Nerede kaldın, seni bekliyordum.Onur napti oyle gece 3te basket oynatti kasta gördük @Yiğitt
Aman tamamen çıkarıp oynasaydı da HD görseydik o kasları.
Nerede kaldın, seni bekliyordum.Onur napti oyle gece 3te basket oynatti kasta gördük @Yiğitt
Gec ksldim pardon Rüya sahneside fenaydı Furkan baya iyi isindi diziye gozumuzden kacmadiNerede kaldın, seni bekliyordum.
Aman tamamen çıkarıp oynasaydı da HD görseydik o kasları.
Aynen rüya sahnesi de güzeldi, bu doktor başımıza bela olacak.Gec ksldim pardon Rüya sahneside fenaydı Furkan baya iyi isindi diziye gozumuzden kacmadi
Birbirlerine sevdiklerini acikladiklari an kurtulacaz Onur onu dövse ne güzel olurAynen rüya sahnesi de güzeldi, bu doktor başımıza bela olacak.
Bölüm başladı bu arada.Birbirlerine sevdiklerini acikladiklari an kurtulacaz Onur onu dövse ne güzel olur
O giydiği pantolon ne la 1970'lerin pantolonu gibi?Onur Lalesini özledi çicekciye geldi
Giydirenler utansinO giydiği pantolon ne la 1970'lerin pantolonu gibi?
Aman sen de reklam aralarında geliyorsun.Onur Laleye napti oyle @Yiğitt
Diger bölum bekliyorum öpüşme Çok tatli sahneydi Lale sok olduAman sen de reklam aralarında geliyorsun.
Güzel sıkıştırdı, bir öpüşselerdi ortam coşsaydı.
Sanırsam Lale ve Onur doktora gidip cinsiyeti öğreneceği anda bölüm bitecek.Diger bölum bekliyorum öpüşme Çok tatli sahneydi Lale sok oldu
O kadar cinsiyrt belli olcak dediler ben diğer bölum belli olmazsa darılırımSanırsam Lale ve Onur doktora gidip cinsiyeti öğreneceği anda bölüm bitecek.
Fragmanı bekliyorum asıl ben.
Garanti belli olur, bir zahmet belli olsun uzatmasınlar bir işi.O kadar cinsiyrt belli olcak dediler ben diğer bölum belli olmazsa darılırım
Bu bolum suana kadar dizide izledigim en iyi 3 bolumden biridir Dizi üstüne koyarak ilerliyor senaryoda saglamGaranti belli olur, bir zahmet belli olsun uzatmasınlar bir işi.
Bölümler güzel gidiyor, izlerken eğleniyorum ben de.Bu bolum suana kadar dizide izledigim en iyi 3 bolumden biridir Dizi üstüne koyarak ilerliyor senaryoda saglam