NOW No: 309 - Dizi Yorumları

En iyi oyuncu yarışması yapiyon. görürüm ben seni.:A
Senin güzel üzerinden birini ölümüne savundugun nerde görülmüş:F hepsinin ucu oyunculuğa dayanıyor. Beğeniyorsun bu kızın oyunculugunu inkar etme:F Ayrıca dizide çok pis filtre kullanıyorlar:F @sokak sanati
Su anki oyunculugunu beğeniyorum ama öyle ard arda farkki karakterler oynayabilecek biri degil şu an icin genclik dizilerinde esas kiz öyle ahim şahim bisi yapmasina gerek yok :D ha ileride kendini gelistirir sekil gökce bahadir a ya da ünlü oldum havasinda her yuksek ücretlu isi kabul eder ve rezil olur şekil beros ve tubis gibi onu o zaman konusuruz :D

Su anki oyunculugunu beğeniyorum ama öyle ard arda farkki karakterler oynayabilecek biri degil şu an icin genclik dizilerinde esas kiz öyle ahim şahim bisi yapmasina gerek yok :D ha ileride kendini gelistirir sekil gökce bahadir a ya da ünlü oldum havasinda her yuksek ücretlu isi kabul eder ve rezil olur şekil beros ve tubis gibi onu o zaman konusuruz :D
Kız 30 yaşına basana kadar bunları mı konuşup durucaz demek:F

bnm için konuşulacak bişi yok hande ikidir oynayabileceği rolleri seçiyor :D tutup da yaşım genç genç kösem olayım ya da aksiyon dizisinde oyniyim demiyor :D
Oldu da dizisi bitti 1 sene ara verdi hala gençlikte mi oynayacak :A 25 filan oluyor o zamana sanırım... 2 sene ne olgunluğu gelecek :A

Hıiı romantik komedi diyorsun :F gençlik dizisiyle farksız zaten :A
ayol aşk laftan anlamaz gençlikten çok romantik komedi hatta şablon bile kiralık aşkla aynı soğuk patron-sakar kız-şirketin sanatçı ruhlu elemanı-esas oğlana göre daha az ön plana çıkan daha hayat dolu ortak :F

ayol aşk laftan anlamaz gençlikten çok romantik komedi hatta şablon bile kiralık aşkla aynı soğuk patron-sakar kız-şirketin sanatçı ruhlu elemanı-esas oğlana göre daha az ön plana çıkan daha hayat dolu ortak :F
Kızımız şimdiden kendini tekrar etme planlarını hazırladın diyorsun :A

Kızımız şimdiden kendini tekrar etme planlarını hazırladın diyorsun :A
belli olmaz :D bu dizi şöyle 50 bölüm sürerse bitince eğitim falan alsın oyunculuk üzerine zaten dolce gabbana beğeniş kızı amerikaya gitsin:F kendi yaşıtı bir neslihan atagül var o da ara verir gibi kara sevdadan sonra çocuk falan yapar:D

Abimler vardı diziyi nasıl izledim bilemedim valla ama güzeldi beğendim bölüm
onurla lale çok tatlı yaa pelinsu beni gittikçe delrtiyo he

belli olmaz :D bu dizi şöyle 50 bölüm sürerse bitince eğitim falan alsın oyunculuk üzerine zaten dolce gabbana beğeniş kızı amerikaya gitsin:F kendi yaşıtı bir neslihan atagül var o da ara verir gibi kara sevdadan sonra çocuk falan yapar:D
Yatak odalarının kariyer planlamasını da mıyopıyorsun :F Sanane Neslihandan :F