NOW No: 309 - Dizi Yorumları

7. BÖLÜM YORUMU

Bu bölüm baya güldüm, komedi bölümdü. :D

En çok şu Necip ile Songül'e güldüm. :F Samet'in attığı mesajları garibim Necip'ten geliyor sanınca o an komediydi, kahkaha attım o sahnelerde. :D Songül ile Samet'in sahneleri de güzeldi, karşılaştıkları sahne asıl komedi olacak. :A

Sonra doğa yürüyüşünde yürürlerken Filiz'in hadi yemek yiyelim, yoruldum lafları da komikti. Alem o kadın ya, dizinin en renkli isimlerinden.

Yürüyüşten sonra yemek yerken kuzu yiyince Lale'min tepkisi de güldürdü, kuzu etini ben de yemem ağır oluyor mazallah. :(

Doktor da bizim çifti kıskanıyor, laf sokuyor, saçma sapan konuşuyor. :A Onur'um çok iyi kapak yaptı ona. :bhr:

Son sahnede de Pelinsu ergeni çıkıp geldi, bir bölümde de olmayıversin. Geçip Onur'u öptü. :T:

Bu bölümdeki baklavalar. :bhr: Her bölüm baya açıyor vücut, gözümüz gönlümüz bayram ediyor saolsun. :A @EFE UYSAL
Ekli dosyayı görüntüle 51281

Tam geldim yorum yapmisin :F Kesinlikle fragmandada baklava sov izlicemizin habercisi :A :Z

Fragman güzel, bebeğin cinsiyeti belli oluyor sonunda. :Z Bence erkek olacak, bakalım ne çıkacak? :A

Samet, Nergis için giyinmeyi unutmuş diyor güldüm. :F
Fotolarda Onurla Lale iddiaya girmisler bakalim karsiliginda ne isticekler :A :Z Onurdan basket sov izlicez :A Birde Laleyi duvara sıkıstırmış çapkın Onur en cok o sahneyi bekliyorum :D Samette capkin baya :A

Fotolarda Onurla Lale iddiaya girmisler bakalim karsiliginda ne isticekler :A :Z Onurdan basket sov izlicez :A Birde Laleyi duvara sıkıstırmış çapkın Onur en cok o sahneyi bekliyorum :D Samette capkin baya :A
Ben de şu Songül ile Samet'in karşılaşma sahnesini merak ediyorum, baya komik olacak bence o sahne. :A

Furkan Palalı çok samimi ya, konuşması falan yani hoş. :D Yusuf Çim'den daha tatlı bence.

Ben de şu Songül ile Samet'in karşılaşma sahnesini merak ediyorum, baya komik olacak bence o sahne. :A

Furkan Palalı çok samimi ya, konuşması falan yani hoş. :D Yusuf Çim'den daha tatlı bence.
Belli oluyor zaten adami Kizilelmadan bri taniyorum cok samimi her bölümden sonra tesekkur ediyor tweetleri begeniyor birde mesajlara tweet atiyor sete gidenlerde cok samimi diyor direk yanina cagiriyormus foto cekilmek isteyenleri :D Birde sevcegin birsey fanatik Fbli Furki :A Bende gidicem kismet ederse

Belli oluyor zaten adami Kizilelmadan bri taniyorum cok samimi her bölümden sonra tesekkur ediyor tweetleri begeniyor birde mesajlara tweet atiyor sete gidenlerde cok samimi diyor direk yanina cagiriyormus foto cekilmek isteyenleri :D Birde sevcegin birsey fanatik Fbli Furki :A Bende gidicem kismet ederse
Evet gidecektin, bekliyorum haberlerini. :D

Yarın bölüm yorumuna gel mutlaka, o kadar izlettirdin. Yorumlaşalım bare. :D

Onur yaşanan olaya baya bozuldu. O an sonra da Lale orayı terk etti, Doktor Onur da olaydan istifade ederek alıp eve götürdü. Sonra bunlar da çocukluk arkadaşı çıktı, tavşan hikayesi ne alakaysa. :F

Yıldız da Songül ve ailesini beacha davet etti, orada baya komedi olacak. :Z

Hahaha Songül ile Kurtuluş'un evdeki sahnesi güzeldi, aynı yatakta karşılaşınca şoke oldular haliyle. :A

Kurtuluş da hafıza kaybı şakası yapıyor, bizimkileri iyi oyuna getirecek. :D

Onur ve Samet'in basketbol sahnesi de güzeldi. Garibim Samet'i gecenin üçünde uyandırıp sahaya götürdü. :F