Bir tane var haftalık ama destere gelene kadar biter diyordun o gelince biz toptan bölümleri izlerizAynen valla Kore dizisi lazım bize
Bir tane var haftalık ama destere gelene kadar biter diyordun o gelince biz toptan bölümleri izlerizAynen valla Kore dizisi lazım bize
Eliteyi hala izlemedinmi sen @Harunnn60Elite'i bile izlerim ama bu diziye ne desem bilemedim..
Benim farklı konularla ilgili bir sıkıntım yok, izlerim her türlüAma yeni konuyla gelecek bilmiyorum izlermiyiz ama ilk kez korku izledim güzeldi öcüler hep yatak başına geliyordu yanı yatakları toplayıp yaksalar dizi ilk bölüm bitecek @mrt-06 @Maskeli Fedai @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD
Bu Castle Rock ve albion muydu neydi bu diziler artık izlenmez Bitirin daha iyi yeni oyuncular vsyle başka dizi gibi sunuyorlarBenim farklı konularla ilgili bir sıkıntım yok, izlerim her türlü
Ben izlerim onları, konuları farklı olsun ne olacak konsept aynıBu Castle Rock ve albion muydu neydi bu diziler artık izlenmez Bitirin daha iyi yeni oyuncular vsyle başka dizi gibi sunuyorlar
Sen şeyi izle bir dizi vardı pompy yabancı versionu yazıyordu ismi gelmedi aklıma destere ile bizim izlememizi engellemiştinBen izlerim onları, konuları farklı olsun ne olacak konsept aynı
Legion 2. sezonu kötüydü onun ya bir yerden sonra çekilmiyorduSen şeyi izle bir dizi vardı pompy yabancı versionu yazıyordu ismi gelmedi aklıma destere ile bizim izlememizi engellemiştin
Biz tam anlamaya baslamıstık kedimi ne oluyorduLegion 2. sezonu kötüydü onun ya bir yerden sonra çekilmiyordu
İlk sezonu unut sen ikinci sezonda bir şey anlamana imkan yokBiz tam anlamaya baslamıstık kedimi ne oluyordu
İkinci sezonda bir kadın kedimi ne oluyordu onu anlamakta iyiİlk sezonu unut sen ikinci sezonda bir şey anlamana imkan yok
İkinci sezonu çıktı mı?Eliteyi hala izlemedinmi sen @Harunnn60
İlk sezonumu izlemişmiydin Eliteyi izlerim daha iyi diyince kafam karıştıİkinci sezonu çıktı mı?
Işte bu yüzden ailemle asla yabancı dizi izlemem. Gerçi istesem de izleyemem.Aynen "suyu cıkar"
Yapılması abartılınca rahatsız ediyor malasef. Gereksiz sahnelerle dolu oluyor. Ailemle izliyorum belki?
Bölüm bölüm yorumlamıştım hepsini oysaki. Konuşmayalı unutulmuşuz demek.İlk sezonumu izlemişmiydin Eliteyi izlerim daha iyi diyince kafam karıştı
Tek hatırladım şey Guzmanı @Harunnn60 dan kıskanıyordun başkada yorumunu hatırlamıyorum farklı @xemrexxx
Guzmanı kötülemek dısında birşey demiyordun öyle car car ötüyordun @Harunnn60Bölüm bölüm yorumlamıştım hepsini oysaki. Konuşmayalı unutulmuşuz demek.
Car car ötüyordum? Kuş muyum ben?Guzmanı kötülemek dısında birşey demiyordun öyle car car ötüyordun @Harunnn60
O üçlü dediğin @xemrexxx favorileriydiCar car ötüyordum? Kuş muyum ben?
Kötü bir dizi olduğunu söylüyorum halada öyle olduğunu düşünüyorum. YOU kadar iyi bir dizi değildi. Hele o 3'lünün sahnelerini hatırlayınca..
Eskiden onlar utanırdı dizilerde öpüşme oldugunda şimdi bizler utanıyoruz Hayat nerelere getirdi biziIşte bu yüzden ailemle asla yabancı dizi izlemem. Gerçi istesem de izleyemem.
Hele bazılarında ansızın çıkar ya sanki kendin çıkmışsın gibi yerin dibine girmek istersin. Berbat bir his.Eskiden onlar utanırdı dizilerde öpüşme oldugunda şimdi bizler utanıyoruz Hayat nerelere getirdi bizi
hayatım çekemiyorsunuz mutlu sevişen çifleri sizO üçlü dediğin @xemrexxx favorileriydi