niye pay çıkarsın tepkisini böyle dile getirmiş odaSelin Şekerci kendine pay mı çıkarmaya çalışıyor anlamadım samimi değil
Ne olursa olsun söyledikleri de çok ağır nd yi savunmuyorum ama bu kadar da abartilmaz o twiti yanlış
niye pay çıkarsın tepkisini böyle dile getirmiş odaSelin Şekerci kendine pay mı çıkarmaya çalışıyor anlamadım samimi değil
Ne olursa olsun söyledikleri de çok ağır nd yi savunmuyorum ama bu kadar da abartilmaz o twiti yanlış
Vadide hep iyiler kazanıyor ki))) erkek ve mafya dizilerin hepsinin sonunda iyiler kazanır önemli olan kimi tahrik edip etmediğini . arka sokaklar sürekli suçlulara akil verip duruyor. Katil ozgecanin niye parmaklarını kesmiş nerden öğrenmiş tırnaklarındaki dokudan DNA testi yapılacağınıama sonunda adalet yerini buluyor
müge anlı da böyle bir olay işleniyor nuran dutlu diye bir kızıVadide hep iyiler kazanıyor ki))) erkek ve mafya dizilerin hepsinin sonunda iyiler kazanır önemli olan kimi tahrik edip etmediğini . arka sokaklar sürekli suçlulara akil verip duruyor. Katil ozgecanin niye parmaklarını kesmiş nerden öğrenmiş tırnaklarındaki dokudan DNA testi yapılacağını
eski bir polisse bilirVadide hep iyiler kazanıyor ki))) erkek ve mafya dizilerin hepsinin sonunda iyiler kazanır önemli olan kimi tahrik edip etmediğini . arka sokaklar sürekli suçlulara akil verip duruyor. Katil ozgecanin niye parmaklarını kesmiş nerden öğrenmiş tırnaklarındaki dokudan DNA testi yapılacağını
Hihi Eski polis adam cani sıkılmış şoförlük yapıyor. Arkak sokaklar yol gösteriyor bunlara iste ne zaman zaping yapsam böyle konulareski bir polisse bilir
Kanıt da vardı polislerin bütün sirlarini ortaya döküyordu suçlulardan buradan öğrenip kanıtı yok etmeye çalışıyor. Caninin yakması parmaklarını kesmesi hep bu yüzdenmüge anlı da böyle bir olay işleniyor nuran dutlu diye bir kızı
öldürmüşler onlarda bileklerini kesmiş kızın
evet aynen öyleHihi Eski polis adam cani sıkılmış şoförlük yapıyor. Arkak sokaklar yol gösteriyor bunlara iste ne zaman zaping yapsam böyle konular
Kanıt da vardı polislerin bütün sirlarini ortaya döküyordu suçlulardan buradan öğrenip kanıtı yok etmeye çalışıyor. Caninin yakması parmaklarını kesmesi hep bu yüzden