Senin gibi kıdemli ve foruma çok büyük hizmetleri olan değerli bir yöneticinin tekrar sorumluluk almasını çok istedik ama sağlık olsun, belki de en iyisini yaptın, tuzsuz aşım dertsiz başım.Foruma döndüğüm ilk günlerde @OzaN ve bu sefer ki seçimlerden önce de yönetime dönmeyi teklif eden @Bully ve @mrt-06 'ye burada da teşekkürlerimi iletiyorum. Güveniniz için teşekkür ederim. Gerekçelerini kendilerine ilettim dönmememin. Saygıyla karşılar; forum doğru kişilerin emanetinde.
Dipnot geçmek istiyorum. Beni her konuda destekleyen @sürgünüm abime sonsuz teşekkürümü iletiyorum. Olduğun gibi kal abim, ellerinden öperim.
Etiketlerde sorun var. Umarim yönetim çaresine bakar ve profildeki etiketlerin bildirimlerinede çare bulunur kolay gelsin hepinizeBugün detaylı baktım konuya. Öncelikle @Bully ve @mrt-06 adminliğinizin ilk yönetim ve editör seçimleri galiba,emeklerinize sağlık ve umarım bundan sonra herşey daha güzel olacaktır. İkinizdende buradaki hemen hemen herkes gibi bende memnunum
Ve Bully @Yakamoz-Asi nin dediği gibi bence en başa Başkan @OzaN da eklenmeliydi.
@sürgünüm tebrik ederim birinciliği sonuna kadar hakediyorsun. Açtığın konular ve tarafsız yorumlarını takdir ediyorum. Terfi eden diğer arkadaşlarıda tebrik ederim. @denizz19 hadi senide tebrik edeyim puanindan dolayı edelim 😛
@Aserat yeni görevini sonuna kadar hakediyorsun.
Teşekkür ederim canımBugün detaylı baktım konuya. Öncelikle @Bully ve @mrt-06 adminliğinizin ilk yönetim ve editör seçimleri galiba,emeklerinize sağlık ve umarım bundan sonra herşey daha güzel olacaktır. İkinizdende buradaki hemen hemen herkes gibi bende memnunum
Ve Bully @Yakamoz-Asi nin dediği gibi bence en başa Başkan @OzaN da eklenmeliydi.
@sürgünüm tebrik ederim birinciliği sonuna kadar hakediyorsun. Açtığın konular ve tarafsız yorumlarını takdir ediyorum. Terfi eden diğer arkadaşlarıda tebrik ederim. @denizz19 hadi senide tebrik edeyim puanindan dolayı edelim 😛
Etiketlerde sorun var. Umarim yönetim çaresine bakar ve profildeki etiketlerin bildirimlerinede çare bulunur kolay gelsin hepinize
Çok teşekkürler umarım hayırlısı olurEn sevdiğim konu [emoji4] kimleri hedef alacağımı yavaş yavaş ezberliyorum [emoji4]
Zaten oy kullanırken tarafsız olarak verdim. Kişisel problemlerimi hiç yansıtmadım hatta kavgalı olduğum üyelere bile iyi puan verdim. Sonuçlarda bir iki isim dışında beni şoke eden bir durum olmadı. @Yiğitt süpermod olarak devam etmesi güzel olmuş en azından askerden sağ salim gelince iyi bir haber olacak. @denizz19 demek sana iyi puan vermişim [emoji4] bir diğer süpermod olan @Aserat seni de tebrik ederim gerçekten hak etmiştin.
Moderatörlerden ise @EFE UYSAL @MayısKralı @Billy Kane @tolgab @Harunnn60 @MEnes @Ahmad olacağını düşünüyordum ama @Tzira ve toprağım @ozgur2113 olması açıkçası beklemiyordum. Çünkü bu ikiliyi forumda hiç görmüyorum ya da ben denk gelmiyorum [emoji4]
@batuhankaralar aga senin editör olman bence çok geç oldu ama güç olmasın. Artık biraz eski üyeleri saha da görmek güzel [emoji4]
@turkuazz hocam sen de tebrik ederim sende sonuna kadar hak ettin. Sizinle pek sohbetimiz olmadı ama sizde son zamanlarda çok iyi işler yaptınız @Sherlock @FaJi @mesmeso61 @Forumdash [emoji4] hepinizi tebrik eder yeni görevlerinizde başarılar dilerim.
Bugün detaylı baktım konuya. Öncelikle @Bully ve @mrt-06 adminliğinizin ilk yönetim ve editör seçimleri galiba,emeklerinize sağlık ve umarım bundan sonra herşey daha güzel olacaktır. İkinizdende buradaki hemen hemen herkes gibi bende memnunum
Etiketlerde sorun var. Umarim yönetim çaresine bakar ve profildeki etiketlerin bildirimlerinede çare bulunur kolay gelsin hepinize
Resmen baya baya şaşırdım hatta şok oldum Neyse herkese hayırlı olsunn
Bize tebrik yok.
Benim için mi şaşırdın
Survivorda kimi tutuyorsun
yerli dizi izliyor musun yoksa @MayısKralı gibi acuminati üyesi misinBerna-Adem.Sen yine değiştirmişsin
Berna-Adem.Sen yine değiştirmişsin
yerli dizi izliyor musun yoksa @MayısKralı gibi acuminati üyesi misin