Nerede kaldın, seni bekliyordum.Onur napti oyle gece 3te basket oynatti kasta gördük@Yiğitt
Aman tamamen çıkarıp oynasaydı da HD görseydik o kasları.
Nerede kaldın, seni bekliyordum.Onur napti oyle gece 3te basket oynatti kasta gördük@Yiğitt
Gec ksldim pardonNerede kaldın, seni bekliyordum.
Aman tamamen çıkarıp oynasaydı da HD görseydik o kasları.![]()
Aynen rüya sahnesi de güzeldi, bu doktor başımıza bela olacak.Gec ksldim pardonRüya sahneside fenaydı
Furkan baya iyi isindi diziye gozumuzden kacmadi
![]()
Birbirlerine sevdiklerini acikladiklari an kurtulacazAynen rüya sahnesi de güzeldi, bu doktor başımıza bela olacak.![]()
Bölüm başladı bu arada.Birbirlerine sevdiklerini acikladiklari an kurtulacazOnur onu dövse ne güzel olur
![]()
![]()
O giydiği pantolon ne la 1970'lerin pantolonu gibi?Onur Lalesini özledi çicekciye geldi![]()
Giydirenler utansinO giydiği pantolon ne la 1970'lerin pantolonu gibi?![]()
Aman sen de reklam aralarında geliyorsun.Onur Laleye napti oyle@Yiğitt
Diger bölum bekliyorum öpüşmeAman sen de reklam aralarında geliyorsun.
Güzel sıkıştırdı, bir öpüşselerdi ortam coşsaydı.![]()
Sanırsam Lale ve Onur doktora gidip cinsiyeti öğreneceği anda bölüm bitecek.Diger bölum bekliyorum öpüşmeÇok tatli sahneydi
Lale sok oldu
![]()
![]()
O kadar cinsiyrt belli olcak dediler ben diğer bölum belli olmazsa darılırımSanırsam Lale ve Onur doktora gidip cinsiyeti öğreneceği anda bölüm bitecek.
Fragmanı bekliyorum asıl ben.![]()
Garanti belli olur, bir zahmet belli olsun uzatmasınlar bir işi.O kadar cinsiyrt belli olcak dediler ben diğer bölum belli olmazsa darılırım![]()
Bu bolum suana kadar dizide izledigim en iyi 3 bolumden biridirGaranti belli olur, bir zahmet belli olsun uzatmasınlar bir işi.![]()
Bölümler güzel gidiyor, izlerken eğleniyorum ben de.Bu bolum suana kadar dizide izledigim en iyi 3 bolumden biridirDizi üstüne koyarak ilerliyor senaryoda saglam
![]()