Alamancı @kerem kıskanıyorduhayatım çekemiyorsunuz mutlu sevişen çifleri siz
Alamancı @kerem kıskanıyorduhayatım çekemiyorsunuz mutlu sevişen çifleri siz
o dah hem seni hem @Harunnn60 ı istiyor yani tam dizideki ilişkiden istiyor ama avcunu yalamak kalıyor ona ancaAlamancı @kerem kıskanıyordu
Yorumları kötüydü gerçekten daha Elite izlemez inş @keremo dah hem seni hem @Harunnn60 ı istiyor yani tam dizideki ilişkiden istiyor ama avcunu yalamak kalıyor ona anca
izlese de söylemez hasetYorumları kötüydü gerçekten daha Elite izlemez inş @kerem
Alamancı @kerem kıskanıyordu
3'lü sevişenleri kıskanıyorum birde. ? İğrençti be o sahneler, hele sonradan erkeklerin kızı satıp birbirleriyle olmaları.. Bu diziyi seven sapıktır net. @Forumdash @Yiğittizlese de söylemez haset
Cinayet senaryosu güzeldi sende oralara bakma Kim katil diye heyecanla izliyorsun3'lü sevişenleri kıskanıyorum birde. ? İğrençti be o sahneler, hele sonradan erkeklerin kızı satıp birbirleriyle olmaları.. Bu diziyi seven sapıktır net. @Forumdash @Yiğitt
Dizinin tek güzel ve masum çiftini unutmuşum. Çıplak sahneler önde olunca.
Guzmanı seviyormusun artık 😱😱😱 @xemrexxxDizinin tek güzel ve masum çiftini unutmuşum. Çıplak sahneler önde olunca.
Son bölümde kabardı oralar. Dediğim gibi cinsel sahneler daha ön plandsydı. Homoseksüelliği gözümüzün içine içine sokarcasına gösterdiler. O yüzden gıcığım diziye, diğer tarafları iyi.Cinayet senaryosu güzeldi sende oralara bakma Kim katil diye heyecanla izliyorsun
Sevmiyorum, züppenin tekki. Ama Nadya onu adam edecek gibi görünüyor. Nadya'yla çok tatlılar.
Dizide en düzgün kişi be Ayrıca evet en sevdim çift ama şu ecünnü aralarına girip duruyorSevmiyorum, züppenin tekki. Ama Nadya onu adam edecek gibi görünüyor. Nadya'yla çok tatlılar.
O sahnelerden benimde hoşnut olmadımı bilirsin yorumlarımda bende eleştirdim ama onları görmezsek dizi kurgusu güzeldi mesala ergen bir lise dizisi sanmıstım ama konu işleyişi çok farklıydıSon bölümde kabardı oralar. Dediğim gibi cinsel sahneler daha ön plandsydı. Homoseksüelliği gözümüzün içine içine sokarcasına gösterdiler. O yüzden gıcığım diziye, diğer tarafları iyi.
fok balıklarını hapseden @Harunnn60 ı seviyorsun senden ala sapık mı var: A @Çiğdem3'lü sevişenleri kıskanıyorum birde. ? İğrençti be o sahneler, hele sonradan erkeklerin kızı satıp birbirleriyle olmaları.. Bu diziyi seven sapıktır net. @Forumdash @Yiğitt
Hemde alaman sapığı @keremfok balıklarını hapseden @Harunnn60 ı seviyorsun senden ala sapık mı var: A @Çiğdem
En delikanlısı Guzman.net @Çiğdem 2.sezonda gülmez umarım. Tüm karizması gidiyor3'lü sevişenleri kıskanıyorum birde. ? İğrençti be o sahneler, hele sonradan erkeklerin kızı satıp birbirleriyle olmaları.. Bu diziyi seven sapıktır net. @Forumdash @Yiğitt
2.sezonla ne alakası var Guzman'ın
2.Seonda Guzmanın karizması gidiyor demişsin2.sezonla ne alakası var Guzman'ın