Nisan 2017 Yeni Fav10 Yönetimi ve Editörleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle değerli abimiz @sürgünüm 'ü tebrik ederim aldığı oran süper bir süper mod için. :)

Çalışana ekmek her zaman olur. Tebrik ederim yeni rütben hayırlı olsun @Aserat umarım başarın daim olur. :)

Yönetime katılan @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab ve @MaısKralı 'na yeni görevlerinde başarılar. Tarafsızlık sizinle olsun. :D

Editör olan @Sherlock @FaJi @mesmeso61 @turkuazz ve @batuhankaralar 'ı tebrik ederim. Dikkat çekmişsiniz ki arkadaşlar seçmiş. Başarılar. :D

Herkesin hak ettiğini düşünüyorum. Yeni kadro yeni foruma hayırlı olsun. :D

Ama Başkan diye @OzaN 'ı en tepeye yazacaktın @Bully hazır Başkanlık sistemi geliyorken. :A

Ben bir şey merak ediyorum. Acaba en kısa sürede editör olma rekorunu kırmış olma ihtimalim % kaç? :A

Süper Modluğa yükseleyen @Aserat ve modluğa yükselen @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab @MayısKralı çok tebrikler ayrı ayrı hak ettiniz çocuklar :bhr::bhr::bhr:

editör kadrosuna gelen @mesmeso61 @FaJi @Sherlock @batuhankaralar @turkuazz sizlerede hayırlı olsun çocuklar başarılar :bhr::bhr::bhr:

adminler @Bully @mrt-06 sizlerinde emeklerine sağlık :bhr::bhr::bhr:
Çok teşekkür ederiz cadıcım, senin de emeklerine sağlık, forum için çok şey yapıyorsun sen de iyi ki varsın. :D

Bu kadar kısa süre içerisinde Editör olduğum için gerçekten şaşırdım, tebrik eden ve destek veren, beni bu göreve layık gören herkese teker teker teşekkür ederim. Umarım yeni görevimde başarılı olabilirim. :)

Süper Moderatör olan @Aserat'ı, moderatör olan @EFE UYSAL, @Billy Kane, @tolgab ve @MayısKralı'nı da tebrik ediyorum. Bu isimler dışında benimle birlikte editörlüğe terfi eden @batuhankaralar, @mesmeso61, @FaJi ve @turkuazz'ı da tebrik ederim.

Son olarak; en başarılı yönetici seçilen ve bana editör olmamı öneren @sürgünüm'ü de ayrıca tebrik ederim, teşekkür ederim. :)

Bu kadar kısa süre içerisinde Editör olduğum için gerçekten şaşırdım, tebrik eden ve destek veren, beni bu göreve layık gören herkese teker teker teşekkür ederim. Umarım yeni görevimde başarılı olabilirim. :)

Süper Moderatör olan @Aserat'ı, moderatör olan @EFE UYSAL, @Billy Kane, @tolgab ve @MayısKralı'nı da tebrik ediyorum. Bu isimler dışında benimle birlikte editörlüğe terfi eden @batuhankaralar, @mesmeso61, @FaJi ve @turkuazz'ı da tebrik ederim.

Son olarak; en başarılı yönetici seçilen ve bana editör olmamı öneren @sürgünüm'ü de ayrıca tebrik ederim, teşekkür ederim. :)

Hak edenlerdensin sen çokca konu açıyosun forumda emeğin çok 😉

Çok teşekkür ederiz cadıcım, senin de emeklerine sağlık, forum için çok şey yapıyorsun sen de iyi ki varsın. :D
rica ederim ben tşşk ederim asıl admin bey :bhr::bhr::bhr:

hepimiz ayrı ayrı önemliyiz çoğu üyeye göre forum artık zamanını doldurdu gözüküyor ama daha yeni başlıyoruz aslında :A :A :A