Haftaya kına gecesi var, baya eğlenceli olacak.Cidden biktirdi artik kiskanma sahneleri abi ask baslasin artik birde sahneleri cok az Lale ve Onurun basrol Kurtulus ve Nilufer heralde.
2. fragman yayinlandiHaftaya kına gecesi var, baya eğlenceli olacak.
Songül reyiz coşuyor.2. fragman yayinlandi
Betül zorlayinca Filizde meilli olunca..Songül reyiz coşuyor.
Filiz de mi hamile, vay bee? 😱 Bunlar ne ara yaptı?
Hadi her şeyi anlarım da Erol nasıl halletmiş o işi?Betül zorlayinca Filizde meilli olunca..Songul ilk kez boyle araba görmüş
Babasi akil vermistirHadi her şeyi anlarım da Erol nasıl halletmiş o işi?
Aman bize ne o kısımdan.Kopuyor Songül reyiz, bize eğlence çıkacak.
Kına gecesi hediyemiz mi?Babasi akil vermistirTabi kac kere anlattiktan sonra anladiysaO arabayi Onur Laleye hediye etti heralde
Düğünden sonra yani 13. bolumde başlar gibi boyle giderse ve villada ayni odada kalacaklarKına gecesi hediyemiz mi?
Ben sana demiştim demi Faruk Turgut dizilerinde bir olay uzadı mı uzuyor diye. 11. bölüme geldik. Ortada ne aşk, ne bir şey.
Songül'ün kocası da gelecek.Düğünden sonra yani 13. bolumde başlar gibi boyle giderse ve villada ayni odada kalacaklarOnur ve Lale ask yaşamaya baslayinca Onurun eski sevdigi Özge gelecek kesin
Pelinsu 4 5 bolume foyasi ortaya cikarSongül'ün kocası da gelecek.
Sen inanıyor musun 4-5 bölüme ortaya çıkacağına?Pelinsu 4 5 bolume foyasi ortaya cikarGelsin yeni eglenceNergisde Sametin yalan soyledigini ogrenince terkeder onu
Daha Ozge gelecek unutma onu cikarmalari lazimSen inanıyor musun 4-5 bölüme ortaya çıkacağına?O iş daha uzadı mı uzar.
Tm gelmeye caliscamAkşama yorum konusuna gel bare. Hep çağırıyorum, ekiyorsun beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?