para ve şevk yeniden gelirse inşallah yeni kutu gelecek çekemeyenlere inat.
Bu kutu iyi dedin yerli isim arıyordum; "ATC AKILLI KUTU"
Kabataslak şuan tam anlamıyla bitirince özelden atarım.Resmini görebilir mym?
Forumun tek handikabı özelden link dışında görselin yüklenmemesi.Kabataslak şuan tam anlamıyla bitirince özelden atarım.
Hızlı resimden yükleniyor yaForumun tek handikabı özelden link dışında görselin yüklenmemesi.
Instagram'dan da atabilirimOoo uğraşmak gerek.Siteye gir resmi siteye yükle Sonra da linki yapıştır.Bir fotoğraf için Üç işlem birden yapman gerek Sanki devlet dairesi...