harun ahu sungurda bayan öyle değilmi dememesi lazımdıaslında o lafları ahu sungura söyledi ama herkes özgecan olayından dolayı özgecana söylemiş gibi anladılar , nihat orada ahu sungurdan da özür dilemesi lazımdı ama özrü dilemeyi bırak orada da kadına hakaret etti![]()
Evet bayanahu hanıma bravo güzel cevaplar vermiş nihat doğan karşısında
bir bayan olduğunu unutuyor konuşurken
harun ahu sungurda bayan öyle değilmi dememesi lazımdı
o zaman özgecan için demedi yorumu olmamamış değilmiEvet bayanoda o Hayat benim dizisinde oynuyor
))
Ahu Sungur zaten dava açar Nihat'a 😉
Özgecan için demedi ama hem Ahu sungura ve bütün kadınlara dedio zaman özgecan için demedi yorumu olmamamış değilmi
açsın beter olsun o
bak hala aynı şey diyosun özgecanda bir kadındıÖzgecan için demedi ama hem Ahu sungura ve bütün kadınlara dedi
Nihat daha çok çeker bu sözlerinden dolayı daha başına neler gelicek![]()
Yok tabikide oda kadın orada ki msj da Ahu sungura demiş dedim ben sanabak hala aynı şey diyosun özgecanda bir kadındı
anladım ahu hanıma demiş ama her ikiside kadın bende onuYok tabikide oda kadın orada ki msj da Ahu sungura demiş dedim ben sanasen yanlış anladın yine
Aynen ama burada Nihat Özgecana kast etmemiş , Ahu sungura demişanladım ahu hanıma demiş ama her ikiside kadın bende onu
diyorum anladım seni beni
anladım ahu sungura demiş ama oda kadın özgede kadınAynen ama burada Nihat Özgecana kast etmemiş , Ahu sungura demiş![]()
Evet turabi Duygu'yu çok Sever ve hep ona saygılı davrandı@Harunnn60 ben diyorum zaten kadınlara saygısız diye. Birde Turabi ile karşılaştiriliyor.Turabi Duygu ya abla diyordu.😎 @Bully
Sende olmasan Turabi'yi kim koruyacak acabaEvet turabi Duygu'yu çok Sever ve hep ona saygılı davrandıama turabi de Samantha ve sahra ya kötü davrandi
Sahra ya saygısızlık yapmadı. Sadece konuşmadı o kadar. Kötü davranma yok yani. Sen hic aralarinda bir sox dalasinin yasandigini hatirliyormusun. Samanth ile olanları net hatırlamıyorum ama ordada her yerde olduğu gibi sucsuzdur.![]()
Sende olmasan Turabi'yi kim koruyacak acaba![]()
Adam yine ezberci yahuu Allahın Atları nedir ya Köpeklerde Allahın ucuz kahraman işte