Nisan 2017 Yeni Fav10 Yönetimi ve Editörleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni mod olarak seçen halka teşekkürlerimi sunuyorum. Fav10'u sizler için daha iyi bir yer kılmak içimden elimden geleni yapacağım ilk çalışmamda Ayın Favori Editör-Üyesini geri getirmek olacak. :A :A :A @mrt-06 @Bully
Ne güzel çalışın işte böyle, yeni fikirlerle de gelin, boşuna seçmedik sizi :A

Foruma döndüğüm ilk günlerde @OzaN ve bu sefer ki seçimlerden önce de yönetime dönmeyi teklif eden @Bully ve @mrt-06 'ye burada da teşekkürlerimi iletiyorum. Güveniniz için teşekkür ederim. Gerekçelerini kendilerine ilettim dönmememin. Saygıyla karşılar; forum doğru kişilerin emanetinde. :)

Dipnot geçmek istiyorum. Beni her konuda destekleyen @sürgünüm abime sonsuz teşekkürümü iletiyorum. Olduğun gibi kal abim, ellerinden öperim. :)
Senin gibi kıdemli ve foruma çok büyük hizmetleri olan değerli bir yöneticinin tekrar sorumluluk almasını çok istedik ama sağlık olsun, belki de en iyisini yaptın, tuzsuz aşım dertsiz başım. :)

Kişisel cümlelerin için sağolasın. Senin arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin benim için çok değerli seviliyorsun bro. :)

Ayrıca yeni görevlerinizde hepinize başarılar dilerim arkadaşlar. Herkesin hak ettiğini düşünüyorum. Umarım daha fazla çalışarak forumu daha bir yere getirebiliriz. @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab @MayısKralı @batuhankaralar @FaJi @Sherlock @turkuazz @mesmeso61

Bugün detaylı baktım konuya. Öncelikle @Bully ve @mrt-06 adminliğinizin ilk yönetim ve editör seçimleri galiba,emeklerinize sağlık ve umarım bundan sonra herşey daha güzel olacaktır. İkinizdende buradaki hemen hemen herkes gibi bende memnunum :)
Ve Bully @Yakamoz-Asi nin dediği gibi bence en başa Başkan @OzaN da eklenmeliydi.
@sürgünüm tebrik ederim birinciliği sonuna kadar hakediyorsun. Açtığın konular ve tarafsız yorumlarını takdir ediyorum. Terfi eden diğer arkadaşlarıda tebrik ederim. @denizz19 hadi senide tebrik edeyim :D puanindan dolayı edelim 😛
@Aserat yeni görevini sonuna kadar hakediyorsun.

Bugün detaylı baktım konuya. Öncelikle @Bully ve @mrt-06 adminliğinizin ilk yönetim ve editör seçimleri galiba,emeklerinize sağlık ve umarım bundan sonra herşey daha güzel olacaktır. İkinizdende buradaki hemen hemen herkes gibi bende memnunum :)
Ve Bully @Yakamoz-Asi nin dediği gibi bence en başa Başkan @OzaN da eklenmeliydi.
@sürgünüm tebrik ederim birinciliği sonuna kadar hakediyorsun. Açtığın konular ve tarafsız yorumlarını takdir ediyorum. Terfi eden diğer arkadaşlarıda tebrik ederim. @denizz19 hadi senide tebrik edeyim :D puanindan dolayı edelim 😛
Etiketlerde sorun var. Umarim yönetim çaresine bakar ve profildeki etiketlerin bildirimlerinede çare bulunur :) kolay gelsin hepinize

Etiketlerde sorun var. Umarim yönetim çaresine bakar ve profildeki etiketlerin bildirimlerinede çare bulunur :) kolay gelsin hepinize
Teşekkür ederim canım :A

En sevdiğim konu [emoji4] kimleri hedef alacağımı yavaş yavaş ezberliyorum [emoji4]

Zaten oy kullanırken tarafsız olarak verdim. Kişisel problemlerimi hiç yansıtmadım hatta kavgalı olduğum üyelere bile iyi puan verdim. Sonuçlarda bir iki isim dışında beni şoke eden bir durum olmadı. @Yiğitt süpermod olarak devam etmesi güzel olmuş en azından askerden sağ salim gelince iyi bir haber olacak. @denizz19 demek sana iyi puan vermişim [emoji4] bir diğer süpermod olan @Aserat seni de tebrik ederim gerçekten hak etmiştin.

Moderatörlerden ise @EFE UYSAL @MayısKralı @Billy Kane @tolgab @Harunnn60 @MEnes @Ahmad olacağını düşünüyordum ama @Tzira ve toprağım @ozgur2113 olması açıkçası beklemiyordum. Çünkü bu ikiliyi forumda hiç görmüyorum ya da ben denk gelmiyorum [emoji4]

@batuhankaralar aga senin editör olman bence çok geç oldu ama güç olmasın. Artık biraz eski üyeleri saha da görmek güzel [emoji4]
@turkuazz hocam sen de tebrik ederim sende sonuna kadar hak ettin. Sizinle pek sohbetimiz olmadı ama sizde son zamanlarda çok iyi işler yaptınız @Sherlock @FaJi @mesmeso61 @Forumdash [emoji4] hepinizi tebrik eder yeni görevlerinizde başarılar dilerim.

En sevdiğim konu [emoji4] kimleri hedef alacağımı yavaş yavaş ezberliyorum [emoji4]

Zaten oy kullanırken tarafsız olarak verdim. Kişisel problemlerimi hiç yansıtmadım hatta kavgalı olduğum üyelere bile iyi puan verdim. Sonuçlarda bir iki isim dışında beni şoke eden bir durum olmadı. @Yiğitt süpermod olarak devam etmesi güzel olmuş en azından askerden sağ salim gelince iyi bir haber olacak. @denizz19 demek sana iyi puan vermişim [emoji4] bir diğer süpermod olan @Aserat seni de tebrik ederim gerçekten hak etmiştin.

Moderatörlerden ise @EFE UYSAL @MayısKralı @Billy Kane @tolgab @Harunnn60 @MEnes @Ahmad olacağını düşünüyordum ama @Tzira ve toprağım @ozgur2113 olması açıkçası beklemiyordum. Çünkü bu ikiliyi forumda hiç görmüyorum ya da ben denk gelmiyorum [emoji4]

@batuhankaralar aga senin editör olman bence çok geç oldu ama güç olmasın. Artık biraz eski üyeleri saha da görmek güzel [emoji4]
@turkuazz hocam sen de tebrik ederim sende sonuna kadar hak ettin. Sizinle pek sohbetimiz olmadı ama sizde son zamanlarda çok iyi işler yaptınız @Sherlock @FaJi @mesmeso61 @Forumdash [emoji4] hepinizi tebrik eder yeni görevlerinizde başarılar dilerim.
Çok teşekkürler umarım hayırlısı olur:)

Yoğunluktan dolayı beceremedik. Yeni görevinde herkese başarılar.

Resmen baya baya şaşırdım hatta şok oldum :) Neyse herkese hayırlı olsunn

Bize tebrik yok. :A

Resmen baya baya şaşırdım hatta şok oldum :) Neyse herkese hayırlı olsunn

Benim için mi şaşırdın:A

@Aserat 'ı süper mod yapmakta geç kalındığı gerçeği...

Yine buradan yönetim kuruluna seslenmek istiyorum. :A Üniversite sınavlarına hazırlanacak bir kişiyi moderatör yapmak nedir? :A

Son düzenleme: