Nihat Doğan'ın Özrünü Kabul Etmiyorum!

Nihat Dogan'ın Ahu Sungura "Gevezelik yapma" lafından sonra Selin'e olan mesajı
Bu adamın kadına saygısı yok gerçekten !
bd4c44ef1940bebbf986e9310c810bd9.jpg

@beyazsoy @Çiğdem- @xemrexxx @sürgünüm @aserat54 @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @yatutarsa @takas @papuleoo @destere @denizz19 @vadikızı
ayy ben diyorum kaç gündür bu adam şerefsiz kanmayın bunun oyunlarına diye
nihatı yedirmeyiz olayıda şu türkiyede nihat gibi şerefizler çok var zaten çok olduğu için kadın ölümelrinin en çok yaşandığı yer türkiyedir nihat şuan şerefsizlerin lideri olmuş durumda ve nihat gibi böyle düşünen diğer şerefsizlerde halıyle nihata destek çıkıyorlar
şunları tek tek yer tesbiti yapıcaksın ve tek tek tutuklayıp atıcaksın içeriye yapılması gereken budur yanı bu konuyu destekleyen herkes o tecavüzcü hayvanlardan hiçbir farkı yoktur öldürmesine tecavüz etmesine gerek yok bu düşünceyi savunan herkes o hayvanlarla eşit konumdadır twetterdan tek tek yer tesbiti edip o şerefsizi destekleyenleri tek tek atıcaksın içeriye :F:F:F

ayy ben diyorum kaç gündür bu adam şerefsiz kanmayın bunun oyunlarına diye
nihatı yedirmeyiz olayıda şu türkiyede nihat gibi şerefizler çok var zaten çok olduğu için kadın ölümelrinin en çok yaşandığı yer türkiyedir nihat şuan şerefsizlerin lideri olmuş durumda ve nihat gibi böyle düşünen diğer şerefsizlerde halıyle nihata destek çıkıyorlar
şunları tek tek yer tesbiti yapıcaksın ve tek tek tutuklayıp atıcaksın içeriye yapılması gereken budur yanı bu konuyu destekleyen herkes o tecavüzcü hayvanlardan hiçbir farkı yoktur öldürmesine tecavüz etmesine gerek yok bu düşünceyi savunan herkes o hayvanlarla eşit konumdadır twetterdan tek tek yer tesbiti edip o şerefsizi destekleyenleri tek tek atıcaksın içeriye :F:F:F
Kadın ölümleri ve tecavuzlerin en çok olduğu ülke Türkiye değil Amerika birinci bu sırada

Buna lütfen "adam" demeyin, çünkü komik kaçıyor. Önemli olaylarda duyarlılık göstermeyen ve durduk yere hakaretler yağdıran, kadınlara da saygısı olmayan bir medya karakteridir bu, ama kesinlikle adam değildir.

Kadın ölümleri ve tecavuzlerin en çok olduğu ülke Türkiye değil Amerika birinci bu sırada
ozaman 2. olalım bizde cnm azmı yani aşşağı kalır yanımız yok bu nihata yedirmeyelim diyenlerde zaten kadınlara tecavüz eden ruh hastaları destek çıkıyor böyle kişiler türkiyede çok var nihat sayesinde ortya çıktılar işte atıcaksın tesbit ettiklerini içeriye görsünler🙂

ozaman 2. olalım bizde cnm azmı yani aşşağı kalır yanımız yok bu nihata yedirmeyelim diyenlerde zaten kadınlara tecavüz eden ruh hastaları destek çıkıyor böyle kişiler türkiyede çok var nihat sayesinde ortya çıktılar işte atıcaksın tesbit ettiklerini içeriye görsünler🙂
Seda Sayan sardı başımıza bunu. İkisi de uçurumdan düşüp ölse çok iyi olur aslında. :X

İkinci de değiliz bizim esemamemiz okunmaz

Avrupa Birliği tarafından yapılan istatistikde, dünya'da en çok tecevüze uğrayan bayanlar İsveç'te yaşıyor. İsveç'i Afrika ülkesi Lesotho'da ikinci sıradan takip ediyor.

İsveç'te yılda 5 bin tecavüz olayından sadece yüzde 13'ünün mahkemelere taşınabildiği belirtildi.

Avrupa ülkelerindeki tecavüz suçlarıyla ilgili olarakAvrupa Birliği'nin sağladığı kaynakla yapılan araştırmaya göre, yılda her 100 bin İsveçliden 53'sı cinsel taciz ve tecavüze uğradığı şikayetinde bulunuyor.

Bu taplonun çok korkunç olduğuna değinen Karolinska hastanesi araştımacısı Pr. Doktor Niklas Långström, 'Bu tecavüz vakaları İsveç'in en önemli poblemi, kesinlikle sorumlular yetkililer bir araya gelip kalıcı bir çözüm bulmalıyız. Gelecekte daha vahim bir taplo ile karşılaşmamak için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir' dedi.

Tecavüz olaylarının yüksek olduğu belirtilen İngiltere'de ise her 100 bin İngilizden 23'ü tecavüze uğradığı şikayetiyle polise başvuruyor.

Araştırma sonuçlarına göre, İsveç'te yılda 5 bin kişi tecavüze uğradığını bildirerek polise başvuruyor, ancak bu şikayetlerin ancak yüzde 13'u mahkemelere taşınabiliyor.

İkinci de değiliz bizim esemamemiz okunmaz

Avrupa Birliği tarafından yapılan istatistikde, dünya'da en çok tecevüze uğrayan bayanlar İsveç'te yaşıyor. İsveç'i Afrika ülkesi Lesotho'da ikinci sıradan takip ediyor.

İsveç'te yılda 5 bin tecavüz olayından sadece yüzde 13'ünün mahkemelere taşınabildiği belirtildi.

Avrupa ülkelerindeki tecavüz suçlarıyla ilgili olarakAvrupa Birliği'nin sağladığı kaynakla yapılan araştırmaya göre, yılda her 100 bin İsveçliden 53'sı cinsel taciz ve tecavüze uğradığı şikayetinde bulunuyor.

Bu taplonun çok korkunç olduğuna değinen Karolinska hastanesi araştımacısı Pr. Doktor Niklas Långström, 'Bu tecavüz vakaları İsveç'in en önemli poblemi, kesinlikle sorumlular yetkililer bir araya gelip kalıcı bir çözüm bulmalıyız. Gelecekte daha vahim bir taplo ile karşılaşmamak için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir' dedi.

Tecavüz olaylarının yüksek olduğu belirtilen İngiltere'de ise her 100 bin İngilizden 23'ü tecavüze uğradığı şikayetiyle polise başvuruyor.

Araştırma sonuçlarına göre, İsveç'te yılda 5 bin kişi tecavüze uğradığını bildirerek polise başvuruyor, ancak bu şikayetlerin ancak yüzde 13'u mahkemelere taşınabiliyor.
cnm madem çok bilgilisin nasıl önlenicek bunlar ozaman ondan bahset bilelim
bu kadın şiddetine tecavüzlere nasıl önlem alınıcak sokağa çıkamaz olduk ben ramazanda bir haber paylaştım oturduğum ilçe göreleden gittiğim pastanedeki adam kızlar tuvaletine kamera koymuştu yanı bu şerefsizler her yerde var
herşeyden haberin var ozaman nasıl önlenicek bunlar brazda fikrini paylaş 🙂

bu kadın şiddetine tecavüzlere nasıl önlem alınıcak sokağa çıkamaz olduk ben ramazanda bir haber paylaştım oturduğum ilçe göreleden gittiğim pastanedeki adam kızlar tuvaletine kamera koymuştu yanı bu şerefsizler her yerde var
bu olayda öğretmenim söyledi mafya ve Aşiret tarzı diziler yasaklanmalı iyi örnek olacak diziler gelmeli olmayan adaleti sağlıcak diziler Perili polisiye adalet için savaşan çocuk @Çiğdem-

Estağfurullah bilgiliyiz iddiamiz yok)))

Önce sorunu tespit edelim))

Tecavüz görüldüğü üzere modern zamanların hastalığı ülkelerin gelişmişlik düzeyi İslam ya da hıristiyan olmasıyla da alakası yok. Yine yapilan araştırmalar idamın olduğu ülkelerde de tecavüz engelenemiyor.

Önce tecavüze iten duyguyu bulmak lazim : şehvet ve üstünlük duygusu. Aslında niche gore şehvet ile üstünlük duygusunu birbirinden ayırmak imkansiz. Yani saldırgan buyuk zafer kazanmak icin şehvetin etkisiyle kendini kontrol edemiyor.

Demekki ego ve sehvet terbiyrsi yapılmadan bu sorunu çözmek imkansiz

Şehvet duygusu aç kopek gibidir verince daha fazlasını ister ve asla tatmin olmaz. Modern zamanda bu duyguyu besleyecek yazdıracak fazlasıyla uyaran var. Turkuyenin onemli haber İnternet sitelerinde tecavüz haberleri ballandıra ballandıra haber yapılıp ve en çok tiki aldığı biliniyor. Şehveti boyle beslendiği bir toplumda asla tecavüzun önüne gecemeyiz modern ülkelerde de fazla olmasının nedeni kadın bedenin metelaştırılması araç olarak kullanılması.

Tabi modern zamanlar egoyu da fazlasıyla körüklüyor futbol maçları sanatçı fanligi parti fanligi gibi şeylerin artışına bakarsak insanları sürekli birilerine yenmek üzere gaza getirildiği ortada

Bu iki duygu modern zamanlarda fazlasıyla motive edildikçe bu sorun artarak devam eder. Ve biz hep bunu konusuruz.

İki ornege bakarak bu iki duygunun nasıl normal hayatta legal hale geldiğini görebiliriz. duvarlara nuri alcoyuz yazıları Ve fatmagulun sucu yok biz onu Bihter sandık futbol maçı tezahüratlarının futursuzca kullanıma bakarsak işimizi zor.

bu olayda öğretmenim söyledi mafya ve Aşiret tarzı diziler yasaklanmalı iyi örnek olacak diziler gelmeli olmayan adaleti sağlıcak diziler Perili polisiye adalet için savaşan çocuk @Çiğdem-
herşeyide dizilere bağlamaları saçma özgecanı katlededen herifi n annesi
konuşmuş oğlum hastaydı eşimden ayrıydık diyor ayrılmış anne babanın
çocuğuymuş ve kendi annesinide dövermiş iş annelerimize düşüyor yetiştiriken
dikkatli olacaklar ayrılık olsa bile çocuklar için bir araya gelmeleri lazım
erkek çocuklarının iyi yetişmesi lazım

Selin Şekerci kendine pay mı çıkarmaya çalışıyor anlamadım samimi değil
Ne olursa olsun söyledikleri de çok ağır nd yi savunmuyorum ama bu kadar da abartilmaz o twiti yanlış