yok kız iki kere seri katilin öldürdüğü cesetleri buldu parlak yerine neredeyse hapse giriyordubuluyormuydu bari
yok kız iki kere seri katilin öldürdüğü cesetleri buldu parlak yerine neredeyse hapse giriyordubuluyormuydu bari
Aynı bende öyle şanssızım yayok kız iki kere seri katilin öldürdüğü cesetleri buldu parlak yerine neredeyse hapse giriyordu@Çiğdem-
yani evlenme olsa da evlilik dışı dha eğlencelikız iyi de @serhatt türkiyede evlenemiyor ki yani evlenmeden yapmasında sorun yok onun için bence
Söylediklerinin neresi dolu
bunları neremden yani nasıl uydurduğumu @mrt-06 cığım daha bilimsel bir dille açıklayabilir
Vücudumuzun metabolizması sonucu oluşturduğu organik ve inorganik artıkların vücuttan uzaklaştırıldığı yerden çıkıyor Emre'nin haberleri Serhatcım. Bilimsel açıklaması bu.Bu haber yapışlarını kimseler açıklyamazÇünkü bu saçmalıkların bi açıklaması yok
Senin pilim bitmiş kaknem. Tavsiyem duracellkız kereminki eskici değil miydi herkes senin gibi donu zilli mi oldu 😱
Vücudumuzun metabolizması sonucu oluşturduğu organik ve inorganik artıkların vücuttan uzaklaştırıldığı yerden çıkıyor Emre'nin haberleri Serhatcım. Bilimsel açıklaması bu.
Aaa yok @eskici @Forumdash ile birlikte @kerem @Harunnn60 ile ama @serhatt da araya giriyorForum Brezilya dizilerine döndü ayoll kim kimle karıştırdım ben de
kız kereminki eskici değil miydi herkes senin gibi donu zilli mi oldu 😱
Üçünüzü kınıyorum. Bizi @Harunnn60 'a sorun da alın cevabınızı.Onlarda dost işte arkadaşlar
Sen sorgu odasına git asıl Haruna soru sormayaÜçünüzü kınıyorum. Bizi @Harunnn60 'a sorun da alın cevabınızı.
Sorulara boğacağım daha.Sen sorgu odasına git asıl Haruna soru sormaya
Edit kaçırmamış hemen sormuşsun zaten
hiç şaşırtmadın .ss yılan.ssVücudumuzun metabolizması sonucu oluşturduğu organik ve inorganik artıkların vücuttan uzaklaştırıldığı yerden çıkıyor Emre'nin haberleri Serhatcım. Bilimsel açıklaması bu.
kız @Çiğdem- kim şebnem kim azıcık mantıklı salla.ssVe Çiğdem sonunda kötü yola düşer,ama kötü yola düştüğünü kabullenmez,kabullenmeyince neler olduğunu izleyelim
Arkadaş yeni mi diyen de @xemrexxx
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @S.G.A.T. @Dosi @vadikızı @kerem
kız @Çiğdem- kim şebnem kim azıcık mantıklı salla.ss
Bu cazgırların atışması senle @xemrexxx e daha uygun benceVe Çiğdem sonunda kötü yola düşer,ama kötü yola düştüğünü kabullenmez,kabullenmeyince neler olduğunu izleyelim
Arkadaş yeni mi diyen de @xemrexxx
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @S.G.A.T. @Dosi @vadikızı @kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?