Hande Erçelin oyunculuğu mu tartişiliyor? Ayy sus hacı tartişmaya değmez. Tartişilacaksa da sen 1-0 öndesin zaten
2 dizidir aynı mimikler. bence GK'da daha iyiydi. Geriye gidiyor bu kız.
Hande Erçelin oyunculuğu mu tartişiliyor? Ayy sus hacı tartişmaya değmez. Tartişilacaksa da sen 1-0 öndesin zaten
La sanki ben iyi oyuncu demişim gibi Sürekli etiketliyon bir de @faruk @Forumdash destek kuvveti çağiriyon2 dizidir aynı mimikler. bence GK'da daha iyiydi. Geriye gidiyor bu kız.@xemrexxx
La sanki ben iyi oyuncu demişim gibi Sürekli etiketliyon bir de @faruk @Forumdash destek kuvveti çağiriyon
Senin güzel üzerinden birini ölümüne savundugun nerde görülmüşLa sanki ben iyi oyuncu demişim gibi Sürekli etiketliyon bir de @faruk @Forumdash destek kuvveti çağiriyon
En iyi oyuncu yarışması yapiyon. görürüm ben seni.
Su anki oyunculugunu beğeniyorum ama öyle ard arda farkki karakterler oynayabilecek biri degil şu an icin genclik dizilerinde esas kiz öyle ahim şahim bisi yapmasina gerek yokSenin güzel üzerinden birini ölümüne savundugun nerde görülmüşhepsinin ucu oyunculuğa dayanıyor. Beğeniyorsun bu kızın oyunculugunu inkar etmeAyrıca dizide çok pis filtre kullanıyorlar@sokak sanati
Kız 30 yaşına basana kadar bunları mı konuşup durucaz demekSu anki oyunculugunu beğeniyorum ama öyle ard arda farkki karakterler oynayabilecek biri degil şu an icin genclik dizilerinde esas kiz öyle ahim şahim bisi yapmasina gerek yokha ileride kendini gelistirir sekil gökce bahadir a ya da ünlü oldum havasinda her yuksek ücretlu isi kabul eder ve rezil olur şekil beros ve tubis gibi onu o zaman konusuruz
bnm için konuşulacak bişi yok hande ikidir oynayabileceği rolleri seçiyorKız 30 yaşına basana kadar bunları mı konuşup durucaz demek
Oldu da dizisi bitti 1 sene ara verdi hala gençlikte mi oynayacakbnm için konuşulacak bişi yok hande ikidir oynayabileceği rolleri seçiyortutup da yaşım genç genç kösem olayım ya da aksiyon dizisinde oyniyim demiyor
ayol nolacak elçin sangu 30 yaşında ama romantik komedi yapıyorOldu da dizisi bitti 1 sene ara verdi hala gençlikte mi oynayacak25 filan oluyor o zamana sanırım... 2 sene ne olgunluğu gelecek
Hıiı romantik komedi diyorsunayol nolacak elçin sangu 30 yaşında ama romantik komedi yapıyorözge özpirinççi de yaptı
ayol aşk laftan anlamaz gençlikten çok romantik komedi hatta şablon bile kiralık aşkla aynı soğuk patron-sakar kız-şirketin sanatçı ruhlu elemanı-esas oğlana göre daha az ön plana çıkan daha hayat dolu ortakHıiı romantik komedi diyorsungençlik dizisiyle farksız zaten
Kızımız şimdiden kendini tekrar etme planlarını hazırladın diyorsunayol aşk laftan anlamaz gençlikten çok romantik komedi hatta şablon bile kiralık aşkla aynı soğuk patron-sakar kız-şirketin sanatçı ruhlu elemanı-esas oğlana göre daha az ön plana çıkan daha hayat dolu ortak
belli olmazKızımız şimdiden kendini tekrar etme planlarını hazırladın diyorsun
Yatak odalarının kariyer planlamasını da mıyopıyorsunbelli olmazbu dizi şöyle 50 bölüm sürerse bitince eğitim falan alsın oyunculuk üzerine zaten dolce gabbana beğeniş kızı amerikaya gitsinkendi yaşıtı bir neslihan atagül var o da ara verir gibi kara sevdadan sonra çocuk falan yapar
ayol oldu da hande oyunculuğunu geliştirdi diyelim 5 yıl sonra tek rakibi şu an için neslihan atagülYatak odalarının kariyer planlamasını da mıyopıyorsunSanane Neslihandan
Serenayda rakibi değilmi Erçelinayol oldu da hande oyunculuğunu geliştirdi diyelim 5 yıl sonra tek rakibi şu an için neslihan atagülher şeyi planlıcan tabi yanlış eş-yanlış zamanda çocuk kariyeri bile bitirebilir
serenay biraz daha önde bunlardan adanalı-lale devr-medcezir şimdi de enginle oynıcak zatenSerenayda rakibi değilmi Erçelin
Daha bi sürü rakip çıkar bunaserenay biraz daha önde bunlardan adanalı-lale devr-medcezir şimdi de enginle oynıcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?